Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC (2020) Teknik Özellikler





2020 Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Rubelit Kırmızı / Obsidyen Siyah, Özel Nappa Deri Maun / Macchiato.

 

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC (2020) Teknik Özellikler
Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC (2020) Teknik Özellikler
Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC Teknik Veriler:

Silindir sayısı / düzenleme: 8 / V
Yer değiştirme cc: 3982
Nominal çıkış kW / hp: 410/558 rpm'de 6000-6500
Eklemek. EQ Boost ile çıktı kW / hp: 16/22
Anma torku Nm: 730 rpm'de 2500-5000
Eklemek. EQ Boost Nm ile tork: 250
Kombine yakıt tüketimi l / 100 km: 12.0-11.7
Hızlanma 0-100 km / sa s: 4.9
Azami hız km / sa: 250
Uzunluk / genişlik / yükseklik mm: 5205/2030/1838
Dingil açıklığı mm: 3135
Palet, ön / arka mm: 1699/1723
Dönüm daire m: 12.52

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, SUV segmentinde yeni bir lüks şekli temsil ediyor. GLS'nin gövde tasarımı ve teknik temelini birinci sınıf bir salon otomobilinin lüksüyle birleştirerek Mercedes-Maybach markasının portföyünü genişletiyor. En üst düzey malzemelerle ve son derece etkili ses yalıtımıyla geniş iç mekanı, kozaya benzeyen şık bir atmosfer yaratır. Hoş yükseltilmiş oturma konumlarından, iki arka camdaki elektrikle çalışan panjurlu güneşlikler sayesinde, yolcular çevrelerinin ne kadarını görmek istediklerine kendileri karar verebilirler. Standart olarak bulunan AIRMATIC süspansiyonu veya E-ACTIVE BODY CONTROL ile isteğe bağlı, tamamen aktif süspansiyon, yoldaki çarpma noktalarını etkin bir şekilde uzakta tutar. İlk defa, arkada daha da fazla konfor sağlayan özel bir Maybach sürüş programı var. Erişim ve çıkış da son derece kullanışlıdır: kapılar açıldığında, araç hafifçe indirilir ve ışıklı bir koşu tahtası hızlı ve sessiz bir şekilde erişim veya çıkış tarafında ortaya çıkar. Koşu panoları anotlanmış alüminyumdan yapılmıştır. 410 kW (558 hp) ve 730 Nm tork geliştirebilen dört litrelik deplasmanlı V8 motor, yalnızca Maybach için geliştirilmiş ve aracı dikkatlice ve güçlü bir şekilde hareket ettiren bir motor çeşididir. Motor, 48 voltluk sistem EQ Boost ile birleştirilmiştir. Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, 2020 yılının ikinci yarısında piyasaya girecek.

Mercedes-Benz yıldızı, kaputu klasik tarzda kaplarken, Maybach radyatör ızgarasının ince, dikey krom destekleri bir ince çizgi etkisi yaratıyor. Yan camların etrafındaki etkili krom vurguları ve yan eşik panellerindeki krom ekler, profile saygınlık ve zerafet kazandırır. 22 veya 23 inç jantlar, yalnızca bu model için geliştirildi, 23 inçlik versiyon, ince çizgi temasını yansıtıyordu. Küçük bir çapraz kaburgalı egzoz borusu döşeme elemanları, modelin Mercedes-Maybach kimliğini vurgular. Aynısı, D sütunu gibi çeşitli noktalarda bulunan marka amblemi için de geçerlidir. Maybach'a özgü bir özellik olarak, iki tonlu boya, sekiz farklı, zarif renk kombinasyonunda planlandı.

Mercedes-Maybach GLS'nin göze çarpan bir diğer özelliği de elektriksel olarak genişleyen koşu tahtaları. Yüksek oturma pozisyonuna erişmeyi ve bırakmayı hem rahat hem de güvenli kılar. Siyah lastik şeritlerle süslenmiş, karanlıkta aydınlatılmış ve özellikle arka kapılar alanında geniş olan anotlanmış alüminyum yüzeyleri ile çok özel bir görsel çekicilik sağlar. Geri çekilmiş durumdayken, çalışan panolar yan eşik panellerinin arkasına gizlenmiştir. Bir arka kapı açılırsa, ilgili taraftaki hareketli tahta yaklaşık bir saniye içinde otomatik olarak yerine geçer. Bu varsayılan ayar MBUX bilgi-eğlence sisteminde özel bir menü kullanılarak değiştirilebilir. Arkadaki genişliğin menfaatleri doğrultusunda, Mercedes-Maybach GLS sadece iki koltuk sırası ile mevcut.

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC'in atamaları zaten standart olarak kesinlikle lüks. İki dış arka koltuk elektriksel olarak yatar koltuklara dönüştürülebilir. Yastıklı alanlar ve gösterge paneli standart olarak ince nappa deri ile kaplanmıştır, talep üzerine çeşitli minderler ve deri iç kaplamalar mevcuttur. Bir opak stor perdeli, elektrikle açılan panoramik sürgülü / açılır bir sunroof, iklimsel masaj koltukları gibi standart donanımdır. Özel istek üzerine temin edilebilen sabit orta konsol, arabayı arka kısmı da rahatlamak için çalışmak kadar uygun olan geniş bir dört koltuklu alana dönüştürür. Bu konsol, uzatılabilir, katlanabilir masalar, hatta şampanya şişeleri için yer olan bir buzdolabı ile birlikte sunulmaktadır. Bunun için uygun gümüş şampanya olukları aksesuar serisinden temin edilebilir.

Opsiyonel AIR-BALANCE paketinin bir parçası olarak aktif koku için Mercedes Maybach GLS için özel bir koku geliştirildi: beyaz osmanthus çiçeği, çiçek ve ışık, yumuşak bir deri nota ve baharatlı çay ile yuvarlanır.

Güç aktarımından ve süspansiyondan far teknolojisine kadar, Mercedes-Maybach GLS'nin teknik sistemleri en azından teknik olarak ilgili Mercedes-Benz SUV'lerin en konforlu donanım seviyesine karşılık geliyor.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger