Audi A1 Citycarver (2020) Özellikler





A1 şehir vagonu iki üç silindirli TFSI motor varyantı ile piyasaya sürülecek ve ardından dört silindirli bir motor birazdan sonra açılacak Turboşarj, direkt enjeksiyon ve partikül filtresi standarttır.

 

Audi A1 Citycarver (2020) Özellikler
Audi A1 Citycarver (2020) Özellikler
 Motor varyantına ve müşterinin isteğine bağlı olarak, güç manuel olarak veya yedi vitesli bir S tronic ile ön tekerleklere aktarılıyor. Araçta Audi drive select dinamik taşıma sistemi varsa, S tronic, verimlilik modunda bir serbest sürüş fonksiyonu içerir.
Her motor, bireysel güçleriyle müşterileri büyülemektedir. Üç silindirli motorların temel gücü kompakt düzeni, 88 kilogramın (194.0 lb) düşük ağırlığı ve düşük hareketli kütleleridir. A1 şehir arabaya 25 TFSI'ye güç veren 70 kW'lık (95 metrik hp) 1.0 TFSI, özellikle verimlidir. Citycarver 30 TFSI'nin daha güçlü performans seviyesinde, 85 kW (116 metrik hp) üretim yapıyor.
1.5 TFSI yüksek teknoloji ürünü bir motordur. Talep üzerine olan silindiri (COD) sistemi ılımlı sürüş modunda iki silindiri kapatır ve demir kaplı silindir kaplamaları gibi çözümler iç sürtünmeyi azaltır. 1,5 litrelik motor, 110 kW (150 metrik hp) çıkışla A1 şehir arabalarına 35 TFSI güç veriyor.
Audi, A1 şehir vagonuna uyumlu, sportif ve hassas ayarlanmış bir süspansiyonu donattı. Lastiklerin yapısı ve daha geniş çevresi, vücudun trim seviyesini A1 Sportback ile karşılaştırıldığında 35 milimetre (1,4 inç) yükseltir. Dinamik paket 30 TFSI ve 35 TFSI için kullanılabilir. Kırmızı fren kaliperleri, Audi drive select dinamik taşıma sistemi, bir ses aktüatörü ve ayarlanabilir amortisörlü bir süspansiyon içerir.
Otomatik, dinamik, verimlilik ve kişisel modlar sunan Audi drive select sistemi (sadece navigasyon ile birlikte) ayrıca temin edilebilir. Dinamik paket ile birlikte ayarlanabilir damperler mevcuttur. Standart 16 inç jantlara alternatif olarak Audi ve Audi Sport, 18 inç çapa sahip jantlar (dinamik paket ile) sunmaktadır. İsteğe bağlı tutma yardımı, aracın yokuş yukarı ve yokuş aşağı eğimlerde geri kaymasını önler.
A1 şehir vagonu 2019 sonbaharında Avrupa pazarına tanıtılacak. Almanya'da 22,100 Avro'dan satışa sunulacak. Audi piyasaya sürüldüğünde, aynı zamanda 18 inç jantlarla ok grisi ya da Pulse turuncu renkte özel bir baskı modeli olan “1. baskıyı” tanıtacak. Farlar ve arka lambalar kararmış ve özel iç donanım S çizgisine dayanıyor. Müşteriler, 85 kW'dan motor versiyonları için “birincisini”, 5.650 EUR ek ücret karşılığında sipariş edebilirler.
Audi A1 şehir arabasının iç kısmında, arkadaki yolcular bile baş ve bacak boşluğunun tadını çıkarabilirler. Bagaj bölmesi normalde 335 litreye (11,8 cu ft) kadar bir hacim sağlar. Arka koltuk sırtlıkları aşağı katlandığında, bu tavana kadar 1.090 litre (38.5 cu ft) artar. Ağ ve değişken yükleme katına sahip (isteğe bağlı) bagaj bölmesi paketi, şehirdeki günlük yaşam için kullanışlı bir özellik.
A1 şehir arabaları, kompakt sınıftaki en sportif iç mekanlara sahiptir. Gösterge paneli sürücüye doğru yatırılır ve standart dijital gösterge grubu ve kapağı hava menfezlerine sahip bir ünite oluşturur. MMI ekranı (isteğe bağlı) ve ön yolcu tarafındaki havalandırma şeridi siyah cam görünümlü bir yüzeye yerleştirilmiştir.
Bireysel tasarım Audi A1 şehir arabasının iç konseptinde merkezi bir rol oynamaktadır. Seçilebilecek dört ekipman çeşidi vardır: temel, gelişmiş, tasarım seçimi ve S hattı. Kapaklardaki kontrast dikişler, iç donanımın değişken ve yukarıya doğru varyantı olarak bulunurken, S serisi kumaş / sentetik deri veya Alcantara / sentetik deri kombinasyonlarını sunar. Tasarım seçimi etkileyici kontur / ortam aydınlatma paketini içerir. Audi A1 şehir araba motorunun tüm donanım çeşitleri - spor koltuklardan (S hattı ile standarttır), dinamik arka dönüş sinyal lambalarına sahip LED farlara - A1 Sportback dayanmaktadır.
Markanın en ilerici kompakt modeli genç müşterilere yöneliktir. Bu aynı zamanda renk ve malzeme paletlerine de yansır. Talep üzerine, taze nane ve turuncu (yeni) renkler koltuk döşemesini vurgulamaktadır (gelişmiş çizgi ile). Hava menfezlerinde, orta tünel konsolunda ve kapılardaki vurgulu yüzeyler nane, gümüş gri, turuncu, bakır veya yapısal gri renkte (S hattı için) boyanırken, gösterge panelindeki uygulama yüzeyi mat siyah olarak bulunur Ferrum grisi veya Pırlanta gümüşü.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger