Renault ZOE (2019) Özellikler





2019 Renault ZOE -% 100 Elektrikli Sürüş Keyfi

 

Renault ZOE (2019) Özellikler
Renault ZOE (2019) Özellikler
2019 Renault ZOE - Tahrik, İç ve Dış. Renk: Seladonlar Mavisi.

Yeni ZOE'yi donatan yeni 52 kWh pil, WLTP'de (Dünya Çapında Uyumlu Hafif Taşıtlar Test Prosedürü, standartlaştırılmış çevrim:% 57 şehir içi sürüş,% 25 banliyö sürüşü,% 18 otoyol sürüşü - ZOE Yaşam için) döngüsünde menzilini 395 km'ye çıkardı , batarya boyutunu değiştirmeden,% + 25 artış. 50 kW'a kadar hızlı DC şarjı benimseyen Yeni ZOE, Avrupa'da bulunan şarj istasyonları için en kapsamlı çok yönlülüğü sunar. Yeni ZOE, 30 dakikada 150 kilometreye kadar menzili kurtarır.

100 kW'lık bir motor olan R135'in (135 hp'ye eşdeğer) piyasaya sürülmesiyle, Yeni ZOE daha da fazla hızlanma kontrolü ve yanıt verir. Özellikle otoyolda sürüş keyfi ve konforu artırıldı, önceki nesillere göre 2,2 saniyeden daha hızlı 80 ila 120 km / sa hıza çıkıldı.

Yeni ZOE, şehir trafiğini basitleştiren yeni bir sürüş modu da sunuyor. “B modu” olarak adlandırılan, fren pedalının daha az kullanılmasına izin veren yoğunlaştırılmış yavaşlamalar sağlar.

Son olarak, elektrik mimarisi, birçok gelişmiş sürücü yardım sisteminin (ADAS) barındırılması için tamamen yeniden tasarlandı.

Bu segmentte yeni bir teklif olan Yeni ZOE, 10 inçlik bir sürücü ekranından ve giriş seviyesinden 7 ila 9,3 inç arasındaki merkezi bir dokunmatik ekrandan faydalanıyor. Bu donanım yelpazesi, elektronik “e-vites” vites kolu, Auto-Hold işlevli otomatik bir park freni ve görüşü% 75 artıran LED aydınlatma ile tamamlanmaktadır.

Bağlantılı servisler açısından, Yeni ZOE, sürücülerini desteklemek üzere tasarlanan bir dizi uygulama ve hizmet sunmak için, Renault EASY LINK multimedya sistemi ile araçta ve MYRenault uygulaması aracılığıyla akıllı telefonlarda mevcut olan Renault EASY CONNECT ile donatılmıştır. onların yolculukları.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger