VW T-Roc Cabriolet (2020) Özellikler





2020 VW T-Roc Cabrio - SUV Genleriyle Dönüştürülebilir

 

VW T-Roc Cabriolet (2020) Özellikler
VW T-Roc Cabriolet (2020) Özellikler
2020 VW T Roc Cabriolet - İç ve Dış. Renk: Ravenna Mavi Metalik.

Volkswagen, ekipman açısından net standartlar belirliyor: Müşteriler, tasarım odaklı Tarz ve sportif R-Line spesifikasyon paketleri arasında seçim yapabilir. Her iki hat için de, stil faktörünü yükseltmek isteyenler, standart 17 inç jantlar yerine 19 inç alaşım jantları seçebilirler.

Tarz spesifikasyon paketi tasarım ve bireysellik anlamına gelir. Aracın içi için dört farklı dekor seçeneği, standart ortam aydınlatması, lake kaplamalı 17 inç Mayfield alaşım jantlar ve iki renkte mevcut isteğe bağlı deri paketleri ile kişiselleştirilmiş bir deneyim garanti edilmektedir. USB ve Bluetooth arayüzlerini içeren standart Kompozisyon Bilgi ve Eğlence Sisteminin yanı sıra We Connect'in sunduğu çevrimiçi hizmetleri içeren spesifikasyon paketi uyumlu bir genel paket üretir.

R-Line spesifikasyon paketi kesinlikle spor odaklı ve T-Roc için seçenek olarak sunulan R-Line dış ve iç paketlerinin içeriğini sabit elemanlar olarak içeriyor. Sportif oryantasyon, standart sis farları, sportif çalıştırılan koşu teçhizatı ve hıza bağlı direksiyon kontrolüne sahip kademeli sürüş ile daha da vurgulanır. Entegre baş desteklerine sahip uyarlanmış spor setleri ve R-Line markalamalı kumaş ve deri kombinasyonundaki özel koltuk örtüleri özellikle dikkat çekicidir. Elektrikli ayarlanabilir standart bel desteği sayesinde araç konfor konusunda kısa değil ve seçilebilir dekoratif kumaşlar kişiselleştirme için seçenekler sunuyor.

Her iki model için de temel teknik ekipman Şehir Acil Durum Frenleme Sistemi ile Ön Yardım ve yaya algılama, Otomatik Çarpışma Sonrası Fren Sistemi ve Şerit Yardım Sistemini içerir.

Dinamizm, T-Roc ailesinin DNA'sına yazılmıştır. Önden çekişli Cabrio, gündelik durumlarda sportif ve çevik sürüşü mümkün kılar ve bir SUV'un güvenle yayılmasını sağlar. Şehir içi sürüşü, uzun mesafeli bir yolculuk gibi kolayca gerçekleştirir. Mevcut motorlar, her zaman rahat sürüş sağlar - özellikle yumuşak üst açıldığında. Müşteriler 85 kW / 115 PS (200 Nm tork) veya 110 kW / 150 PS (250 Nm tork) olan iki verimli turboşarjlı benzinli motor arasında seçim yapabilir. Manuel altı vitesli şanzıman, 85 kW'lık 1.0 motorlu motorla standart olarak gelir; 110 kW'lık daha güçlü 1.5 dört silindirli motor için, yedi vitesli çift kavramalı şanzıman da opsiyonel olarak mevcut.

T-Roc ailesinin şık ve sportif bir üyesi olan TRoc Cabriolet, bir otomobilin sınırlarını zorluyor. Performans ve konforun yanı sıra hem fayda hem de özgürlük anlamına gelir. Serin olduğu kadar büyüleyici olan tasarım olumlu duygular uyandırıyor. Yüksek kaliteli yumuşak üst kısmı, 30 km / s hıza kadar sürüşlerde bile dokuz saniyede açılır. Dahası, çapraz hizmet aracı (CUV), Volkswagen SUV'ların tüm bilinen güçlü yönlerine sahiptir: çok sayıda özelleştirme seçeneğiyle birlikte yüksek oturma. Bu özellikleriyle T-Roc Cabrio, kendisini hem günlük yaşamlarında hem de darp yolunda özgürlüğü arayan maceracı insanlar için geliştirilen canlılık ve sürüş zevkinin bir somutlaştırması olarak ortaya koyuyor. Geçiş kabini resmi olarak 12-22 Eylül 2019 tarihlerinde Frankfurt am Main'deki IAA uluslararası otomobil fuarında resmen sunulacak. Lansman 2020 baharında gerçekleşecek.

Tiguan'ın altındaki segmente yerleştirilmiş T-Roc ve T-Roc Cabriolet, tasarım temelini paylaşıyor: modüler enine matris (MQB). MQB, geliştiricilerin kompakt bir tasarım ve tamamen bağımsız bir gövde stili oluşturmalarını sağlar. T-Roc Cabriolet 4.268 mm uzunluğunda, 2.630 mm dingil mesafesi ile. Araç 1.811 mm genişliğinde (dış ayna olmadan) ve 1.522 mm yüksekliğindedir. Sürücü ve ön yolcu, asfalt üzerine (arka koltuklar 616 mm) 599 mm rahat bir şekilde oturur ve bu nedenle harika bir manzaraya sahip olabilir. Twodoor modelinde sürücüler ve yolcular yüksek derecede esneklik ve cömert açık alanlar bekleyebilirler. Aynısı, kompakt geçit segmentinde gurur duyulacak olan 284 litrelik bagaj bölmesi için de geçerli. Bu araç konseptinin çok yönlülüğü, isteğe bağlı bir çekme braketi ile de vurgulanmaktadır.

Böcek ve Golf Cabriolet geleneğinden sonra, T-Roc Cabriolet klasik yumuşak bir üste sahip. Yumuşak üstün kendisi bağlantı, tavan döşemesi, tamamen yastıklı bir paspas ve dış kaplamadan oluşur. Geliştirme ekibi, dış malzeme kabuğunun (orta panel ve iki yan panel) uzunlamasına bağlantılarını, ilave bir damlalık rayı olarak işlev görecek şekilde yapılandırdı.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger