Kia XCeed 1.6 CRDi (2020) Özellikler





2020 Kia XCeed 1.6 CRDi Altı Hızlı Manuel - Tahrik, İç ve Dış.

 

Kia XCeed 1.6 CRDi (2020) Özellikler
Kia XCeed 1.6 CRDi (2020) Özellikler
Profilde, aracın nispeten uzun kaputu, ön tekerleklerin kıçına tutturulmuş A sütunlarına akar ve otomobili sportif, geri çekilmiş bir siluet haline getirir. Dingil mesafesi Ceed dizisindeki diğer modellerle aynı kalırken (2.650 mm), Kia XCeed'in ön ve arka çıkıntıları beş kapılı hatchback modelinin önüne 25 mm (905 mm'ye kadar) ve 60 mm'ye uzatıldı arkada (840 mm'ye kadar).

Kia XCeed, yüksek kavrama 205/60 R16 veya 235/45 R18 lastikleri ile ayakkabılı, 16 veya 18 inç işlenmiş alüminyum alaşımlı jant seçeneklerine oturur.

Arkada, yeni arka lambalar, belirli açılardan bakıldığında otomobilin omuzlarına doğru ilerleyen ince, yüksek teknikli bir LED ışık imzası yayar. Bagaj kapağının ve arka tamponun üzerinden yatay olarak geçen kıvrımlı çizgiler, araca daha geniş ve daha dengeli bir duruş sağlar.

Kia XCeed’in yerden yüksekliği 16 inç jantlarda 172 mm ve 18 inç jantlarda 184 mm olup, Ceed beş kapılı hatchback üzerinden 44 mm'ye kadar yükselir. Tekerlek kemeri ve yan eşik kaplaması ve gümüş tavan rayları, araca daha sert, SUV benzeri bir varlık katar ve arka tampondaki metalik değer bu etkiyi arttırır.

Otomobilin daha uzun arka çıkıntısı daha uzun bir çizme yaratırken, Kia XCeed için bagaj kapasitesi 426 litre (VDA), Ceed'den 31 litre ve Avrupa'nın en çok satan kompakt SUV'sundan sadece biraz daha az olarak derecelendirildi. Arka koltuklar katlandığında bagaj kapasitesi 1.378 litreye çıkar. Mevcut 40-20-40 katlanabilir arka koltuklar, Smart Power Bagaj Kapağı ve daha fazla alan veya gizli bir zemin altı saklama bölmesi sağlamak için yukarı veya aşağı hareket ettirilebilen iki aşamalı bagaj tabanı sayesinde çok yönlülük de garanti edilir.

Kia XCeed, çok çeşitli aktif sürücü asistanı ve güvenlik teknolojilerine erişim sağlar. Bunlar arasında Stop & Go ile Akıllı Seyir Kontrolü, Kör Noktalı Çarpışma Uyarısı, Araba ve yaya algılaması ile İleri Çarpışma Uyarısı, Akıllı Hız Sınırı Uyarısı, Akıllı Park Yardımı, Şerit Tutma Yardımı ve Yüksek Işın Yardımı bulunur. Kia XCeed’in Sürücü Dikkat Uyarısı, sistem yorgunluk belirtileri tespit ederse sürücülerin mola vermelerini tavsiye eder. Son olarak, Lane Following Assist (LFA) da mevcuttur - Kia’nın hızını, frenlemeyi ve direksiyon kontrolünü kontrol eden 'Seviye İki' otonom sürüş teknolojisi. LFA, aracı şeritte ve öndeki araçlardan güvenli bir mesafede tutmak için öndeki araçları ve yol işaretlerini izleyebilir.

Hidrolik direksiyon motorunu yöneten elektronik kontrol ünitesi (ECU), sürücünün direksiyon girişlerine daha hızlı bir başlangıç ​​yanıtı vermek için geri getirilse de, direksiyon donanımı Ceed'in üzerinde değişmeden kalır. Sonuç olarak, sürücüler standart Ceed beş kapılı hatchback'e benzer şekilde hızlı direksiyon tepkilerinin ve karşılaştırılabilir karoseri rulolarının keyfini çıkarabilirler. Servo direksiyon motoru tarafından sağlanan yardım seviyesi de arttırılmış, bu da uzun yolculuklarda ve düşük hızlarda sürücü yorgunluğunu azaltmak için genel olarak daha hafif genel direksiyon sağlar.

Üç turboşarjlı benzinli direkt enjeksiyonlu (T-GDi) motor sunulmaktadır. Üç silindirli 1.0 litre T-GDi motor, 120 ps ve 172 Nm tork üretirken, dört silindirli 1.4 litre T-GDi motor, 140 ps ve 242 Nm tork üretmektedir. Ceed GT ve ProCeed GT'de bulunan yüksek güçlü 1,6 litrelik T-GDi motoru, XCeed ürün serisinde en güçlü olanı olarak da mevcut. 204 ps güç çıkışı ve çok çeşitli motor devirlerinde 265 Nm tork ile, 1,6 litrelik T-GDi kas motoru otomobilin çeşitli sürüş koşullarında başarılı bir şekilde gelişebilmesini sağlar. 1.6 litrelik T-GDi, Kia XCeed'in yedi vitesli çift kavramalı şanzımanla donatıldığında 7.5 saniyede 0'dan 100 km / saat hıza, altı vitesli manüel ile ise 7,7 saniyeye çıkmasını sağlıyor.

Kia XCeed, iki Smartstream güç ünitesi seçeneğiyle de sunulmaktadır - marka tarafından bugüne kadar üretilmiş en temiz dizel motorlar ve ürün yelpazesinde en verimli yakıt. 1.6 litrelik Smartstream motor 115 veya 136 ps ile sunuluyor.

1.0 litrelik T-GDi hariç, tüm motorlar altı ileri manuel veya yedi ileri çift debriyajlı şanzıman seçenekleriyle eşlenebilir. 1.0 litrelik motor, altı vitesli bir manuel şanzımanla eşleştirilmiştir. Rölanti Durdur ve Git tüm modellerde standart olarak bulunur.

Düşük emisyonlu geçmeli hibrit güç aktarma organı, 2020 başlarında Kia XCeed ürün yelpazesine dahil edilecek ve 8.9 kWh lityum polimer pil takımı, 44.5 kW elektrik motoru ve verimli 1.6 litrelik 'Kappa' dört silindirli GDI motor. Altı vitesli çift kavramalı şanzımanla (6DCT) eşleştirilmiş olan aktarma organları, ön tekerleklere 141 ps ve 265 Nm'ye kadar aktarıyor.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger