Volkswagen ID.3 (2020) Özellikler

 

2020 Volkswagen ID.3 1. Baskı - Sürüş, İç ve Dış. Renk: Buzul Beyazı. 




ID.3'ün dayandığı modüler elektrikli sürücü matrisi (MEB), elektrik saldırısının teknik temeli olarak hizmet eder ve daha birçok elektrikli modelin gerçekleştirilmesine izin verir. MEB, tamamen elektrikli bir sürücünün sunduğu olanaklardan tam anlamıyla yararlanır: ID.3'e çok cömert bir şekilde boyutlandırılmış iç mekan, güçlü sürüş performansı ve 549 km'ye kadar (WLTP'de) menzil sağlar. Hızlı şarj özelliği, uzun mesafeler sürerken başka bir güçtür.

Yüksek voltajlı pil, düşük bir ağırlık merkezi ve çevik kullanım sağlamak için alt gövdeye aşağı doğru monte edilmiştir. Elektrikli tahrik motoru arka tekerlekleri çalıştırarak mükemmel çekiş sağlar. Araç frenlendiğinde motor enerjiyi geri kazanır ve bunu aküye geri besler. Tekerlekler aerodinamik olarak optimize edilmiştir ve 18 ila 20 inç çapındayken, lastikler sadece düşük yuvarlanma direncine sahiptir.

ID.3'ün devrimci karakteri ilk bakışta zaten açıktır. Otomobilin dış tasarımı hem yumuşak ve akıcı, hem de sağlam ve konsantre, güçlü oranlara güveniyor ve gereksiz süslemeler olmadan yapıyor. ID.3, sürdürülebilir mobilite için bir otomobil ve aynı zamanda gerçek bir Volkswagen.
ID.3'ün elektronik platformu sıfırdan yeni tasarlandı. İki yüksek performanslı bilgisayar çok sayıda işlevi bir araya getirir ve yazılım bir sunucuda olduğu gibi oldukça esnek olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, güncellemeleri araca indirmeyi ve gelecekte de bir mobil ağ üzerinden işlev yükseltmelerini kolaylaştırır. We Connect Start'ın hizmetleri arabayı sahibinin akıllı telefonuna bağlar, şarj ve klima kontrolüne izin verir, trafik bilgilerini sağlar ve ayrıca navigasyon haritasında şarj istasyonları hakkındaki canlı verileri görüntüler. Uygulama Bağlantısı (standart), bir akıllı telefon aracılığıyla medya akışına izin verir.

ID.3, takılı bataryaya göre farklılık gösteren iki model çeşidi olan piyasalarda piyasaya sürülecek. ID.3 Pro Performance01, günlük sürüş ve boş zaman aktiviteleri için mükemmel bir çözümdür. Pili, 58 kWh net enerji kapasitesi ve 426 km'ye (WLTP) kadar bir menzil sunuyor. Elektrikli tahrik motoru 150 kW (204 PS); 107 kW (146 PS) varyant daha sonra gelecektir. ID.3 Pro S02, 77 kWh net enerji kapasitesine, 549 km'ye kadar (WLTP) menzile ve ayrıca 150 kW (204 PS) güç çıkışına sahip bir pil ile birlikte gelir.

Açıkça yapılandırılmış seri, Volkswagen web sitesinde ID.30102'yi yapılandırmayı oldukça kolaylaştırıyor: müşteriler rüya araçlarını sadece birkaç tıklamayla yapılandırabilirler. ID.3'ün satışa sunulması için Pro Performance ve Pro S, en popüler ekipman seçeneklerini içeren yedi sabit yapılandırmada mevcuttur. Bu çözüm, teklifi müşteriler için daha da şeffaf hale getiriyor ve Zwickau'daki fabrika, arabaları özellikle hızlı bir şekilde üretip teslim edebiliyor.

ID.3 için ekipman seçenekleri tasarım, bilgi-eğlence, rahatlık, yardım ve spor alanlarından gelir. Bunlar, ön cam üzerine önemli bilgileri yansıtan ve üç boyutlu gibi görünen artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı gibi ileri teknoloji özelliklerini içerir. Seyahat Asistanı, öndeki araçla olan mesafeyi kontrol eder ve aracı şeridinde tutar. LED matrix farlar, akıllıca kontrol edilen bir uzun far sağlar. ID.3, Anahtarsız Erişim tarafından açılırsa, ışık modülü sürücüyü kısa bir süre döndürür ve karşılar.





Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger