Hyundai Tucson N Line (2019) Teknik Özellikler




Hyundai Tucson N Line (2019) Teknik Özellikler
Hyundai Tucson N Line (2019) Teknik Özellikler



- Yeni Tucson, Hyundai'nin 136 N'den 185 PS'ye kadar değişen üç powertraine sahip sportif N Line süslemeli ilk SUV'si
- Yeni görünümden daha fazlası: N Line dış ve iç tasarım özellikleri, süspansiyon ve direksiyon güncellemeleri ile tamamlanıyor
- Verimli ve duyarlı 48V hafif hibrit teknolojisi şimdi de Tucson 2.0 litrelik CRDi 48V hafif hibriti birleştiren 1,6 litre CRDi motoruyla sunuluyor

Yeni Tucson N Line ile Hyundai Motor, Avrupalı ​​müşterilere artan sayıda çekici N Line seçeneği sunar - ve sportif N Line görünüm ve hissi veren ilk SUV'si.

Yeni model, Tucson'un ikonik gücünü, emniyetini ve konforunu N Line'ın dinamik stil ve tutumu ile birleştiriyor. 2018'de N Line'ı i30 ile başarıyla başlattıktan sonra, Hyundai dinamik trim seviyesini genişletiyor.

2018 yılında New Tucson'da piyasaya sürülen 2.0 litrelik CRDi 48V dizel motoruna ek olarak, Hyundai, daha az yakıt tüketimi sağlayan, verimli ve duyarlı 48V hafif hibrit teknolojisini 100 kW / 136-PS 1,6 litre CRDi dizel motorla birleştirdi % 11'e kadar. * (* NEDC 2.0)

Hafif hibrit güç aktarma organı, Hyundai’nin yakıt verimliliğini arttırma konusundaki küresel çabalarına katkıda bulunuyor. Teknoloji 0.44 kW / saat 48 Volt lityum-iyon polimer batarya, Hafif Hibrit Starter Jeneratör (MHSG), bir LDC dönüştürücü (Düşük Gerilim DC / DC) ve bir invertör içerir.

136 kW / 185 PS çıkış gücü sunan 2.0 litrelik CRDi 48V hafif hibrit motor, New Tucson'un aktarma organları dizisinde en güçlü olanıdır. İyi dengelenmiş bir başka seçenek ise 130 kW / 177-PS 1.6 l T-GDI benzin aktarma organıdır. Tüm motorlar yeni Euro 6d Temp emisyon standartlarına uygundur.

Tucson N Line, bir aile SUV ve N'den ilham alan sportifliğin benzersiz bir birleşimidir. Yeni döşeme, N, Hyundai’nin yüksek performanslı ürün yelpazesinden esinlenilen dış ve iç unsurlara sahiptir. Dinamik tasarım özellikleri, turboşarjlı benzin modelinde ve en güçlü dizel modelinde rafine MDPS (motorlu hidrolik direksiyon) ve ayarlı süspansiyon ayarları ile tamamlanır ve böylece müşteriler daha sportif bir sürüş deneyimi yaşayabilir. Bu üst kısımdaki süspansiyon yayları, Tucson N Line tirizleri arka kurulumda% 5 daha fazla sertlik ve önde% 8 daha fazla sunarken, direksiyondaki yazılım değişiklikleri tekerlek üzerinde biraz daha doğrudan ve doğrusal bir his verir.

Yeniden tasarlanan tamponlar ve koyu krom çerçeveli koyu renkli gözenekli bir ızgara, güçlü bir ilk izlenim sağlar. Ayrıca, karanlık 19 inç alaşım jantlar, yan ayna gövdeleri ve parlak siyah renkli bir arka spoyler otomobilin sportif tutumunu vurgular. Siyah çerçeveli farlar, benzersiz gündüz sürüş farları ve LED tasarımı ve koyu renkli pencere çerçeveleri gövde renginde kapı kolları ile birlikte de Tucson N Line için daha dinamik bir görünüm yaratıyor

Otomobilin içinde tüketiciler, N-markalı deri süet spor koltukların ve direksiyon simidi ve koltuklarda kırmızı vurgu dikişlerinin tadını çıkarabilirler. Alaşım pedallar ve deri sarılı, kırmızı aksanlı N vites değiştirme kolu da N Line geliştirmelerinin bir parçası.

Yeni Tucson N Serisi Avrupa'da tasarlandı, test edildi ve üretildi ve Avrupa'da dokuz farklı vücut boyama seçeneğiyle kullanılabiliyor.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger