Renault Clio (2019) Özellikler





2019 Renault Clio - Gelişmiş Kompakt Hatchback

 

 Renault Clio (2019) Özellikler
 Renault Clio (2019) Özellikler
2019 Renault Clio - Sürücü, İç ve Dış.

Yepyeni Cleeo, bu geleneğe saygı duyuyor ve 2020'de E-TECH adlı tam hibrid bir trenle satışa sunulacak. Bu, tamamen yeni Cleeo'da benzersiz bir melez deneyim sunmak için elektrikli mobilite konusunda Avrupa lideri olarak tüm uzmanlığını kullanan Groupe Renault için büyük bir ilk.
E-TECH aktarma organı Renault mühendisliği tarafından geliştirildi ve patentlendi. İttifak tarafından özel olarak tasarlanan yeni nesil 1.6 litre benzinli motor dahil olmak üzere İttifak tarafından tasarlanan bileşenleri kullanıyor. İki elektrikli motor, yenilikçi çok modlu şanzıman ve 1,2 kWh batarya eşlik ediyor.

Renault E-TECH hibrid teknolojisi, sınıf lideri duyarlılığı, sınırlı enerji atığı ve yavaşlama sırasında hızlı akü şarjı ile kullanımda maksimum verimlilik sağlar. Aktarma organının mükemmel enerji verimi maksimum miktarda enerji geri kazanıyor ve geri kazandırıyor. Otomobil tamamen elektrikli modda çalışıyor ve sürücü güçlü bir rejeneratif motordan faydalanıyor. Bir elektrikli araca benzer rejeneratif frenleme, yüksek akü şarj kapasitesi ve E-TECH sisteminin enerji verimliliği bir araya getirildiğinde şehirdeki tüm elektrikli modda zamanın% 80'ine kadar sürüş yapılmasını mümkün kılar. Kentsel bir döngü içinde konvansiyonel bir içten yanmalı benzinli motorla karşılaştırıldığında yakıt tüketiminde% 40'a varan bir kazanç. Hibrid şehir otomobili pazarında daha önce hiç görülmemiş bir sürüş keyfi yaşarken, başlangıçta ve hızlanırken ortaya çıkan anlık reaktivite sayesinde.

PETROL MOTORLARI SCe 65 ve 75: satın almak ve kullanmak için ekonomik Normalde emişli 1.0 SCe (üç silindirli), şehirde kullanılmak üzere ekonomik bir araba arayan sürücüler için mükemmel bir seçimdir. 5 vitesli şanzımanı ve 65 hp ve 75 hp (ve 95 Nm tork) gücü ile şehir içi sürüşlerinde sorunsuz çalışma sunar.

TCe 100: Eşsiz çok yönlülük Renault serisinde ilk çıkışını yapan turboşarjlı 1.0 TCe (üç silindirli) Alliance sinerjileri tarafından geliştirilen en yeni motordur. Elektrikle kontrol edilen bir devridaim valfine sahip bir turboşarj, silindir kafasına kısmen entegre bir egzoz manifoldu, giriş için çift değişkenli valf zamanlaması ve delikli sprey kaplaması dahil en son teknolojileri içerir. 100 hp ve 160 Nm torkla yeni nesil motor, değiştirdiği TCe 90 ünitesinde 10 hp ve 20 Nm kazanıyor ve aynı zamanda daha az yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu sağlıyor. Bunlar, en son 100 g / km * ile hesaplanan, benzinli motorlu taşıtlar için kategorisinin en üstünde New Cleeo TCe 100'dür. Motor ayrıca, daha dikkatli toplama için düşük motor devirlerinde mevcut olan ekstra tork ile direksiyonda kullanım keyfi sağlar.


TCe 100 başlangıçta 5 ileri manuel vites kutusuyla New Cleeo'da satışa sunulacak. Daha sonra en yeni nesil X-TRONIC otomatik şanzıman ile eşleştirilecektir. Avrupa kullanımına uyarlanmış, şehir içi sürüşlerde kesintisiz çalışma sağlar. Aynı zamanda, çeşitli yollar ve daha empatik bir hızlanma için çok vitesli bir şanzıman davranışını üreten D-STEP işlevine sahiptir. TCe 100 motoru, maksimum kullanım ve azaltılmış kirletici emisyonları için çift yakıtlı LPG versiyonunda da bulunacaktır.

TCe 130 GPF: maksimum sürüş keyfi 1.3 TCe GPF motoru, Captur, Mégane, Scénic ve Kadjar'da kendini kanıtladıktan sonra Tamamen yeni Cleeo'da ilk kez sahneye çıkıyor. 130 hp ve 240 Nm'de mevcut olan 7 vitesli EDC otomatik şanzımanla eşleştirildi ve TCe 120'yi Yeni Cleeo'daki birinci sınıf motor olarak değiştirdi. Yeni nesil birim, tüm durumlarda daha canlandırıcı bir sürüş için New Cleeo'nun tüm yoldaki özelliklerini sergiliyor. Çift kavramalı EDC şanzıman, sürüşü daha sorunsuz ve keyifli hale getirirken, yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını azaltır. Ve daha fazla zevk için, Yeni Cleeo TCe 130 GPF EDC, direksiyon simidine monte edilmiş kumandalarla donatılacak.
DİZEL MOTORLAR Blue dCi 85 ve 115: daha iyi meyveler için en yeni nesil bir dizel New Cleeo, yoğun kullanım ve şirket filoları için uyarlanmış, 1.5 Blue dCi şeklinde bir dizel motorla da sunulmaktadır. Bu güç kaynağı, en etkili nitrojen oksit (NOx) işlem sonrası çözeltisi olarak kabul edilen seçici bir katalitik indirgeme (SCR) sisteminin getirilmesiyle yeni kirlilik kontrol standartlarına uyacak şekilde geliştirilmiştir. İki versiyon mevcuttur: ekonomik sürüş için 85 hp / 220 Nm ve daha atletik performans için 115 hp / 260 Nm. Motor devrini 110 km / s'in altına düşüren manuel 6 vitesli şanzımanla ve sınıfında lider aerodinamiği sayesinde New Cleeo Blue dCi özellikle açık yollarda ve otoyollarda verimlidir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger