Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition (2021) Özellikler


Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition (2021) Özellikler
Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition (2021) Özellikler


2021 Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Kiraz Metalik. 




Cherry Metallic'teki özel boyalar ve diğer dört dış renk ve altın logolar 1950'lerin otantik tarzında bir görünüm yaratır. 911 Targa 4S Heritage Design Edition'ın dış cephesi, tarihi bir tasarıma sahip yüksek kaliteli beyaz bir görünüme sahiptir. Ön çamurluklardaki mızrak şeklindeki grafik elemanları, Porsche motor sporlarının ilk günlerine özellikle çarpıcı ve alan geri dönüşü. Diğer bir vurgu, arka güverte kapağı ızgarasındaki Porsche Heritage rozeti olup, Porsche 356'nın 100.000 kilometre işaretine ulaştığı gün geri verileni anımsatıyor. Geçmişten gelen bu kalite mührü - modern bir dokunuşla - dört Porsche Heritage Design modelinin arkasını süsleyecek. Ön bagaj kapağı, direksiyon simidi, tekerlek göbeği kapakları, araç anahtarları üzerinde bulunan ve koltuk başlıkları ve anahtar çantasındaki kabartmalı 1963 tarihli tarihi Porsche Crest, geçmişle günümüz arasında başka bir bağlantı sağlıyor. Araç 20/21 inç Carrera Exclusive Design jantlar ve standart olarak siyah boyalı klasik görünümlü fren kaliperleri ile geliyor.

İç mekan da geçmişe saygı gösteriyor: özel iki tonlu deri iç mekan, Bordeaux Kırmızı deri ile Atacama Bej OLEA kulüp deri veya Siyah deri ile Atacama Bej OLEA kulüp deri birleştiriyor. Koltuklarda ve kapı kaplamalarında kadife kullanımı, daha önce Porsche 356'da kullanılan bir malzemenin geri dönüşünü işaret ederek 1950'lerin zeitgeist ve modasını canlandırıyor. Standart Sport Chrono Paketinin takometresi ve gösterge paneline monte edilmiş kronometresi, mikrofiber kumaştan delikli tavan kaplaması ve kapsamlı Exclusive Manufaktur deri döşeme ile aynı şekilde konseptin duygusal doğasını vurgulayan yeşil aydınlatmaya sahiptir. Gösterge tablosunun trim panelindeki metal bir rozet, ayrı ayrı sınırlı sayıda görüntülenir.

İlk Heritage Tasarım modeli, yeni piyasaya sürülen 992 neslinin yeni 2021 911 Targa 4S'sini temel alıyor ve şasi, yardım sistemleri ve bilgi-eğlence için en son teknolojilerle donatılmış. 443 hp çift turbo boksör motoruyla güçlendirilmiştir. Standart sekiz vitesli çift kavramalı şanzıman ve Sport Chrono Paketi ile birlikte araç 188 km / s'lik bir üst palet hızına ulaşabilir ve 3,4 saniyede 0 ila 60 mil / saat hızlanır. Alternatif olarak, 911 Targa 4S Heritage Design Edition da yedi ileri manuel şanzımanla sipariş edilebilir.

2021 911 Targa 4S Heritage Design Edition, 1.350 $ 'lık bir teslimat, işleme ve taşıma ücreti içermeyen 180.600 $' lık bir MSRP'ye sahiptir ve 2020'nin sonlarında ABD bayilerine ulaşması beklenmektedir. Özel sürümün tanıtımıyla birlikte, bazı iç unsurlar mevcut tüm 911 modelleri için Heritage Design paketinin bir parçası olarak sunulmaktadır. Porsche Design, özel modeli satın alan müşterilere özel olarak satışa sunulacak, yine sınırlı sayıda, yüksek kaliteli bir kronograf yarattı.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger