BMW X1 xDrive 25i (2020) Özellikler





2020 BMW X1 xDrive 25i M Sport - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Misano Mavisi Metalik.

 

BMW X1 xDrive 25i (2020) Özellikler
BMW X1 xDrive 25i (2020) Özellikler
BMW X1 xDrive25i, dinamikler açısından serideki en iyi performans gösteren modellerden biridir. 170 kW (231 hp) motoru, arabayı yolun aşağısında dizginlemek için itmek için tam sekiz ileri Steptronic şanzımanla bir araya geliyor. Tüm BMW X1 modellerini birbirinden ayıran çok yönlü spor yeteneğini özetler. XDrive25i, 0,500 km / sa (62 mil / sa) hızıyla sadece 6,5 saniyede yarışıyor. Kombine yakıt tüketimi 6,8 - 6,3 l / 100 km'de (41,5 - 44,8 mpg imp) gelmektedir.

Güncellenmiş BMW X1 dizisi şimdi 16 motor / şanzıman kombinasyonundan oluşuyor ve bu sayede tüm müşterilerin seçim yapabilecekleri birçok seçenek bulunuyor.

BMW X1'in süspansiyon teknolojisi tüm modellere, müşterilere tanıdık filo ayak çevikliği sağlar, tam olarak kontrol edilebilir bir kullanım sağlar ve aracı yüce genel dinamikleri ile doldurur. Serideki modellerin çoğu için mevcut olan xDrive akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi, eldeki duruma uyması için ön ve arka akslar arasındaki tahrik torkunu böler. Sonuç, tüm hava ve yol koşullarında üstün çekiş gücü, mükemmel yön dengesi ve dinamik élan birleşimidir.

Bu nedenle, BMW X1'in yoldaki sürüş özellikleri oldukça ikna edicidir - ve aynısı, iç mekanların çok yönlülüğü için de geçerlidir. İleri teknoloji, cömert düzeyde alan ve sayısız akıllı ve fonksiyonel açıdan usta çözümler ile güçlerini birleştirir.

BMW X1'in yüksek kalite standartları, örneğin gösterge panelinde, üst kısmında siyah olan ve altta bulunan iç döşemenin rengini benimseyen yeni kontrast dikişlerinde belirgindir. Kontrast dikişi xLine, Sport Line ve M Sport modelleri için geçerlidir. X1'in bu varyantlarında, paspaslar ayrıca kenar için renkli kenarlar ve kontrast dikişler elde eder. BMW X1'e ayrıca üç yeni döşeme çeşidi seçeneği ile sipariş verilebilir.

BMW X1'in iç mekanının öne çıkan özelliklerinden biri de Kontrol Ekranı. Merkezi olarak monte edilmiş 6.5 inçlik ekran standart olarak bulunur. Bir navigasyon sistemi belirtilirse, 8,8 inç ya da BMW iDrive Denetleyicisi, ses kontrolü ya da dokunmatik ekran teknolojisi kullanılarak çalıştırılabilen 10.25 inçlik yeni Dokunmatik Ekran, paketin bir parçası olarak gelir.

Kontrol Ekranı, BMW X1’in zengin çeşitlilik gösteren bilgi eğlence sistemini keşfetmek ve BMW ConnectedDrive’ın dijital servislerine erişmek için ideal bir platform sunar. Bunların en son sürümleri BMW X1'de bir seçenek olarak bulunmaktadır.

BMW X1'in olağanüstü çok yönlülüğü dijital şeylerle sınırlı değil; iç tasarımı bireysel ihtiyaçlara da uyarlanabilir. Örneğin, arka koltuklar üç bölüme (40:20:40) katlanabilir ve isteğe bağlı olarak 13 cm'ye kadar ileri kaydırılabilir. Otomatik yükleme kapağı açma ve kapama - eller serbest yükleme kapağının açılmasını ve kapanmasını sağlamak için bir araya gelen Comfort Access gibi seçenekler - kolaylık seviyelerini bir çentik yükseltir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger