Honda Odyssey Elite (2021) Özellikler

 
 Honda Odyssey Elite (2021) Özellikler
 Honda Odyssey Elite (2021) Özellikler



2021 Honda Odyssey Elite - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Ay Gümüşü Metalik. 



Odyssey sürücüleri, Honda’nın zarif ve duyarlı 10 vitesli otomatik şanzımanına uygun 280 beygir güç (SAE net) üreten standart 3,5 litrelik V6 i-VTEC® motorun güven verici gücünden yararlanıyor. Yakıt verimliliğine, üç ve altı silindirli çalışma arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma kapasitesi ile Değişken Silindir Yönetimi ™ (VCM®) yardımcı olur ve Odyssey'in 19/28/22 mpg (şehir / otoyol / kombine) EPA yakıt ekonomisi derecelendirmelerini almasına yardımcı olur .

Tüm 2021 Odyssey'ler, yeniden tasarlanmış sis farı muhafazalarına sahip yeni bir ön tampon kaplaması ve bir krom şeritle tepesinde bulunan cesur yeni bir karartma ızgarası içeren yeni bir ön tasarımın parçası olarak artık daha güçlü ve verimli LED farlara sahip. Tasarım, arka camın altında, bir krom şerit ile vurgulanan arka camın altında yeni parlak siyah kaplama ile yankılanıyor. Odyssey Touring ilk kez 19 inç jantlar alırken, Odyssey Elite yeni stil, işlenmiş ve boyalı Shark Grey 19 inç alaşım jantlar alır. 2021 model yılı için premium renkler Platin Beyaz İnci, Derin Kırmızı İnci, Pasifik Kalay Metalik ve Orman Sisi Metalik 395 $ fiyatla satılmaktadır.

EX ve daha yüksek döşeme seviyelerinde bulunan özel Magic Slide ™ koltukları ile Odyssey, ikinci sıra oturma esnekliğinde en üst noktayı sunar ve 2021 için bu esneklik, neredeyse düz olarak katlanan dış koltuklarla genişletilerek maksimum kargo için çıkarılmasını kolaylaştırır. Uzay. Standart üç geçişli mod, üç çocuk koltuğuna sığacak kadar alan sunar ve her ikinci sıra pozisyonu alt ankrajlar ve üst iplerle donatılmıştır. Orta koltuğu çıkarın ve üçüncü sıraya geniş bir geçiş sağlayan Geniş Mod'a sahipsiniz. Dış koltuklara monte edilmiş bir tutamağın tıklamasıyla, ikisi, Buddy Modu için ortada birbirine itilebilir veya Süper Mod için her iki tarafa da hareket ettirilerek üçüncü sıraya dıştan takma kolay erişim sağlar.

Odyssey’nin kargo yönetimi, arka kargo alanındaki üçüncü sıra koltukların arkasına bakkal çantası kancaları ve akıllı telefonlar veya diğer cihazlar için şarj kablolarının yönetilmesine yardımcı olacak yuvaları olan güncellenmiş bir orta konsol eklenerek 2021 için daha da geliştirildi. Ayrıca EX ve üzeri donanımlar için Cabin Control ™ uygulaması kullanımı daha kolay bir arayüzle yeniden tasarlandı.

Odyssey EX ve üzeri kaplama seviyeleri, Odyssey'e daha lüks bir görünüm vermekle kalmayıp aynı zamanda kiri daha iyi gizleyerek bu görünümün korunmasına yardımcı olan yeni üç renkli paspaslarla standart olarak gelir. Odyssey EX-L ve üstü, her üç sıradaki deri koltuklara yeni kontrast dikişler, ikinci sıra dış koltuk sırtlıklarında yeni saklama cepleri ekler ve ön yolcu koltuğu ayarlanabilir bel desteği alır.

Odyssey Touring ve Elite için, yeni piyano siyahı iç kaplama ve üçüncü sırada, araç genelinde toplam beş adet olmak üzere yeni bir USB şarj portu var. Ayrıca CabinWatch® ve CabinTalk® özellikleri Ekran Ses sistemine daha sorunsuz bir şekilde entegre edildi ve öndeki iki ilave park sensörü algılama alanını genişletti.

2021 Odyssey Elite, sahiplerine daha lüks bir sürüş deneyimi sağlayan ek özel güncellemeler alır. Bunlar, birinci ve ikinci sıra koltuklar için delikli deri, üç sırada da kontrast dikiş ve boru ile. Elit kaplamalar ayrıca daha derin bir metalik görünüme sahip özel ön göğüs kaplaması, yeni tasarlanmış 19 inç alaşım jantlar ve otomatik karartmalı yan aynalar içerir.

Honda Sensing® kontrolleri, bu işlevler için ayrı kontroller yerine, Çarpışma Azaltma Fren Sistemi ™ ve Şeritten Ayrılma Uyarısını kontrol etmek için tek bir entegre sistem anahtarının kullanılmasıyla basitleştirilmiştir. Tek anahtar ayrıca kör nokta bilgi sistemini de kontrol eder. Sürücünün solundaki ön panele monte edildiğinde, tek bir basış Odyssey’in TFT ölçer ekranında bir menü açar, burada sürücü direksiyon simidi kumandalarını kullanarak işlevleri açabilir ve kapatabilir.

Odyssey EX ve daha yüksek trim seviyeleri de restyled koltuklar ve yeni üç renkli paspaslar alırken, EX-L ve üstü ön yolcu koltuğu ve kontrast koltuk dikişi için elektrikli bel desteği ve güç desteği alıyor. Odyssey Touring ve Elite ayrıca gösterge panelinde, kapılarda ve ön kapı kollarında yeni piyano siyahı kaplama alırken, Elite ek lüks dokunuşlar alır.

Yeni bir Arka Koltuk Hatırlatma sistemi standarttır ve sektörde bir ilk olan mevcut CabinWatch® çocuk görüntüleme sistemi ile entegre edilebilir. İlk kez, CabinTalk® ve CabinWatch® ile donatılmış Odysseys her iki sistemi aynı anda kullanabilir ve yükseltme, benzer şekilde donatılmış 2018-2020 model Odyssey'lere geriye dönük olarak havadan güncelleme yoluyla uygulanacaktır.

Ayrıca, Honda Sensing®'in önemli yükseltmeleri, yeni standart güvenlik ve sürücü destekli teknolojiler paketine Düşük Hızlı Takip, Yaya Acil Durum Freni ve Trafik İşareti Tanıma özelliğini ekler.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger