Nissan Pathfinder (2020) Özellikler





2020 Nissan Pathfinder - Büyük ve Pratik Lüks SUV

 

Nissan Pathfinder (2020) Özellikler
Nissan Pathfinder (2020) Özellikler
2020 Nissan Pathfinder - Sürücü, İç ve Dış.

Yedi kişilik Pathfinder SUV, 2 tekerlekten çekişli ve 4 tekerlekten çekişli konfigürasyonlarda ve dört iyi donanımlı dereceli seviye seçeneğinde sunulmaktadır: S, SV, SL ve Platinum. 2020 için Pathfinder, popüler Rock Creek Edition paketi ile birlikte geniş bir yelpazede mevcut teknolojiler ve kolaylık özellikleri sunmaya devam ediyor.

Tüm Pathfinder modelleri, Direct Injection Gasoline ™ (DIG) sistemi ve Xtronic şanzımanlı 284 beygir gücü 3.5 litre V6 ile donatılmıştır. Standart maksimum çekme kapasitesi, sahiplerine iki dingilli rekreasyon römorklarını çekme kabiliyeti veren, 6.000 pound'a kadar sınıfının en iyisidir2.

Pathfinder'ın şık ve maceraya hazır iç tasarımı, Nissan'ın LATCH AND GLIDE ™ özelliğine sahip yenilikçi EZ Flex Seating System ™, hala monte edilmiş bir çocuk güvenlik koltuğu ile 3. sıraya kolay erişim sağlayan 2. sıra yatırma ve kayma koltuğuna sahiptir. 2020 Pathfinder, Intelligent Around View® Monitörü (I-AVM), Bose® 13 hoparlörlü birinci sınıf ses sistemi, Çift Panorama Moonroof, liftgate pozisyon hafızalı Motion-Actived liftgate ve Navigasyon ve Servislere sahip NissanConnect® de sunar.

Benzersiz dış ve iç işlemlere sahip özel bir seçenek paketi olan Pathfinder Rock Creek Edition, 2020 Pathfinder SV ve SL sınıflarında mevcuttur. Her Pathfinder Rock Creek Edition'da ayrıca standart bir römork çekme kancası ve kablo demeti ve su sıçrama korumaları bulunur.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger