Mercedes GLC 300 Coupe (2020) Özellikler





2020 Mercedes-Benz GLC 300 Coupe - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Designo Kardinal Kırmızı Metalik.

 


Mercedes GLC 300 Coupe (2020) Özellikler
Mercedes GLC 300 Coupe (2020) Özellikler
Mercedes-Benz'in M 264 iki litrelik dört silindirli motorunun en önemli özelliği, önemli ölçüde düşük yakıt tüketiminde artan çıktı. GLC 300 ve GLC 300 4MATIC’de, M 264 dört silindirli motor, M 274 selefi motorun yerini alır.

Yeni motor üretimi, CO2 emisyonlarını azaltmak için çok önemli bir bileşendir ve tüketimi azaltma konusunda sistematik bir gelişmedir.

Dört silindirli motor, 4MATIC dört tekerlekten çekiş ile ve hem dinamik hem de yakıt tasarrufu sağlayan bir sürüş stilini destekleyen 9G-TRONIC otomatik şanzımanla birleştirilmiştir.

Adına uyan bir SUV - her zamanki gibi, GLC hemen hemen her türlü zeminde ve en olumsuz hava koşullarında inandırıcıdır. Genişletilmiş fonksiyonlara sahip DYNAMIC SELECT sistemi sürücünün bireysel yol taleplerine ve kullanım koşullarına göre taleplerine cevap verir. 4MATIC dört tekerlekten çekiş, sıfırdan yeni geliştirilmiştir. ESP®'nin üç aşamalı tasarımı, daha geniş bir alana yayılmıştır ve “Sport” ve “Sport +” sürüş modlarında artık daha fazla dinamik sunuyor ve bir kez daha GLC'nin çok yönlülüğünü kanıtlıyor.

Rafine malzemeler, hassas işçilik ve akıcı şekiller - GLC'nin içini karakterize eden şey budur. Net çizgiler ve oranlarla bağlantılı olarak akan yüzeylerle karakterizedir. Orta konsol, iki yeni ahşap kaplamada mevcut olan üstün işçiliği örnekleyen zarif bir döşeme bileşenine sahiptir - Doğal Tahıl Gri Meşe ve Doğal Tahıl Ceviz.

Çok fonksiyonlu direksiyon simidi iki versiyonda mevcuttur ve tamamen revize edilmiştir. Ayırt edici kol tasarımı, daha da sportif bir karaktere sahip. Buna ek olarak, gösterge paneli kümesini ve multimedya sistemini kontrol etmek için Aktif Mesafe Yardımı DISTRONIC® ve Dokunmatik Kontrol Düğmeleri ile akustik giriş geri bildiriminin çalıştırılması geleceğe dönük net bir sinyal gönderir.

Kullanıcı, orta konsoldaki Dokunmatik Ekrandaki tek parmak ve çoklu dokunma kontrolünü kullanarak multimedya fonksiyonlarını çalıştırabilir. Ses Kontrolüne alternatif olarak kullanılır ve harfleri, sayıları veya özel karakterleri elle girme imkanı sunar. Dokunmatik Yüzey, yalnızca net dokunsal geri bildirim değil, aynı zamanda akustik geri bildirim de sağlar.

Yeni modeldeki kapsam ve seviye geliştirilmiştir, böylece güvenlik ve konfor açısından sürücü desteğini arttırır. GLC'deki mevcut Sürücü Yardım Paketi, örneğin:

- Fonksiyonlarla birlikte Aktif Mesafe Yardımı DISTRONIC®:
- Sabit araçlar için frenleme
- Aktif Park Yardımı ve navigasyon ile bağlantılı olarak trafik sıkışıklığında genişletilmiş otomatik yeniden başlatma
- Fonksiyonlarla Aktif Direksiyon Yardımı:
- Aktif Acil Durdurma Yardımı - Aktif Direksiyon Yardımı aktifken, sürücünün tepkisiz kalması durumunda, araç durduktan sonra bir SOS çağrısının MB Acil Çağrı Merkezine otomatik olarak açılması ve gönderilmesi ile
- Navigasyonla birlikte Aktif Şerit Değiştirme Yardımı
- Trafik İşareti Yardımı ile birlikte hız limitindeki değişime yanıt olarak Aktif Hız Sınırı Yardımı
- Güzergah Bazlı Hız Uyarlaması virajların, kavşakların ve paralı yolların önünde, ayrıca bir dönüş yapmadan veya bir otoyoldan çıkmadan önce ayarlanır; navigasyonla bağlantılı olarak “trafik sıkışıklığının sona ermesi” rota olayında da araç hızının azaltılması
- Evasive Direksiyon Yardımı
- Aktif Şerit Tutma Yardımı
- Aktif Kör Nokta Yardımı
- Çapraz Trafik Fonksiyonlu Aktif Fren Yardımı
- PRE-SAFE® PLUS

Rotaya Dayalı Hız Uyarlamalı Aktif Mesafe Yardım DISTRONIC etkinleştirildiğinde, yeni GLC, sürücü bu trafik engelini fark etmeden önce LiveTraffic'ten gelen bilgilerle trafik sıkışıklığını veya yavaş hareket eden trafiği tanıyabilir ve bunlara yanıt verebilir. Trafik sıkışıklığı tespit edildiğinde (ve sürücü farklı bir yanıt seçmezse), DISTRONIC hızı önlem olarak azaltır. Bu, gelişmiş Aktif Şerit Tutma Yardımı ile ve Aktif Acil Durdurma Yardımı'nın ek fonksiyonları ile tamamlanmaktadır.

Çapraz Trafik Fonksiyonlu Aktif Fren Yardımı, örneğin sürücü yaklaşmakta olan araçları göremezse, dönüş yaparken olası kaza riskini azaltır. Yol boyunca bir dönüş yaparken yaklaşmakta olan trafikle ilgili bir çarpışma tehlikesi varsa, GLC bu manevraların tipik hızlarında fren yapabilir. Sürücü bir dönüş yapma niyetini bildirirse ve şerit çizgilerini geçmeden önce araç durdurabiliyorsa fren müdahalesi gerçekleşir. Yaklaşan araçlar öndeki uzun menzilli radar sensörü ve Stereo Çok Amaçlı Kamera ile tespit edilir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger