Hyundai Kona Hybrid (2019) Özellikler





2019 Hyundai Kona Hibrit - Çevre Dostu Alt Kompakt SUV

 

Hyundai Kona Hybrid (2019) Özellikler
Hyundai Kona Hybrid (2019) Özellikler
2019 Hyundai Kona Hybrid - Tahrik, İç ve Dış.

Yeni Kona Hybrid, 105 PS ve 147 Nm tork maksimum güç sağlayan, doğrudan enjeksiyonlu bir benzinli dört silindirli motor olan Kappa 1.6 litrelik GDI'ya sahiptir. Kalıcı mıknatıslı senkron elektrik motoru, maksimum 170 Nm tork ile 43.5 PS (32 kW) sunar.

Bunun yanı sıra, 1,56 kWh lityum iyon polimer batarya, yüksek voltaj bataryasından çıktıyı optimize eden ve hızlı rejenerasyona izin veren olağanüstü şarj ve deşarj performansı sunar. Güç aktarma gücü toplam 104 kW (141 PS) ve 265 Nm'ye varan tork ile birlikte, bu Tamamen Yeni Kona Hybrid'in dinamik bir sürüş deneyimi sunmasını sağlar.

All-New Kona Hybrid, sürücülerin akıllı telefon uygulamasıyla araçlarını uzaktan kilitlemelerine veya kilidini açmalarına izin vermek için gömülü telematik kullanan Bluelink'e sahiptir.

İsteğe bağlı Audio Video Navigasyon sistemi (AVN), 10.25 inçlik bölünmüş dokunmatik ekranı üzerinde çok çeşitli yararlı bilgiler gösterir ve altı dilde Bulut tabanlı ses tanıma özelliğine sahiptir * (* yalnızca Bluelink ile birlikte). Ekran, iki ana ekran sürümü ve görüntülenen pencere öğelerini ve simgeleri düzenleme olanağı sağlayarak özelleştirilebilir.

Standart bilgi-eğlence sistemi ile müşteriler, Android Auto ve Apple CarPlay ile akıllı telefonlarının içeriğini 7 inçlik ekrana yansıtmak için Ekran Sesinin avantajlarından birini seçmeyi seçebilirler. Buna ek olarak, All-New Kona Hybrid müşterileri navigasyonu seçtiğinde Hyundai LIVE Servisleri ile birlikte gelir. Sürücüler, hava durumu, trafik, hız kamerası uyarısı (yasal olarak izin verildiği yerlerde), konum ve fiyat bilgisi bulunan en yakın akaryakıt istasyonları ve fiyat bilgisi ile ilgili olarak en güncel akaryakıt istasyonlarını sunan bu özellik için beş yıllık ücretsiz abonelik alıyorlar. cadde otoparkı, yakındaki bayi bilgileri ve canlı İÇN araması.

4.2 inçlik bir küme ekranı, müşteriler için özel HEV'ye özgü grafikleri vurgular. Bağlantı teklifi, ilgili sürüş bilgilerini doğrudan sürücünün görüş hattına yansıtan isteğe bağlı bir kombinasyon tipi baş üstü ekranı ile tamamlanır. Bu, yolda ilerlemeye dikkat ederken bilgilerin daha hızlı işlenmesini sağlar.

Yolcuların telefonlarının her zaman şarj edilmesini sağlamak için, All-New Kona Hybrid ayrıca cep telefonları için isteğe bağlı bir kablosuz endüktif şarj pedi (Qi standardı) sunar.

Konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi için, All-New Kona Hybrid, kapsamlı bir Hyundai SmartSense teknoloji paketi ile donatılmıştır. Bu üstün sürücü destek sistemi, sürücüleri yoldayken olası tehlikelerden korumak için sürekli olarak aracın etrafındaki ortamı izler.

Yeni Kona Hybrid’in güvenlik paketi, yaya ve bisikletçi algılama kabiliyetine sahip, isteğe bağlı Ön Çarpışma Uyarısı ve Kaçınma Yardımını ekleyebilir. Ek olarak, müşteriler Stop & Go özellikli isteğe bağlı Akıllı Seyir Kontrolünü (SCC) de seçebilirler. Bu, otomatik frenleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri ekleyerek standart cruise control sisteminin ötesine geçer. Otomatik olarak hızlanıp fren yaparak öndeki araçtan sabit bir hız ve mesafeyi korumak için bir ön radar sensörü kullanır.

Trafik durursa, Stop & Go sistemi, araç duruncaya kadar frene basar ve yolun açık olduğu anda istenen hıza çıkar. Araç üç saniyeden daha uzun bir süre durursa, sürücünün direksiyon simidi kontrolleriyle veya gaz pedalına kısa bir süre basarak sistemi tekrar etkinleştirmesi gerekir.

İsteğe bağlı Şerit Takip Yardımcısı, en yoğun sürücü rahatlığı için Stop & Go özellikli SCC ile aracı bir şeridin ortasında tutarak sürücülerin yoğun saatlerde yoğun trafikte bile güvenle gezinmelerini sağlar. Bu arada, isteğe bağlı Akıllı Hız Sınırı Uyarısı, yol hız işaretlerini tanımlamak için navigasyon sisteminden gelen ön kamera ve bilgileri kullanır ve hız sınırını ve geçiş işaretlerini gerçek zamanlı olarak görüntüler. Ek seçenekler arasında Kör Nokta Çarpışma Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Çarpışma Uyarısı bulunurken, Sürücü Dikkat Uyarısı, Şerit Tutma Yardımı ve Yüksek Huzme Yardımı standart olarak gelir.

Yeni Kona Hybrid ayrıca, sürücünün parmaklarının ucunda standart olarak bir Elektronik Park Freni (EPB) de sunuyor.

10,25 inç AVN'li All-New Kona Hybrid, yakıt ekonomisini iyileştirmeye yardımcı olmak için ECO Sürüş Destek Sistemi (ECO-DAS) ile donatılmıştır. Entegre Sahil Rehberliği, yavaşlama (örneğin yön değişikliği, çapraz yollar, otoyol çıkışları) yaklaştığında sürücüyü bilgilendirmek için navigasyon sistemindeki yol bilgilerini analiz eder. Bu özellik, yakıt tüketimini azaltmayı ve fren kullanımını en aza indirmeyi amaçlar. Sahil Kılavuzu Eco modunda 40 ila 160 km / s arasında etkinleştirilebilir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger