Toyota 4Runner TRD Pro (2020) Özellikler





2020 Toyota 4Runner TRD Pro - Yetenekli Off-Road SUV

 

Toyota 4Runner TRD Pro (2020) Özellikler
Toyota 4Runner TRD Pro (2020) Özellikler
2020 Toyota 4Runner TRD Pro - Sürücü, İç ve Dış.

4Runner TRD Pro, 270 beygir gücü V6 motora güçlü bir ses çıkaran bir büyüme sağlayan yeni TRD markalı kedi sırtlı egzozu alır. TRD Pro, Sınırlı'dan ödünç alınan H V A C kontrollerini de aldı. Yalnızca 2020 Toyota TRD Pro modelinde mevcut olan yeni bir Ordu Yeşil dış rengi iç matkap çavuşunuzu ortaya çıkarır. Manyetik Gri Metalik ayrıca TRD Pros'da bir seçenek olarak da katlanırken, Süper Beyaz ve Midnight Black Metalik renkler devam edecek.

TRD Pro ve Limited modellerinde Premium Audio sistemi daha da geliştirilerek Dinamik Navigasyon, subwoofer ve amplifikatörlü altı JBL hoparlör, 3 yıllık deneme sürümü ile Dinamik Navigasyon, Dinamik POI Araması, Dinamik Ses Tanıma, 1 yıllık deneme sürümü ile Uzaktan Bağlantı, Wi -Fi 3 ay deneme süresinde 2 GB'a kadar bağlanın ve 1 yıllık deneme süresinde Destination Assist'i seçin.

2020 için, ızgara tasarımında ufak değişiklikler var ve her modelde projektör farları ve LED arka kombinasyon lambaları bulunuyor. SR5 ve TRD modelleri, üç tasarımda mevcut 17 inç alaşım jantlara biner: 6 kollu (SR5, SR5 Premium), 7 kollu (TRD Off-Road, TRD Off-Road Premium) veya mat bir TRD alaşım siyah (TRD Pro). TRD Off-Road ve TRD Off-Road Premium, renk anahtarlı tamponlar ve overfenderler, davlumbaz kepçesi ve gümüş boyalı ön ve arka tampon aksanlarıyla ayırt edilir. “TRD Off-Road” rozetleri C direklerini süslüyor.

Tüm 4Runner TRD modelleri, elektronik kilitleme özelliği olan arka diferansiyel ve Toyota’nın Tarama Kontrolü (CRAWL) özelliğini ekler. İkincisi, düşük hızda arazi koşullarında sabit bir hızın korunmasına yardımcı olarak, yukarı, aşağı veya yukarı sürüşlerde araç kontrolünü iyileştirir. Transfer kutusu düşük aralığa kaydırıldığında, CRAWL, aracı seçilebilen beş düşük hız ayarından birinde aracı yavaşça ileri veya geri hareket ettirmek için motor hızını ve frenleme kuvvetini düzenler. Bu, zorlu arazilerde gaz veya fren pedalını da modüle etmek zorunda kalmadan sürücünün direksiyona odaklanmasını sağlar.

4Runner TRD Off-Road modelleri, daha fazla arazi kabiliyeti ve kontrol için yavaş hızda uzun tekerlek hareketine izin veren Toyota’nın Kinetic Dinamik Süspansiyon Sistemi (KDSS) ile donatılabilir. Kaldırımda sürüş yaparken, KDSS viraj alırken vücudu zayıflatarak çevik bir kullanım hissi sağlar.

Herhangi bir Toyota kamyonu veya SUV üzerindeki TRD Pro rozeti, markanın en off-road özellikli araçlarını gösterir. 2019'daki 4Runner TRD Pro, arazi yetenekli donanım listesindeki 2.5 inçlik Fox Dahili Bypass Şoklarını ekledi. Bu şoklar, hem yüksek hem de düşük hızlı durumlarda hassas bir şekilde sönümleme sağlar ve bir peluşa katkıda bulunur, pistte ya da otoyolda sürüşe katkıda bulunur.

Öndeki Fox şokları, TRD ayarlı helezon yaylarla eşleştirilerek, daha iyi takip etme yeteneği için ön kaldırma bir inç sağlandı. 2.5 inçlik Fox şoklarında ayrıca en zorlu arazi koşullarında sönümleme performansını korumak için sırt sırtı tarzı uzak rezervuarlar bulunur.

TRD Pro Serisi, sert SUV parçasına da bakar, Nitto Terra Grappler lastiklerine sarılı 17 inç siyah TRD alaşımlı jantlar, benzersiz ön ızgara, siyah tampon vurgusu, TRD Vites Topuzu ve içte ve dışta özel rozet ve vurgular.

TRD portbagaj, standart bir tavana ve Clari-Fi ™ özellikli JBL hoparlörlere sahip bir Premium ay tavanına ve Premium Ses özelliğine sahip olan 4Runner TRD Pro'ya özel (çünkü kabadayken rahat olmanız iyi.) Diğer Toyota TRD Pro gibi 4Runner TRD Pro, kırmızı TRD harfleri olan 1/4 inç kalınlığında alüminyum ön kızak plakasına sahiptir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger