VW Atlas Cross Sport (2020) Özellikler





2020 Volkswagen Atlas Cross Sport - Tahrik, İç ve Dış.

 

VW Atlas Cross Sport (2020) Özellikler
VW Atlas Cross Sport (2020) Özellikler
Genel olarak, Cross Sport mevcut Atlas'tan 2,8 inç daha kısa ve 2,3 inç daha düşük. 78,3 inç genişliğindedir ve aracın cömert iç mekanının nedeni olan aynı 117.3 inç dingil açıklığına dayanıyor. Cross Sport, ikinci sıra koltukların arkasında 40.3 cu ft bagaj alanı ve ikinci sıra katlanmış durumda 77.8 cu ft ile 111.8 fit küp yolcu alanına sahiptir.

Cross Sport’ın profili, keskin bir şekilde tırmıklanmış arka direği ve arka kapağı ile Atlas’tan daha yarışçı. Yeni ışıklar ve oyulmuş bir arka tampon, arka tarafa gerçek bir varlık verirken, alt gövde taraflarında krom aksan, arka tampon ve pencereler tasarımın ısmarlama görünümüne katkıda bulunur. R-Line® trimleri, alt ön hava kepçelerinin etrafında krom ve piyano siyahı işlemlerinin yanı sıra 21 inç alüminyum alaşımlı jantlarla daha ağır oyulmuş tamponlara sahiptir.

İçeride, Cross Sport mevcut Atlas üzerinden yükseltme aldı. Daha sezgisel kontrollere sahip yeni bir direksiyon simidi, kapı aralarındaki ve koltuklardaki dikiş dikişleri ve mevcut kablosuz mobil şarj da dahil olmak üzere yeni ileri teknoloji özellikleri var. Mevcut lüks özellikler arasında ısıtmalı arka koltuklar ve direksiyon simidinin yanı sıra havalandırmalı ön koltuklar, arka güneşlik gölgeleri ve 12 hoparlörlü Fender® Premium Ses Sistemi bulunur. Volkswagen Digital Cockpit konfigüre edilebilir gösterge ekranı, SEL süslemenin yanı sıra SEL Premium'da da mevcuttur. Büyük miktarda kargo alanı sunmanın yanı sıra, Atlas'ın etkileyici bir şekilde 40.4 inç arka koltuk bacak boşluğu var.

Volkswagen Car-Net® bağlı özellikler paketi, güncellenmiş bir mobil uygulama, beş yıllık uzun bir süre boyunca ücretsiz hizmetlerin listesi ve yeni abonelik seçenekleri ile MY20 için yükseltildi. Örneğin, Car-Net Uzaktan Erişim, mobil uygulama aracılığıyla sahiplere araçlarıyla millerce uzak mesafeden araçlarıyla etkileşime girme olanağı sağlar. Araç alım tarihinden itibaren beş yıl boyunca ücretsiz olarak sunulmaktadır. Özellikler arasında uzaktan çalıştırma ve durdurma (varsa), uzaktan kapı kilidi ve kilidi açma, uzaktan korna ve lambaların flaşı, en son park edilmiş konum ve yakıt seviyesi, kilometre ve kapı ve pencere durumu hakkında bilgi sağlayan uzaktan araç durum göstergesi bulunur.

Fabrikada takılan navigasyonlu Volkswagen sahipleri, uygulamadan doğrudan arabalarına hedefler veya ilgi noktaları göndererek zamandan tasarruf etmelerini sağlar. Bu yılın ilerleyen saatlerinde, sahipleri VW Car-Net hesaplarını, yakıt seviyesini kontrol etmek veya motoru uzaktan çalıştırmak için araçlarına ses komutları göndermek için uyumlu akıllı ev cihazlarına bağlayabilecekler.

Car-Net Hotspot, yolcuların internete, tabletler, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, oyun cihazları ve daha fazlası dahil olmak üzere aynı anda dört bağlı cihazla 4G LTE etkin hızda erişebilmelerini sağlar.

Atlas Cross Sport, gelişmiş sürücü yardımı özellikleri ile birlikte sunulmaktadır. Baz S modelinde Özerk Frenlemeli (Ön Yardım), Kör Nokta İzleme ve Arka Trafik Uyarısı ile standart Çarpışma Uyarısı bulunur. Döşeme yürüyüşünün ilerleyen kısımlarında, Dur ve Kalk özelliğine sahip Uyarlamalı Seyir Kontrolü ve Park Mesafe Kontrolü gibi özellikler standart hale geldi.

Bu model için iki yeni sürücü yardımı özelliği vardır:

- Trafik Sıkışıklığı Asistanı (TJA): Bu sistem öndeki arabadan uzak mesafeyi korumak ve Atlas Cross Sport'u şeridinde ortalamak için ön kamera ve ön radar sensörünü kullanır. 0 - 37 mil arasında çalışabilir ve trafik koşulları gerektirdiğinde aracı tamamen durdurabilir. Trafik üç saniye içinde tekrar hareket etmeye başlarsa, sistem aracı akışa yeniden başlatır. Durdurma üç saniyeden uzunsa, sürücü gaz pedalına veya direksiyon simidindeki “Devam” düğmesine dokunarak bir şeyleri tekrar başlatabilir. Sistemin çalışması için Adaptif Hız Sabitleme Sistemi ve Şerit Koruma Sistemi (Şerit Yardımı) etkin olmalıdır.
- Dinamik Yol Tabelası Ekranı: Fabrikada kurulmuş navigasyon sistemlerine sahip Atlas Cross Sport modelleri için, bu sistem ön kamera ve navigasyon tarafından algılandığında navigasyon ekranında ve gösterge panelinde hız sınırlarını, geçişsiz bölgeleri, okul bölgelerini ve çalışma bölgelerini gösterecektir. sistem verisi. Sistem uygun olduğunda aynı anda birden fazla işaret görüntüleyebilir.
- Cross Sport iki güç aktarıcıyla satışa sunulacak: 276 beygir gücü V6 ve 235 hp dört silindirli turboşarjlı ve doğrudan enjeksiyonlu TSI® motor. Her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi ve Volkswagen’in 4Motion® dört tekerlekten çekiş sistemi ile mevcut. V6, V6 Çekme paketi ile donatıldığında, çekme için 5.000 pound değerindedir.

Sekiz SE seviyesi olacaktır: S, SE, SE, Teknik, SE, Teknik R-Line, SEL, SEL R-Line, SEL Premium ve SEL Premium R-Line. Daha fazla detay ve fiyatlandırma, 2020 baharında lansman öncesinde açıklanacak.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger