Nissan TITAN Platinum (2020) Özellikler





2020 Nissan TITAN Platinum, İç ve Dış.

 

Nissan TITAN Platinum (2020) Özellikler
Nissan TITAN Platinum (2020) Özellikler
2020 model yılı için TITAN’da yapılan değişiklikler, agresif, yeni bir ızgara ve ışık yapılandırması ile vurgulanan cesur bir yeni ön uç tasarımını, dahili WiFi yönlendiricili 9 inç dokunmatik ekrana sahip yüksek çözünürlüklü bir Entegre Komuta Merkezinin hakim olduğu aile odaklı bir iç mekan tasarımını içeriyor özel sınıf standart Otomatik Arka Otomatik Frenleme dahil gelişmiş bir emniyet teknolojisi ve gelişmiş sürüş performansı.

2020 TITAN, King Cab ve Crew Cab gövdesi konfigürasyonlarında ve iyi donanımlı beş kademeli seviyelerde sunulacak - S, SV, PRO-4X, SL ve Platinum Reserve. Yeni TITAN, tüm sınıf seviyelerinde standart Nissan Güvenlik Kalkanı 360 teknolojisi de dahil olmak üzere Nissan Akıllı Mobilite’yi pekiştiriyor. 2020 yılının başlarında satışa devam ediyor.

2020 TITAN'ın yeniden tasarlanması, hem orijinal TITAN'ın hem de şimdiki nesil tasarımın yaratıcıları olan La Jolla, California'daki Nissan Design America'da (NDA) bir ekip tarafından yönetildi. "Güçlü Savaşçı" temasının ardından, tasarımcılar "büyük kiriş" konstrüksiyonu ve büyük LED farlara ve "çift bumerang" LED gündüz yanan farlarına yüksek teknolojili bir görünüme sahip olan komuta varlığına vurgu yaptı. Arka yatak tasarımında yeni LED ışıklar ve bagaj kaplaması bitiricileri bulunurken, toplama yatağına yeni all-LED aydınlatma eklendi. Diğer yeni dış öğeler arasında ön tampon, kenetleme çerçevesi ızgarası ve çevre, sis farları, rozetler, yeni tekerlek tasarımları ve üç dinamik yeni renk var.

Komuta teknolojisi anlayışı, birinci sınıf konaklama birimlerini hazırlanmış detaylandırma ve birinci sınıf kaplamalarla birleştiren yeniden tasarlanan TITAN'ın iç tasarımına devam ediyor. 7 inçlik programlanabilir sürücü bilgi ekranı gösterge paneline hakim olurken, mevcut 9 inçlik bir dokunmatik ekran orta alana entegre edilmiştir. Esnek akıllı telefon tutucusundan / şarj sisteminden yardımcı kıskaçların yerleştirilmesine kadar her detayın tasarımına özel dikkat gösterildi. Mevcut 12 hoparlörlü Fender® Premium Ses Sistemi ve standart Apple CarPlay® ve Android Auto ™ gibi birkaç şey değişmedi.

TITAN Crew Cab model yolcuları, üç fit kareden büyüklüğündeki segmentteki en büyüklerinden biri olan yeni bir Panel Çift Panoramik Moonroof'a işlendi.

Her 2020 TITAN, 400 beygir gücünde ve 413 lb-ft tork değerinde bir 5.6 litre Endurance® V8 benzinli motorla güçlendirilmiştir. Hem beygir gücü2 hem de standart tork3 değerleri sınıf2'de en iyisidir.

Motor, daha yüksek bir son vites oranına sahip olan 9 vitesli yeni bir otomatik şanzımanla eşleştiriliyor; TITAN, yine 4x2 veya 4x4 sürücü konfigürasyonlarında kullanılabilir.

2020 TITAN ayrıca altı ileri sürücü yardım sistemi olan standart Nissan Safety Shield 360 ile başlayan Nissan Intelligent Mobility teknolojileri için bir vitrin. Güvenlik Kalkanı 360, Yaya Algılama ile Otomatik Acil Frenleme, Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şerit Ayrılma Uyarısı, Yüksek Işın Yardımı ve sınıfa özel Arka Otomatik Frenlemeyi içerir.

Yeni TITAN'da ayrıca bir dizi sınıfa özgü teknoloji daha var - Akıllı İleri Çarpışma Uyarısı, standart Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Akıllı Etrafında Görüntü Monitörü. Diğer sistemler arasında Akıllı Seyir Kontrolü, Akıllı Sürücü Uyarısı, Trafik İşaretini Tanıma ve Nissan’ın yenilikçi Arka Kapı Uyarısı sayılabilir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger