Ford Bronco Sport (2021) Özellikler


Ford Bronco Sport (2021) Özellikler
Ford Bronco Sport (2021) Özellikler


2021 Ford Bronco Sport - İç ve Dış Mekan.


Badlands ve First Edition serisi, hedeflenen, sınıfının en iyisi 245 beygir gücü ve 275 lb.-ft. üreten 2.0 litrelik EcoBoost® motorla güçlendirilmiştir. yüksek hızlı arazi performansı için tork. Base, Big Bend ve Outer Banks serisi, hedeflenen 181 beygir gücü ve 190 lb.-ft. ile kanıtlanmış 1.5 litrelik EcoBoost motoruna sahiptir. tork.

Her iki motor da 8 vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirilirken, Bronco Sport Badlands ve First Edition, sürücülerin hem yolda hem de arazide kontrolü en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak için direksiyona monte edilmiş kürek değiştiricili SelectShift®'i ekliyor. Ek şanzımana ve yeniden tahrik soğutucularına sahip bir soğutma sistemi, 2,0 litrelik modellerin zorlu arazilerde güçlü çalışmasını sağlar.

Bronco Sport SUV’nin tasarım ilhamı, tamamen yeni Bronco halo modeliyle doğrudan bağlantılıdır. Sağlam tasarım özellikleri arasında, arazi manevraları için gereken kısa ön ve arka çıkıntıları mümkün kılan imza kapsüllü kartuş ızgarası, yuvarlak farlar, temiz, düz gövde yanları ve zamansız oranlar bulunur. Sert boyasız yüzeyler, dış temas noktalarını akıllıca örter, böylece araç, dışarıdaki zorlu ve yuvarlanan her şeye hazırdır.

Badlands serisi standart olarak 28,5 inçlik arazi lastikleriyle birlikte gelir. First Edition, gelişmiş arazi sürüşü için yan duvarlara uzanan daha agresif, daha derin basamaklara sahip 29 inç arazi arazi lastikleriyle standart olarak gelir.

Maksimum arazi kabiliyeti ve uzun süreli dayanıklılık için Bronco Sport, California'daki Johnson Valley çölü gibi yerlerde Yerleşik Aşırı Aşırı Dayanıklılık Testinin bir parçası olarak aşırı koşullarda test edildi. Badlands ve First Edition modelleri, geleneksel mekanik kilitleme diferansiyeline benzer şekilde daha iyi arazi performansı sağlamak için diferansiyel kilit özelliğine sahip, sınıfına özel çift kavramalı arkadan çekişli bir gelişmiş 4x4 sistemi içerir. Sistem, hemen hemen tüm arka aks torklarını her iki tekerleğe yönlendirerek, premium olmayan kompakt kompakt yardımcı program segmentindeki diğer araçlardan ayırabilir.

Bronco Sport’un süspansiyonu engebeli arazide olabilir ve Ford’un iz teknolojileri ile tamamlanır. Küçük SUV’nin Arazi Yönetim Sistemi ™, yedi adede kadar kullanılabilir G.O.A.T. Modes ™, sürücülerin “her türlü araziden geçmesine” ve çeşitli koşullarda yardımcı olmasına yardımcı olur. Standart modlar arasında Normal, Eko, Spor, Kaygan ve Kum; Mud / Ruts ve Rock Crawl modları Badlands ve First Edition'da mevcuttur.

Tüm modeller, Kuzey Amerika'daki zorlu ortamlarda tasarlanmış ve performansı test edilmiş bağımsız bir ön ve arka süspansiyona sahiptir. Süspansiyon, engebeli arazide agresif bir şekilde mücadele ederken sürücülerin araç sakinliğini güvenle korumalarına yardımcı olmak için optimize edilmiştir.

Badlands ve First Edition serilerinde, sistem daha sessiz ve daha az sarsıntılı bir arazi deneyimi sağlamak için tasarlanmış hidrolik geri tepme duraklarına sahip benzersiz şekilde ayarlanmış ön destekler içerir. Ek olarak, 46 milimetre çapındaki tek tüplü arka amortisörler, sınıfın en büyükleri arasındadır ve daha iyi tepki ve arazide daha fazla konfor sağlamaya yardımcı olurken, daha yumuşak yaylar ve antiroll çubukları engellerin üzerinde daha fazla artikülasyon sunar.

Sınıfına özel Trail Control ™ teknolojisi, aracın off-road becerisini artırıyor. Mevcut özellik, araç kontrollü gaz kelebeği ve frenleme için hız sabitleyiciye benzer şekilde 20 mil / saat ileri ve 6 mil / saat geri ayarlanarak sürücünün izde gezinmeye odaklanmasına olanak tanır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger