Hyundai IONIQ Electric (2019) Özellikler





2019 Hyundai IONIQ Electric - Geleceğe Bir Sonraki Adım

 

Hyundai IONIQ Electric (2019) Özellikler
Hyundai IONIQ Electric (2019) Özellikler
2019 Hyundai IONIQ Electric - Tahrik, İç ve Dış. Renk: Polar Beyaz

Yeni IONIQ Electric'in bataryası 28 kWh'den 38,3 kWh'a yükseltildi, bu sayede sürücüler ücretler arasında daha da ileri gidebilirler. Toplam 311 km menzil sunan% 36 ek enerji depolama kapasitesine sahiptir. E-motorunun maksimum gücü 136 PS ve 295 Nm tork sunar ve Tip 2 AC şarjı için mevcut 6,6 kW'den yükseltme - 7,2 kW yerleşik şarj cihazıyla standart olarak donatılmıştır. 100 kW'lık hızlı şarj istasyonunu kullanarak, batarya 54 dakika gibi kısa bir sürede% 80 şarjı elde edebilir.

Yeni IONIQ, IONIQ Electric sürücülerinin klimayı uzaktan kontrol etmesine izin vermek için gömülü telematik kullanan, bağlı bir araç sistemi olan Hyundai Bluelink'e sahipken, tüm sürümler akıllı telefon uygulamasıyla uzaktan kilitlemeye veya kilidi açmaya izin veriyor. Bluelink sayesinde, şarj işlemi uygulama üzerinden de uzaktan kontrol edilebilir ve programlanabilir.

Yeni IONIQ ile birlikte, Hyundai ayrıca, hava yastıkları patladığında veya dikiz aynasının üstünde bulunan arama düğmesine basıldığında acil durum yardımını otomatik olarak arayarak eCall özelliğini de tanıtıyor. İlgili acil bilgiler (araç bilgileri, kaza süresi, sürüş yönü, hava yastığı ve darbe sensörü bilgileri) yerel acil servise gönderilir.

Buna ek olarak, yeni IONIQ müşterileri isteğe bağlı 10,25 inç Görsel İşitsel Gezinti (AVN) sistemini içerdiğinde mevcut olan Hyundai LIVE Servisleriyle geliyor. Sürücüler, hava durumu, trafik, hız kamerası uyarısı (yasal olarak izin veriliyorsa), şehir dışında ve sokak dışı park yeri, yakınlardaki satıcı bilgilerini içeren bu özellik için beş yıllık ücretsiz abonelik alırlar. yanı sıra yakındaki şarj istasyonlarını ve canlı POI Arama'yı belirleme.

İsteğe bağlı Audio Video Navigasyon sistemi, 10.25 inçlik bölünmüş dokunmatik ekranı üzerinde çok çeşitli faydalı bilgiler gösterir ve altı dilde (sadece Bluelink ile) mevcut Bulut tabanlı ses tanıma özelliğini sunar. Geliştirilmiş ekran, iki ana ekran sürümü ve görüntülenen pencere öğelerini ve simgeleri düzenleme yeteneği sağlayarak özelleştirilebilir. Standart Android Auto ve Apple CarPlay'e ek olarak - temel sisteme dahil olsa bile - yeni Multi-Bluetooth işleviyle (yalnızca 10.25 inç AVN seçeneğine dahil) yeni IONIQ sürücüleri aynı anda iki telefonu birbirine bağlayabilir Her telefonun müziğini Bluetooth akışıyla

Yeni IONIQ’un yeniden tasarlanmış iç yapısı, yeni kolaylık özelliklerinin yanı sıra, sofistike imajını geliştirmek için yeni tasarım faktörleri içeriyor. Standart Fossil Grey kumaş koltuk kaplamalarına ek olarak, müşteriler dört deri koltuk rengi seçeneğine de sahipler: Fossil Grey, Shale Grey, Red Umber (hibrit ve eklentiye özel) ve Elektrikli Gölge (elektrikli versiyona özel). Bu arada, gösterge paneli garnitürü Koyu Krom Accent'e ulaştı.

Yeni geniş ekran 10.25 inç AVN ekranın altında, ısıtma ve iklim kontrolü için kontrol paneli yeniden tasarlandı ve şık ve parlak bir yüzeye sahip. Yeni dokunmatik tip kontrol düğmeleri ısıtma, havalandırma ve iklimlendirmenin sezgisel kullanımına izin verir. IONIQ Electric standardı yüksek çözünürlüklü 7 inç LCD konsol ekranı (hibrit ve takılabilir hibrid sürümler için isteğe bağlı), farklı sürüş modu temalarını görselleştirmek için ortam aydınlatmasıyla geliştirilmiştir. Geliştirilmiş modern iç tasarımı tamamlamak için, yolcu tarafı alt kontrol paneli ve orta konsol boyunca mavi ortam aydınlatması uygulanmıştır.

Yeni IONIQ Electric'in önü, kapalı ızgaradaki yeni ayırt edici desen ile güncellendi. Ayrıca, alt kısmında gümüş renkli bir kalıplama bulunan güncellenmiş bir ön tampon tasarımı ve arka tampon kalıplamada görülen yeni antrasit ve gün ışığında çalışan hafif çerçeveler öne çıkar ve daha rafine ve dinamik bir görünüm elde edilir. IONIQ'un gece göze çarpması için LED DRL'lerin yanı sıra yeni LED farlar ve stop lambaları tamamen yeniden tasarlandı - sadece estetik gelişmeler değil, ayrıca ek güvenlik de sağladı.

IONIQ Electric ve Plug-in modelleri, yeniden tasarlanmış 16 inç alaşım jantlarla sunulmaktadır.

Yeni IONIQ, dört yenisi de dahil olmak üzere dokuz dış cephe boya renginde mevcuttur: Fluidic Metal, Electric Shadow, Liquid Sand ve Typhoon Silver. 2016'dan bu yana pazar segmentindeki olağanüstü başarının ardından IONIQ sürücüleri estetik taleplerinde yaratıcı oldular ve Hyundai dinledi.

Yeni IONIQ sürücülerinin kullanabileceği diğer dış boya renkleri Phantom Black, Polar White, Iron Grey, Intense Blue ve Fiery Red.

Konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi için, tüm yeni IONIQ modelleri kapsamlı bir Hyundai SmartSense teknoloji paketi ile donatılmıştır. Bu üstün sürücü destek sistemi, sürücüleri yoldayken olası tehlikelerden korumak için sürekli olarak aracın etrafındaki ortamı izler.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger