Land Rover Defender (2020) Özellikler





2020 Land Rover Defender - Yolda Eğlenceli ve Yolda Rahatlık

 

Land Rover Defender (2020) Özellikler
Land Rover Defender (2020) Özellikler
2020 Land Rover Defender - Sürücü, İç ve Dış.

Gelişmiş benzinli ve daha temiz dizel motor seçenekleri, Defender'ın her ortam için güç, kontrol ve verime sahip olmasını sağlarken, bir Plug-in Hibrit Elektrikli Araç (PHEV) aktarma organı, yalnızca sessiz EV-yalnızca ilerleme umudu sağlayacak şekilde katılacak .

Piyasaya sürüldüğünde, benzin dizisinde dört silindirli bir P300 ve etkili Hafif Hibrit Elektrikli Araç teknolojisi içeren güçlü bir altı silindirli P400 bulunur. Alternatif olarak müşteriler, her ikisi de 37.2mpg (7.6 l / 100km) yakıt ekonomisi ve 199g / km (NEDC eşdeğeri) CO2 emisyonu sağlayan D200 ve güçlü D240 - çift silindirli dizellerden birini seçebilirler.

Yenilikçi mühendislik çözümleri, hem aerodinamik performansı optimize eden (0.38Cd kadar düşük) hem de aracın altını koruyan düz bir alt gövde dahil olmak üzere verimlilik tahrikini destekliyor.

EXPLORER PAKETİ *
Rakipsiz Hava Girişi, hafif 36kg Expedition Tavan Rafı ** ve Dışa Monte Dişli Taşıyıcısı ile eşlenmemiş uçları fethedin. Ön ve Arka Klasik Çamur Kapakları, Tekerlek Kemer Koruması ve Yedek Tekerlek Kapağı, sağlamlık sağlarken, 90 veya 110 kesik ayrıntıya sahip bir Mat Siyah kaput çıkartması, Explorer Paketinin baş döndürücü görünümünü tamamlar.
Müşteriler ayrıca, Sabit Yan Basamak ve Açılabilir Tavan Merdivenli Explorer Paketi'ni yükseltebilirken, Ön Sefer Koruma Sistemi, ön yaklaşma açısını iyileştirmek için yükseltilmiş köşelere sahip Ön Çerçeve ve h A ‘Çerçeve Koruma Barı ekler.

İLERİ PAKET *
6.5 litrelik basınçlı su haznesi, önyükleme monteli Entegre Hava Kompresörü ve Dış Yana Monte Dişli Taşıyıcıya sahip Taşınabilir Durulama Sistemi, Wilds'ta harcanan zaman için Yeni Defender'ı donatır. Koruma, ön ve Arka Çamur Kapakları, Yedek Tekerlek Kapağı ve Parlak Arka Sürtünme Plakası ile, arka tamponu, yükleme ve boşaltma sırasında çizilmelere ve çizilmelere karşı korurken, yanınızda taşıyabileceğiniz 20 litrelik pratik bir Koltuk Sırt Çantası ile güçlendirilmiştir. Aracı terk ettiğinizde iç kısmı tamamlar.

ÜLKE PAKETİ *
Dövülmüş pistte harcanan zaman için tasarlanan Country Pack, dayanıklı Tekerlek Kemer Koruması, arka tamponun üstünü ve Ön ve Arka Klasik Çamur Kapaklarını korumak için Parlak Arka Sürtünme Plakasına sahiptir. Portatif Durulama Sistemi ve Tam Boy Yük Alanı Bölmesi günlük maceralar için iç mekanı donatır.

KENTSEL PAKETİ *
Beton Ormanda öne çıkan Urban Pack, Parlak Arka Pedallar sağlam iç kısımlara eklerken, Parlak Arka Sürtünme Plakası, Yedek Jant Kapağı ve Ön Gövde *** ekler. Müşteriler daha sonra, 22 inçlik beş kollu özel bir tasarıma sahip bir dizi alaşım jant yükseltmesini tercih edebilir.
İç kısımları korumak için tam dayanıklı, derin yüzlü kauçuk paspas serisinin yanı sıra dört Aksesuar Paketinin tamamında bir dizi Yan Tüp ve Sabit veya Açılabilir Yan Basamaklar mevcuttur.

* 2020'nin ortasındaki yükseltmeler ** 168kg tavan yükü ve keşif rafı sadece arazi lastiği ile alınabilir. *** 2020 ortasında mevcut

Yeni D7x mimarisinin hafif, tamamen alüminyum monokok yapısı, şimdiye kadar oluşturulmuş en sert Land Rover gövdesini, 29kNm / Derece'lik burulma rijitliği ile sağlıyor - geleneksel gövde çerçevesindeki tasarımlardan üç kat daha sert. Bu güçlü temeller, tamamen bağımsız süspansiyon, çift hızlı transfer kutusu ve sürekli dört tekerlekten çekiş için mükemmel bir temel sağlar.

Yapılandırılabilir Arazi Tepkisi, Defender’da ilk çıkışını yapar ve sürücülerin, daha önce hiç olmadığı gibi, arazi koşullarına tam olarak uyacak şekilde aracın kurulumunda ince ayar yapmalarını sağlar. Terrain Response 2 sistemi ayrıca, tüm araç sistemlerini uygun şekilde optimize ederek su üzerinden geçerken en yüksek güvenceyi sağlamak için yeni bir Wade programını da içermektedir.

Değişken kapasite ve yol içi kullanımda dönüşüm genişliğini sunan Defender, kendi kategorisindedir.

Çekirdek mühendis ve tasarımcı ekibi, Defender ailesinin 90 ve 110 gövde tasarımları içereceğini, kendine özgü silueti, yan arka kapı düzenlemesini koruyacağını ve programın başlangıcında bir merkez ön atlama koltuğu içereceğini kabul etti.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger