Audi Q3 Sportback (2020) Özellikler





2020 Audi Q3 Sportback - Pratik Kompakt SUV

 

Audi Q3 Sportback  (2020) Özellikler
Audi Q3 Sportback  (2020) Özellikler
2020 Audi Q3 Sportback - Tahrik, İç ve Dış. Renk: Turbo Mavi.

Avrupa'da piyasaya sürülmesi için Audi Q3 Sportback'in seçiminde benzin ve dizel motor bulunmaktadır. 169 kW (230 metrik hp) ile 2.0 TFSI en güçlü motordur (Audi Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic). 2.0 TDI, 110 kW (150 metrik hp) çıkışa sahiptir (Audi Q3 Sportback 35 TDI S tronic). Piyasaya sunulduktan kısa bir süre sonra, quattro tahrikli manuel şanzıman olarak da mevcut olacak. 48 V hafif hibrit bir sistemle birlikte çalışan daha güçlü bir dizel ve giriş seviyesi bir benzinli motor da dahil olmak üzere, yıl boyunca ek motorlar gelecek. Yavaşlama sırasında, enerji kurtarır; Düşük hızlardan ivmelenme sırasında motoru destekler. Gerçek hayatta, 100 km'de (62,1 mi) 0,4 litre yakıt tasarrufu sağlayabilir.
En iyi motorlarda quattro dört tekerlekten çekiş, standart olarak güç aktarımı işini üstlenir. Ana bileşeni, arka dingildeki hidrolik çok plakalı bir kavramadır. Elektronik yönetimi, üstün denge ve güçlü çekişi yüksek bir sürüş keyfi ile birleştiriyor. Performans sınırlarında, quattro tahrik tekerleği seçici tork kumandası ile birlikte çalışır, quattro tahrikli iç tekerlekler ve öndeki ön lastikli ön tekerlek ile hafif fren müdahaleleri sayesinde daha dinamik ve daha dengeli bir kullanım sağlar sürücü.
Audi Q3 Sportback 4.50 m (14.8 ft) uzunluğunda, 1.84 m (6.0 ft) genişliğinde ve 1.56 m (5.1 ft) yüksekliğindedir; dingil mesafesi 2.68 m (8.8 ft) ölçmektedir. Bu, büyük ve oldukça değişken bir iç yapıya neden olur. Arka koltuklar üç kişilik alan sunar. Standart olarak uzunlamasına 130 mm (5,1 inç) hareket ettirilebilirler; Koltuk sırtlıkları üç bölüme ayrılmıştır ve eğimleri yedi aşamada ayarlanabilir. Bagaj bölmesinin hacmi 530 l (18.7 cu ft) ile 1.400 l (49.4 cu ft) arasında değişmektedir. Yükleme tabanı iki seviyeye ayarlanabilir ve arka raf alt tarafa yerleştirilmiştir. Bir seçenek olarak Audi, aynı zamanda ayak hareketiyle de açılıp kapanabilen elektrikli bir bagaj kapağı sunacaktır. İsteğe bağlı olarak elektrikle ayarlanabilen ve ısıtılan ön koltuklar sportif bir konum ve yüksek düzeyde konfor sunar. Donanıma bağlı olarak, yan paneller boyunca kontrast dikişli ve renkli çizgili spor koltuklar var.

İşletim ve ekran konsepti Audi'nin dijitalleşmeyle nasıl ilerlediğini kanıtlıyor: Temel ekipman bile, sürücünün çok işlevli direksiyon simidini kullanarak çalıştığı 10.25 inç ekranlı bir diyagonal dijital gösterge kümesi içerir. Üst seviye sistemde, MMI navigasyon plus, ekranlar birçok ek fonksiyon sunan Audi sanal kokpitte görünür. Gösterge panelinin ortasına 10.1 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran yerleştirilmiştir. Bir işlev seçildiğinde akustik geri bildirim gönderir. Markanın tam boyutlu modellerinde olduğu gibi, geniş, parlak siyah süslemeyle çevrilidir. Altında bulunan klima kontrol ünitesi ile birlikte ekran, sürücüye doğru 10 ° ergonomik olarak eğiliyor. İstek üzerine, 12,3 inç Audi sanal kokpit plus, özellikle dinamik bir görünüm dahil olmak üzere üç seçilebilir düzende sunulur.

Düz menü yapısı, doğal dili kullanan ve ücretsiz kelimeleri anlayabilen bir kontrol ünitesi ile tamamlanmaktadır. Bir navigasyon hedefi ve MMI araması girme, serbest metin girişine dayanır. Sistem, önceki önerilere göre sürücünün en sık gidilen yerlerini tanır ve uygun öneriler üretmesine izin verir. Bunu yaparken, trafik yükü ve günün saati ile ilgili istatistiksel ampirik değerleri dikkate alır.

Avrupa'da Audi Q3 Sportback'in teslimatı sonbaharda başlayacak. Almanya'da, 35 TDI S tronic için fiyat 40,200 € iken, 45 TFSI quattro S tronic için 46,200 € bir başlangıç ​​fiyatı bulunmaktadır. İki tasarımdan oluşan özel bir baskı modeli, piyasaya sürülmeye eşlik ediyor, Boyalarının bitimine bağlı olarak, bunlara "bir baskı gümüşü baskısı" ve "bir baskı mythos siyahı" adı veriliyor. tasarım paketi Matrix LED farlarındaki koyu dekoratif paneller ve 20 inç jantlar daha da sportif bir görünüm kazandırıyor. İç kısım, asil iç tasarım seçimine ve parlak renklere sahip gümüş renkli bir model sunarken, siyah model, gösterge panelindeki mavi Alcantara alanları ve kapılardaki kol dayamaları ile desteklenmiş koyu renkli iç S çizgisine dayanıyor.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger