Nissan Juke - Şık Coupe Geçidi (2020) Özellikler





2020 Nissan Juke

 

Nissan Juke - Şık Coupe Geçidi (2020) Özellikler
Nissan Juke - Şık Coupe Geçidi (2020) Özellikler
2020 Nissan Juke - İç ve Dış. Renk: Enigma Siyahı.

Nissan JUKE, 19 inç alaşım jantlar ve coupe tarzı 'yüzer tavan' tasarımıyla B-çapraz segmentinde daha büyük boyutlara ve atletik duruşa sahip yeni bir standart belirlemeye geri döndü. Standart olarak tam LED teknolojisiyle donatılmış en son JUKE, Nissan'ın V-Motion ızgarasını tamamlayan yeni Y şeklindeki imzanın yanı sıra ikonik dairesel farlarını koruyor. Özel bir gövde rengi olan Fuji Sunset, şimdi 11 rengin sıralamasını tamamlıyor.

İçeride de dönüştürülen yeni JUKE, hem yolculara hem de eşyalarına daha geniştir, arka koltuk diz odasının 5.8 cm artması, arka baş odasının 1.1 cm artması ve 422 litre bagaj kapasitesi -% 20 daha fazla depolama alanı sağlamaktadır. Yeniden düzenlenmiş bir iç tasarım, gelişmiş sürücü pozisyonları, daha fazla arka odalık ve daha kullanıcı dostu kontroller ve depolama ile güçlendirilmiş stil ve konfor sunar. Gösterge panelindeki yeni yumuşak dokunuşlu malzemeler, kapı süsleri ve ayaklar standart monoform sportif koltuklar ve isteğe bağlı Alcantara® veya deri döşemeyle tamamlanan birinci sınıf bir his sunar.

Yeni bir kişiselleştirme seviyesi sunan tamamen yeni N-Design kalite paketi, müşterilerin JUKE'lerini gerçekten kendileri yapmasını sağlar. JUKE'nin kentsel, premium ve sportif karakterini ortaya çıkaran gövde, çatı ve iç döşeme için çok sayıda renk kombinasyonu mevcuttur. Özelleştirilebilir tamponlar, yan eşikler ve 19 inç alaşım jantlar ile dış kişiselleştirme de sunulmaktadır.

Sportif JUKE çeviklik için tasarlandı, ancak tamamen yeni coupe geçidi de büyüdü. Boyutlar şimdi 4,210 mm uzunluğundadır; 1,595 mm yükseklik; 23 kg daha hafif ve hafif kalırken daha iyi yer açmak için 1.800 mm genişlik. Yüksek mukavemetli çelik sayesinde, yeni model daha iyi stabilite, performans ve viraj alma yetenekleri ve yeni güven ve kontrol seviyeleri sunan daha sağlam bir platforma sahiptir.

JUKE, sürücülere daha yüksek performans, yakıt tasarrufu ve arıtma sağlayan, 1,0 PS litrelik verimli, üç silindirli, DIG-T 117 PS motorlu turbo benzinli motorla desteklenmektedir. Çekici 6 vitesli manuel veya sportif 7 vitesli çift debriyajlı (DCT) kanatlı vites kutusu şanzımanı ve sürüş modu seçicisi (Eco, Standart, Spor) ile mevcut olan sürücüler, sürüş stillerini maksimum sürüş deneyimi için herhangi bir sürüş senaryosuna zahmetsizce eşleştirebilir yolda eğlenceli.

Elektronik destekli direksiyon, hızlanma ve frenleme sunan Nissan'ın ProPILOT teknolojisi ilk kez JUKE'de satışa sunulacak. Tek şeritli trafikte otoyol kullanımı için tasarlanan ProPILOT sistemi, sürücünün doğru mesafeyi ve hızı sağlaması için aşağı inişi hızlandırır ve yavaşlatır ve ayrıca aracı şeridin içinde ortalanmış tutar.

Ek olarak, JUKE, Yaya ve Bisikletçi Tanıma ile Akıllı Acil Durum Frenlemesi, Trafik İşaretini Tanıma, Akıllı Şerit Müdahalesi, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve segmente özgü Nissan prömiyeri olarak Kör Nokta Müdahalesi de dahil olmak üzere eksiksiz bir güvenlik teknolojisi paketi sunmaktadır. Kör Nokta Müdahalesi, bir araba kör noktaya girdiğinde sürücüyü uyarır ve JUKE'yi tekrar şeride geri getirir.

Yeni NissanConnect bilgi-eğlence sistemi ile müşteriler, en sevdikleri akıllı telefon uygulamalarını 8 inçlik dokunmatik ekranda yansıtmak için Apple CarPlay® ve Android Auto'yu kullanabilirler. Sürücüler ayrıca TomTom Maps & Live Traffic'e erişebilir veya yolcuların dizüstü bilgisayarlarını veya tabletlerini birbirine bağlamalarını sağlamak için Araç İçi WiFi'lerini etkinleştirebilir.

NissanConnect Servisleri uygulaması, müşterilerin otomobillerinin birçok yönünü kontrol etmelerini sağlayan mükemmel bir mobil yardımcıdır. Nissan JUKE sahipleri artık araçlarının kapı kilitleme durumunu kontrol edebilir ve Nissan'larını doğrudan akıllı telefonlarından kilitleyebilir veya kilidini açabilir. Daha fazla güvenlik için, sürücüler bir seyahate çıkmadan önce lastik basınçlarını ve yağ seviyelerini de kontrol edebilirler.

JUKE sürücülerinin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için Google Asistan uyumluluğu, akıllı ışıkları ile konuşarak araç lambaları ve hedefleri aracın navigasyon sistemine gönderme işlevlerini kontrol etmelerini sağlar.

Sürücüler ve yolcular Bose® Personal® Plus ses sistemi ile daha yüksek sesle de oynayabilirler. Sekiz güçlü hoparlörle - her iki ön koltuk kafalık kafasına entegre edilmiş iki Bose UltraNearfield hoparlör seti dahil - dinleyiciler, son derece net tanımla etkileyici müziğin keyfini çıkarabilir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger