Volkswagen Grand California 600 (2020) Özellikler





2020 Volkswagen Grand California 600 - Sürücü, İç ve Dış.

 

Volkswagen Grand California 600 (2020) Özellikler
Volkswagen Grand California 600 (2020) Özellikler
Grand California'nın iki farklı versiyonu bulunmaktadır: altı metrelik versiyonu - 600 - arkada çift kişilik yatak (enine uyuma) ve tavandaki çocuklar için isteğe bağlı ekstra üst yatak; veya 6,8 metrelik bir değişken - 680 - iki yetişkin için daha büyük uyku alanına (boyuna) sahip.

Grand California, sekiz vitesli bir otomatik şanzımana eşleştirilmiş ve önden çekişli bir motora, 2.0 litrelik TDI 177 PS ünitesine sahip. Daha zorlu maceralar için Grand California 680, ayrıca 4MOTION dört tekerlekten çekiş ile sunulacak.

Crafter'a dayanan Grand California, bir sürü sürücü yardımı ve konfor özellikleri ile birlikte geliyor. Bunlar arasında City Acil Durum Frenleme işlevine sahip standart Ön Yardım, Cross Wind Assist ve Hill Start Assist ile birlikte ön ve arka park sensörleri, ayrıca sürücünün şeritte kalmasına yardımcı olmak için Şerit Yardımı ekleme seçeneği, Şerit değiştirme için Kör Nokta Monitörü, Arka Park yerlerinden geri dönüş için Trafik Uyarısı ve bunlara yönlendirme için Park Yardımı, sensör kontrollü yan koruma sistemi, Uyarlanabilir Seyir Kontrolü ve Arka Görüş geri vites kamerası.

Grand California (600) arkada bir enine entegre çift kişilik yatak (1.930 x 1.360 mm) bulunan bir uyku alanı sağlar. Kampanyanın bu versiyonu isteğe bağlı olarak kabinin üstünde bir yüksek ranza ve 'yemek masası' alanıyla sipariş edilebilir: ızgaralı çerçeve basitçe dışarı çekilir ve ardından 1.900 x 1.220 mm (yolcu tarafı) ve 1.600 x 1.220 mm (sürücü tarafı) ). Bu ilave yatağın taşıma kapasitesi 150 kg'dır. Bu alana kör bir tavan penceresi entegre edilmiştir.

Her iki modelin arka uyku bölgesindeki yataklar, yaylı bir plaka alt yapısında 80 mm kalınlıkta bir yatak ile donatılmıştır. Her durumda, yana doğru katlanabilir ve her iki taraftaki iki kayış ve tokalar vasıtasıyla yerine kenetlenir.

Altında iki parçalı (çıkarılabilir) bir bölümle sabitlenmiş büyük bir depolama alanı var. Grand California'nın arkasındaki yan saklama alanı 180 litredir. Grand California 680, yaşam alanına ek bir kat kabini ve sürücü tarafındaki çatı katı bir dolabı olduğundan, burada daha fazla kapasite sunar.

Toplamda, Grand California 600'ün arka tarafında dört zemin seviyesinde dolap var. Biri saf depolama alanı, iki tanesi gaz şişelerini ve içme suyu deposunu barındırırken, dördüncüsü ekipman dolabı olarak takılıyor. İçinde FI devre kesici şalter, bir pil kesme şalteri, su sistemi tahliye valfleri ve isteğe bağlı ses sisteminin subwoofer'ları bulunur.


Her iki modeldeki mutfak ünitesi sırası aynı donanıma sahiptir ancak boyutları farklıdır. Genişlik (400 mm) ve yükseklik (880 mm) aynı olmakla birlikte, çalışma yüzeyinin uzunluğu sırasıyla 980 mm'dir (Grand California 600). Her iki modelde de mutfaktaki çalışma yüzeyi, dışarı çekilebilir bir panel vasıtasıyla aracın önüne doğru uzatılabilir. Grand California 600'deki çalışma yüzeyi, dışarıya çekilebilir bir panel kullanılarak arkaya uzatılabilir.

Geniş açılı kamp pencereleriyle (600'de iki ve 680'de altıya kadar) ve yaşam alanının üstündeki 700 x 600 mm tepe ışıkları ve bahçede bulunan çift kişilik yatak sayesinde Grand California'da hafif ve havadar bir atmosfer yaratılmıştır. geri. Tüm kamp pencereleri iki parçalı kıvrımlı panjurlarla (cibinlik ve karartma kumaşı) donatılmıştır. Volkswagen Ticari Araçlar da sürücü kabini için manyetik perdeli yeni bir karartma konsepti geliştirdi.

Grand California 600'ü tercih eden müşteriler, kabinin üstünde büyük bir depolama alanı veya yerleşik panoramik açılır tavanla (700 x 850 mm - yani üst üste binme süresinden daha büyük olan) tümleşik bir sürgülü çocuk yüksek örtme yatağı seçeneğine sahiptir. kör açık olduğunda, gece gökyüzünün net bir görünümünü veren yatak takılır). Çocuklar yatağın çerçevesine takılan sağlam bir merdivenle yatağa tırmanır. Okuma ışığının yanında bulunan bir USB arayüzü, akıllı telefon veya konsolda oynatmak için güç sağlar. Hiçbir şeyin ve kimsenin düşmemesini sağlamak için, Grand California'nın çatısına bağlanan bir çocuk güvenlik ağı da vardır.

İstendiğinde, çatıda bulunan bir güneş enerjisi ünitesi Grand California'nın pil sistemine güç sağlar. Grand California 600'de güneş hücreleri, öndeki kampçı çatısına entegre edildi ve 104 watt'a kadar güç ürettiler.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger