VW Tiguan 4Motion R-Line (2021) Özellikler




VW Tiguan 4Motion R-Line (2021) Özellikler
VW Tiguan 4Motion R-Line (2021) Özellikler


2021 Volkswagen Tiguan 4Motion R-Line - İç ve Dış. Renk: Nightshade Blue Metallic 




Selefleri gibi, yeni Tiguan da son derece çok yönlü. 2.5 tona kadar yük çekebilen orijinal bir SUV'dir - her sürüş durumunu aplomb ile başa çıkabilen bir Volkswagen. Tiguan'daki yeni sürüş, yardım ve bilgi-eğlence sistemleri serisi sayesinde bu her zamankinden daha doğru.

Volkswagen ayrıca ekipman hatlarını yeniden yapılandırdı ve yeniden adlandırdı. Temel Tiguan modelinden bir sonraki seviye, daha kapsamlı özelliklere sahip Yaşam versiyonudur. Bir sonraki donanım seviyesinde, çizgiler daha lüks Elegance ve daha sportif R-Line modellerine ayrılıyor. Tiguan'ın tüm versiyonları LED farlar, Otonom Acil Frenleme Ön Yardımı ile birlikte proaktif yolcu koruma sistemi, yeni çok fonksiyonlu direksiyon, en az 6.5 inç ekrana sahip bir bilgi-eğlence sistemi ve We Connect ve We Connect Plus ile birlikte geliyor. standart. Life paketinin standart özellikleri arasında Işık Yardımı (uzun far kontrolü), ACC (Adaptif Hız Sabitleyici), tavan korkuluğu veya otomatik klima sistemi (Climatronic) ve 17 inç alüminyum jantlar bulunur. Sırada yer alan Elegance ve R-Line hatları, IQ.LIGHT - LED matris farlar, dijital enstrümanlara sahip Dijital Kokpit ve 10 inç ekran diyagonal, ayarlanabilir çok renkli arka plan aydınlatması ve ısıtmalı kış paketi dahil standart ayrıntıları da paylaşıyor. direksiyon. Elegance paketi ayrıca elektrikli olarak açılan ve kapanan bir bagaj kapağı ve anotlanmış bir Gümüş tavan korkuluğu içerir. (Tüm ekipman örnekleri Alman pazarı için geçerlidir ve diğer ülkelerde değişiklik gösterebilir.)

Diğer güç aktarma organı seçenekleri de bir dizi sürdürülebilir yeniliklere sahiptir. Örneğin turbo dizel motorunu ele alalım. Tiguan’ın popüler TDI motorları gelecekte her biri kendi AdBlue enjeksiyonuna sahip sırayla iki SCR katalitik konvertör ile donatılacak. Bu, Volkswagen'nin önceki modele kıyasla nitrojen oksit (NOx) emisyonlarını önemli ölçüde azaltmasını sağlayan ikiz dozlama olarak bilinen bir işlemi kolaylaştırır. İlk SCR katalitik konvertörü motora yakın bir konumda bulunur, böylece çalıştırıldıktan kısa bir süre sonra optimum çalışma sıcaklığına ulaşır, bu da NOx emisyonlarını son derece hızlı bir şekilde azaltmaya yardımcı olur. Yakın bağlantılı konumu, düşük motor yükleriyle sürüş sırasında da faydalıdır. İkinci SCR katalitik konvertörü, aracın alt gövdesinde bulunur. Motora olan mesafe daha büyük olduğundan, ikinci katalitik konvertörün akış yukarısındaki egzoz gazı sıcaklığı 100 ° C kadar daha düşük olabilir. Sonuç olarak, bu SCR katalitik konvertörü, örneğin daha yüksek hızlarda sürerken veya bir römork çekerken, ağır yükler altında özellikle iyi çalışır. Motorun çalışma modundan bağımsız olarak, ikiz dozlama, iki SCR katalitik konvertörden birinin daima optimum sıcaklık aralığında çalışmasını sağlar. Bu, azot oksitleri suya ve zararsız nitrojene dönüştüren ekstra verimli egzoz gazı son işlemlerini kolaylaştırır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger