Honda CR-V (2020) Özellikler





2020 Honda CR-V - Aile Orta Ölçekli SUV

 

Honda CR-V (2020) Özellikler
Honda CR-V (2020) Özellikler
2020 Honda CR-V - Tahrik, İç ve Dış.

2020 Honda CR-V Hybrid, CR-V'nin ödüllü iç mekan dengesi, sürüş dinamikleri ve CR-V'yi Amerikalı alıcılarla bu kadar başarılı kılan konforu korurken yakıt verimliliğini önemli ölçüde arttırdı. Mevcut Accord Hybrid ile paylaşılan CR-V'nin gelişmiş iki motorlu hibrit güç aktarma organı, iki elektrikli motoru 2.0-litre, 16 valfli DOHC Atkinson motorlu motorla birleştiriyor. Honda motoru.

CR-V'nin iki motorlu sistemi, saf bir elektrikli araca benzer yumuşak ve kesintisiz güç iletimi için geleneksel bir otomatik şanzımana ihtiyaç duymadan çalışır ve çok çeşitli elektrikli çalışmalara sahiptir. Hibrit akü grubunu ve kontrol sistemlerini içeren kompakt akıllı güç ünitesi (IPU), yeni CR-V Hybrid'in 60/40'lik bölünmüş arka koltuk arkalığı da dahil olmak üzere mükemmel bir kargo hizmetini elinde bulundurmasını sağlayan, kargo zemininin altına monte edilmiştir. yük tabanı. Tepe toplam sistem beygir gücü, CR-V'deki 190 HP'den 212'ye kadar çıkarken, EPA şehir yakıt ekonomisi notunda CR-V'ye kıyasla yüzde 50'lik bir artış bekleniyor.

CR-V Hybrid aynı zamanda ABD'de dört tekerlekten çekişli sürücünün Honda'nın iki motorlu hibrid sistemine ilk kez uygulanmasına da dikkat çekiyor. Mevcut çekiş seviyesi düşük olduğunda, elektronik bir kavrama devreye girerek elektrik motorundan arka tekerleklere uygun güç seviyesini gönderir . EPA yakıt ekonomisi derecelendirmeleri de dahil olmak üzere yeni CR-V Hibrid hakkında ayrıntılı spesifikasyonlar, 2020'nin başlarında satış zamanlamasına daha yakın olacak.

Ayrıca, 2020 için, LX dahil tüm hibrit olmayan CR-V modelleri, motorun genelinde duyarlı ve rafine performansla, 190 beygir gücünde (SAE net) derecelendirilmiş verimli 1,5 litrelik DOHC, doğrudan enjeksiyonlu VTEC ™ Turbo güç ünitesi tarafından desteklenmektedir tam çalışma aralığı. Önden veya dört tekerlekten çekişli konfigürasyonlarda mevcut olan güç, Honda G-Shift kontrol mantığı ile pürüzsüz fakat sportif, sürekli değişken bir şanzıman (CVT) ile iletilir.

2020 Honda CR-V ve CR-V Hybrid, aynı çevik ve güvenli kullanım, daha fazla ayrıntılandırma, ilave yerden yükseklik ve rakiplerine karşı üstün genel çok yönlülük sağlar. Ön MacPherson gergi ve arka çoklu bağlantı süspansiyonu, hassas dönüş ve düz viraj alma özelliği sağlayan boru şeklinde ön ve sağlam arka denge çubukları dahil olmak üzere hem FWD hem de AWD modelleri ile özel olarak ayarlanmış düşük sürtünmeli damperler kullanır. Çift pinyonlu, değişken oranlı Elektrikli Servo Direksiyon (EPS), CR-V'nin doğrudan ve tatmin edici direksiyon hissine de katkıda bulunur. CR-V Hybrid için, bir elektronik servo fren pedalı, hibrid olmayan kardeşleri gibi sert ve doğrusal bir fren hissi verir.

2020 model yılıyla birlikte, tüm Honda CR-V'ler artık aşağıdakiler de dahil olmak üzere Honda Sensing® gelişmiş güvenlik ve sürücü yardımcı teknolojilerle standart olarak geliyor:

- İleri Çarpışma Uyarısı (FCW) ve yaya algılama özelliğine sahip Çarpışma Azaltma Fren Sistemi ™ (CMBS ™)
- Şerit Kalkış Uyarısı (LDW) ile Yoldan Ayrılma Azaltma (RDM)
- Düşük hızda takip ile Uyarlamalı Seyir Kontrolü (ACC)
- Şerit Tutma Yardımı (LKAS)
- Ek sürücü yardımcı teknolojiler mevcut kör nokta bilgileri (BSI), Arka Çapraz Trafik Monitörü (CTM) ve Otomatik Uzun Huzmeli farları içerir.

CR-V Hybrid modelleri, yalnızca elektrikli güçle seyahat ederken yayaların farkındalığını artırmak için tasarlanmış yeni bir Akustik Araç Uyarı Sisteminden (AVAS) faydalanıyor. Ön tamponun içine monte edilmiş bir hoparlör, araç hızına bağlı olarak ses seviyesine göre değişen ve yayalara kolayca fark edilebilen ancak çoğu durumda sürücüye veya yolculara neredeyse duyulmayan farklı bir sesli uyarı verir.

2020 Honda CR-V için yapılan dış tasarım güncellemeleri, daha lüks ve sağlam bir görünüme neden oluyor. Önde, sis farları için geniş açıklıklar, 2020 CR-V'ye daha agresif bir görünüm kazandırarak, tamponun içine tamamen entegre edilmiş, krom ızgara ise daha belirgin. CR-V EX, EX-L ve Touring kaplamaları yuvarlak LED sis farları alırken, aynı kaplamalardaki CR-V Hybrid modelleri beş LED'li bar tipi sis farları alır.

CR-V Hybrid modellerinde ayrıca, hibrid rozet ve ızgara merkezinde belirgin mavi Honda logosu bulunur. Arkada, tüm CR-V kaplamaları, daha koyu renkli arka camlarla daha iyi entegre olmuş, arka camın altındaki garnitür için sofistike yeni koyu renkli arka lambalara ve yeni koyu krom işlemine sahiptir. Kapaktaki hibrit rozetlere ek olarak, CR-V Hybrid Touring trimleri benzersiz bir arka tampon alıyor. CR-V Hybrid ayrıca gizli bir egzoz borusuna sahipken, hibrit olmayan CR-V Touring kaplamaları sportif bir görünüm için yeni krom egzoz sonlandırıcıları elde ediyor. Hybrid dahil tüm CR-V EX ve EX-L kaplamaları, koyu gri ve işlenmiş bir yüzeye sahip yeni tasarlanmış 18 inç jantları ve Touring kaplamaları, yeni, daha büyük 19 inç jant ve lastiği (+1 inç) alır.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger