Volkswagen ID.3 (2020) Özellikler





2020 Volkswagen ID.3 - Üstün Verimlilik ve Tam Bağlantı

 

Volkswagen ID.3 (2020) Özellikler
Volkswagen ID.3 (2020) Özellikler
2020 Volkswagen ID.3 - Tahrik, İç ve Dış.

Volkswagen'den ID.3, iklim dostu mobilite için yeni bir dönem başlatıyor. Kimlikten bu ilk model. serisi karbon nötrlüğü, elektrikli otomobillerin karakteristiği olan etkileyici sürüş dinamikleri ve tam bağlantı özellikleri. Gelecekteki tüm kimlikleri gibi. ID.3'te ise, ID.3 ödün vermeyen bir elektrikli tahrik sistemi için tasarlanan yeni modüler elektrikli tahrik matrisi (MEB) temel alınmıştır.

İç ayrıca devrim niteliğindedir. MEB düzeninin uzun dingil mesafesi, çok kısa kullanma mesafeleri ile birlikte, geniş bir araç içi: Açık Alan ile sonuçlanır. Yarattığı oda ve genişlikle, beş kişilik ID.3 kompakt sınıfta yeni standartlar belirliyor.

Dijital, tamamen yeni tasarlanmış ekran elemanları ve kontroller, her sürücünün ID'de kendi yollarını sezgisel olarak bulmasını sağlar. Kokpitte yer alan ekran dışında, yeni geliştirilmiş, merkezi olarak yerleştirilmiş, on inçlik dokunmatik ekran, tüm önemli bilgileri sağlayan sürücülere sunuyor.

Kimlik. Aynı zamanda yeni olan ışık, navigasyon sırasında LED şeridi olan sürücüleri destekler ve örneğin, herhangi bir tehlike durumunda frenlemelarını isteyebilir. Elektrikli kumandalı çok işlevli direksiyon simidindeki olanlar dahil tüm kumandalar dokunmatik tuşlara sahip dokunmatik fonksiyonlar kullanılarak çalıştırılır. Sadece elektrikli camlar ve tehlike uyarı lambaları dokunmatik düğmeler kullanılarak hala çalıştırılıyor. Bu akıllı doğal ses kontrolü ile desteklenir. App Connect sayesinde, ID.3 saniyeler içinde akıllı telefonunuza bağlanabilir.

Seri üretime başlarken, ID.3 üç farklı ebatta seçenekle sunulacak. Temel değişken 45 kWh kullanılabilir enerji içeriğine sahiptir ve 330 kilometreye kadar elektrikle çalışan bir menzile izin verir (WLTP'ye göre). Bu ID.3 sürümünün giriş fiyatı 30.000 Euro'nun altındadır. Bunun yanında, ID.3'ün 420 km'ye kadar (WLTP'ye göre) bir menzil elde etmesini sağlayan 58 kW'lık bir pil çeşididir. En büyük bataryanın enerji içeriği 77 kWh'dir ve elektrik aralığı 550 kilometreye kadardır (WLTP'ye göre). Hızlı şarj etme özelliği sayesinde ID.3'ü yaklaşık 290 km'lik (WLTP) bir aralıkta 100 kW'lık bir şarj çıkışı kullanarak 30 dakika içinde yeterince şarj etmek mümkündür.

Pillerin kendisi alt gövdeye entegre edilmiştir. ID.3'teki ağırlık merkezini önemli ölçüde düşürdüğü için, bu konumlandırma sürüş dinamikleri üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. ID.3 ayrıca ön aks ile arka aks arasındaki optimum ağırlık dağılımı ile de karakterize edilir.

Volkswagen bu yılın Mayıs ayında ID.3 1 - sınırlı piyasaya sürülen baskı - için ön rezervasyona başladı. Bu, Avrupa'daki ilgilenen alıcıların, 1000 Avro'luk 1 Nolu ID için bir üretim alanı için bağlayıcı olmayan bir rezervasyon yapmalarını sağlar. Sonbahardan, önceden rezervasyon yaptırmış olanlar, ilgili bayilerine sipariş aşamasına girerek ve ID.3 1'in tercih edilen versiyonunu yapılandırarak siparişlerini ilerletebilirler.

İlk baskı - ID.3 1st - arka aksta bir elektrik motoru tarafından çalıştırılan 58 kWh bir aküye sahiptir. 150 kW üretir ve bu 5 kapılı araç için maksimum 160 km / s hıza yardımcı olan maksimum 310 newton metrelik bir tork sunar. ID.3 1, 40.000 € altında fiyatlandırılır.

ID.3 1st, tipik müşteri tercihlerine yönelik üç sabit yapılandırmada sunulacak. Ek olarak, boya rengi ve araç içi rengi seçilebilir.

ID.3 1st'in temel versiyonu bir navigasyon sistemi, bir DAB + dijital radyo, koltuk ısıtması ve direksiyon simidi ısıtması, öndeki kolçaklar, bir Mod 2 şarj kablosu ve 18 inç hafif alaşım jantlar içerir.

ID.3 1st Plus ayrıca bir dikiz kamera sistemi, ACC Uyarlanabilir Seyir Kontrolü ve Kessy Advanced anahtarsız erişim kilitleme ve çalıştırma sistemine sahiptir. ID.3 1st Plus'ın araç içi tasarım koltuklar, iki adet USB-C bağlantılı orta ışık konsolu ve ortam aydınlatması da içeriyor. Dış donanım kapsamının bir kısmını oluşturan renkli camlar, gümüş dış stil paketi, matris LED farlar, matris yan lambaları, fren lambaları, dönüş göstergeleri ve arka lamba kümeleri ile 19 inç hafif alaşım jantlar vardır.

Serinin en üst versiyonu olan ID.3 1st Max, artırılmış gerçeklik (AR) baş üstü ekranı, Beats ses sistemi, büyük bir panorama sürgülü / açılır cam tavan ve 20 inç ışık da içeriyor -alaşım jantlar. Bu donanım kapsamı, Acil Yardım Yardımcısı, şerit değiştirme sistemi, temassız yüksek voltajlı akü şarjı özellikli telefon ve konforlu koltuklar bulunan bir şerit tutma sistemi ile desteklenmektedir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger