Volkswagen T-Roc R (2019) Özellikler





2019 Volkswagen T-Roc R - Sürücü, İç ve Dış.

 

Volkswagen T-Roc R (2019) Özellikler
Volkswagen T-Roc R (2019) Özellikler
Çok yönlü bir CUV gibi rahat, gerçek bir spor araba gibi güçlü - yeni T-Roc R, T-Roc ailesinin yeni yıldızı. Güçlü bir 221 kW / 300 PS üreten kompakt Volkswagen R elektrik santrali, 4,8 saniyede sıfırdan 100 km / s'ye yükseliyor. Elektronik, en yeni T-Roc modelinin ileri itiş hızını sınırlamadan önce araç 250 km / s hıza ulaşıyor.

TSI teknolojisine ve akıllı 4MOTION dört tekerlekten çekişe sahip son teknoloji 2.0 litrelik güç ünitesi, en güçlü T-Roc üstün kullanım özelliklerini sunar. Turboşarj ve doğrudan enjeksiyon zaten düşük motor devirlerinde 400 Nm'lik etkileyici bir tork üretiyor. Geniş hız aralığı sayesinde, T-Roc R her zaman pratikte her zaman ideal performans spektrumundadır, yüksek performanslı fren sistemi etkin yavaşlamayı garanti eder. Başlatma Kontrolü adı verilen standart bir fonksiyon, aracın mükemmel bir şekilde hızlanmasını sağlar. Sınırı zorladığınızda, Elektronik Denge Kontrolü (ESC) manuel olarak devre dışı bırakılabilir. Standart 7 vitesli DSG şanzıman, T-Roc R'nin itici eşlemesine özel olarak uyarlanmıştır. Denenmiş ve test edilmiş 4MOTION dört tekerlekten çekiş, standart güç aşırı dozunu gerektiğinde milisaniye içindeki ön ve arka tekerlekler arasında dağıtır. tekerlek kaymasına bağlı olarak. Bu, mümkün olan en iyi çekişe neden olur - yağışlı koşullarda veya karda olduğu gibi olumsuz hava koşullarında ve zorlu arazilerde.

Çok işlevli spor direksiyon simidi deri ile kaplıdır ve düzleştirilmiş bir alt kısma sahiptir. Crystal Gray ve R logosundaki çarpıcı dikişler onu gerçek bir göz alıcı yapar. Hoş ve kalın bir dolgu özelliğine sahip olan T-Roc R’in ilerici direksiyon sistemi için doğrudan bir his sunarak sürücünün elinde mükemmel hissediyor. Vites oranı, yol yüzeyi ile mükemmel temas sağlayan daha doğrudan ve kontrollü bir direksiyon tepkisi sağlar. Standart spor koşu teçhizatı ile birlikte, virajlı yollarda sürüş dinamiklerini artırır - örneğin manevra ve park etme gibi günlük sürüşleri daha konforlu hale getirir. Spor direksiyon simidinin arkasında, manuel vites değiştirme işlemleri için iki kürek bulunur. Sürücüler, uygun şekilde konumlandırılmış bu kürekler sayesinde çift kavramalı vites kutusunun yedi dişlisini yıldırım hızıyla bağlayabilir.

Tablet tasarımındaki etkileyici 8 inçlik TFT dokunmatik ekran bir akıllı telefonla saniyeler içinde eşleştirilebilir. İstenirse, Android ve iOS için seçilen uygulamalar geniş formatta görüntülenebilir ve App-Connect kullanılarak çalıştırılabilir. Bu aynı zamanda telefon rehberi girişleri, çalma listeleri ve takvim girişleri gibi öğeler için de geçerlidir. İsteğe bağlı Comfort cep telefonu arayüzü, temassız yüksek voltajlı pil şarjını sağlar. Alternatif olarak, Wi-Fi kullanarak tablet PC'leri ve iPad'leri bağlamak da mümkündür. Çok renkli Dijital Kokpit'i kullanarak farklı profilleri ve ekranları seçin.

Tüm T-Roc modellerinde olduğu gibi, R versiyonu da en gelişmiş sürücü destek sistemleri ile donatılmıştır. Bunlar standart Sürücü Uyarı Sistemi ve otomatik Acil Çağrı Hizmeti ile Hill Start Assistant ve Hill Descent Control'ü içerir. Diğer isteğe bağlı sürücü destek sistemleri, T-Roc R'yi daha da güvenli hale getirir. Çekici sürücü destek sistemi paketi, ACC stop & go uyarlamalı cruise control sistemi, Trafik Sıkışıklığı Yardımı, Arka Trafik Uyarısı, Şerit Yardımı şerit tutma sistemi, Kör Nokta Monitörü ve Ön Yardımcı Otonom Acil Durum Frenlemesi gibi unsurları içerir.

R stilinde tamponlar, siyah kanatlı hava girişleri ve siyah radyatör ızgarasındaki R logosu, yüksek performanslı Volkswagen R ailesinin tipik özellikleridir. LED farlar yolun mükemmel şekilde aydınlatılmasını ve aracın örnek görünürlüğünü garanti eder. Gündüz sürüş farı, T-Roc R için özel olarak tasarlanmış ön tamponun içine dikey olarak entegre edildi. Bu, ürün hattının, uzaktan ürün yelpazesini uzaktan bile belli bir noktaya getirmiyor. LED kuyruk lambası kümeleri R stilinde tipik olan koyu kırmızı renkte sırlıdır. Arka sol ve sağdaki iki çift egzoz borusu krom kaplamalıdır. Uzman Akrapovič tarafından üretilen isteğe bağlı “R” Performance titanyum egzoz sistemi, ayırt edici bir ses, çarpıcı egzoz borusu tasarımı ve yaklaşık yedi kilo kesilmiş bir ağırlık ile karakterizedir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger