Mercedes GLB 200 d 4Matic (2020) Teknik Özellikler





2020 Mercedes GLB 200 d 4Matic - Offroad Sürücü, İç ve Dış. Renk: Dağ Gri Metalik

 

Mercedes GLB 200 d 4Matic

Mercedes GLB 200 d 4Matic (2020) Teknik Özellikler
Mercedes GLB 200 d 4Matic (2020) Teknik Özellikler

2020 Mercedes GLB 200 d 4MATIC Teknik Veriler:

Silindir sayısı / düzenleme: 4 / sıralı
Yer değiştirme cc: 1950
Nominal çıkış gücü: kW / hp: 110/150 dev / dak 3400-4400 devirde
Anma torku Nm: 320, motor devri 1400-3200 rpm'de
Sıkıştırma oranı: 15.5: 1
Karışım oluşumu: Common-rail yüksek basınçlı enjeksiyon
Sürücü sistemi düzeni: Dört teker
Şanzıman: 8G-DCT çift kavramalı şanzıman
Ön aks: Gergi ve salıncaklı McPherson süspansiyonu, helezon yaylar, çift borulu gaz dolgulu amortisörler, dengeleyici
Arka aks: Çok bağlantılı, helezon yaylar, gaz basıncı amortisörleri, dengeleyici
Fren sistemi: Önden havalandırmalı disk frenler, elektrikli park freni, ABS, Fren Desteği, ESP®
Direksiyon: Elektrik destekli kremayer hidrolik direksiyon sistemi
Tekerlekler: 6,5 J x 17 H2 ET44
Lastikler: 215/65 R 17
Önyükleme kapasitesi, Alman Otomotiv Sektörü Litre Birliği: 570-1805
Tank kapasitesi / ki rezervi Litre: 60 / 6.0
Hızlanma 0-100 km / s Saniye: 9,3
En yüksek hız km / sa: 201
Yakıt tüketimi, kombine: l / 100 km: 5.5-5.2 (Belirtilen rakamlar, Madde 2 No. 1 Uygulama Yönetmeliği (AB) 2017/1153 uyarınca "NEDC CO2 rakamları" olarak ölçülmüştür. Yakıt tüketim rakamları esas alınarak hesaplanmıştır. Bu rakamlar, motorlu taşıtlar vergisinin hesaplanmasında esas olarak daha yüksek bir rakam olabilir.)

Sözlük, “çocuk dostu” olarak “çocuklara karşı olumlu bir tutum sergilemek, onlara karşı uygun şekilde yerleştirilmek” ve “çocuklar için faydalı olmak” olarak tanımlamaktadır. Her ikisi de GLB için geçerlidir, çünkü birçok pratik ve güvenlikle ilgili ayrıntıyla ailelerin yaşamını kolaylaştırır. Birkaç örnek

Ana taksi: ISOFIX ve TOP-Tether bağlantı noktalarını kullanarak yedi koltuklu kişinin ikinci ve üçüncü koltuk sırasına dört adede kadar çocuk koltuğu takılabilir. Bu nedenle büyük aile için yeterli alan - ya da herkesin bebek yüzmeye, eğlence parkına ya da hayvanat bahçesine gittiğinde çocukların en iyi arkadaşları. EASY-ENTRY işlevi, arka tarafa erişimi kolaylaştırır.

Açık Susam: Bir elinde bebek taşıyıcı, diğerinde alışveriş sepeti - ebeveynler genellikle tamamen yüklenmiştir. İsteğe bağlı HANDS FREE ACCESS özellikli KEYLESS Go Uygunluk Paketi, bagaj kapağının tamamen otomatik açılıp kapanmasını sağlar. Tek gereken, arka tampondaki sensör alanındaki ayağın tekme hareketi.

Örgüt savaşın yarısıdır: Yorgan, en sevdiği kitap, sanat malzemeleri - çocuklarla seyahat ederken, ev eşyalarının yarısı sıklıkla götürülmek zorundadır. Çok sayıda pratik istifleme tesisi GLB'de temiz bir organizasyon sağlar. Kemer hattında, sağ ve sol taraftaki bagaj kaplamasında (isteğe bağlı Yük Bölmesi Paketinde bulunur), sol ve sağ taraftaki bant döşemesinde çanta kancasını, bagaj kapağının alt kısmında iki kat kancayı içerir. iki kademeli yüksekliği ayarlanabilir yük bölmesi zemini.

Bağlantı noktası bulundu: GLB, ön kısımdaki hazırlıksız istifleme tesislerinde, ön koltuklar arasındaki kol dayanağında ve arka yolcular için orta konsolun arkasında bulunan USB-C bağlantı noktalarına sahiptir. Bu portlar medya depolama cihazlarını MBUX bilgi-eğlence sistemine bağlamak için kullanılabilir, böylece en sevdiğiniz müzik veya ses çalma dinlenir. Üçüncü koltuk sırasına ek olarak, mobil cihazları şarj etmek için arka tarafta ek USB bağlantı noktaları vardır. Ek olarak, öndeki orta konsolda bir 12V soket takılı, orta konsolun arkasında bir 230V soket var. Bu, küçük bir bebek maması kavanozunu ısıtmayı veya örneğin bir yolculuk sırasında bir mola sırasında bir şişe ısıtıcıyı (muhtemelen uygun adaptörle) bağlamayı mümkün kılar. Yük bölmesindeki bir başka 12V soket isteğe bağlı olarak mevcuttur.

Uygulama odaklı: Çocuklar zaten daha büyük ve ehliyetli olduklarında, aracı ödünç almak isterler. GLB arkadaşlarınızla ve ailenizle özel paylaşım için hazırdır. Mercedes-Benz'den Mercedes Me Car Sharing uygulamasını kullanarak işlemi basit ve güvenli. Ebeveynler ayrıca GLB önceden tanımlanmış bir yarıçapı terk ettiğinde veya belli bir hızı aştığında (tüm pazarlarda mevcut değildir) haberdar edilebilir.

Harika iklim: Bebekler sıcak yaz günlerinde arabada seyahat ederken, ebeveynler araçta doğru iklimi sağlamalıdır. Bu, özellikle GLB'de yapılması kolaydır, çünkü standart olarak tek bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü ile birlikte gelir. İsteğe bağlı THERMOTRONIC otomatik klima kontrolü, ayrı ayrı kontrol edilen bir bölge ekler.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger