Lexus NX 300h (2021) Özellikler

 
 Lexus NX 300h (2021) Özellikler
 Lexus NX 300h (2021) Özellikler

2021 Lexus NX 300h - Sürücü, İç ve Dış.


Lüks hibrit liderinden bekleneceği üzere, 2021 Lexus NX 300h, Lexus tarafından belirlenen 33 / şehir, 30 / otoyol, 31 / birleşik mpg tahminleriyle verimliliği vurgular. Lexus hibritleri, kesintisiz hibrit performans, yüksek verimlilik ve kanıtlanmış güvenilirlik için platin standardı olmuştur. NX 300h'nin sistemi, benzersiz şanzımanı ile 2,5 litrelik Atkinson döngüsü dört silindirli motor ve yüksek torklu bir elektrik motorundan gelen gücü bir araya getirir. Sistem, gücü gaz motoru ile elektrik motoru arasında değiştirir veya gerektiğinde her ikisini birleştirir. Sonuç, kombine 194 sistem beygir gücüdür.

Rejeneratif frenleme, elektrik motorunu fren uygulandığında tekerleklerin kinetik enerjisini yakalayan bir jeneratöre dönüştürerek nikel metal hidrit (NiMH) hibrid akü paketinde saklar. EV sürüş modunda, belirli koşullar altında, NX 300h yalnızca elektrik motorunda daha düşük hızlarda (yaklaşık 25 mph'nin altında) çalışabilir. 4.2 inç TFT ekranda bulunan bir Hibrid Sistem Göstergesi ve yakıt tüketimi göstergesi, sürücünün aracı mümkün olduğunca yakıt verimli bir şekilde kullanmasına yardımcı olur.

2021 NX 300h, standart olarak istihbarat (AWD-i) ile Elektronik On-Demand Dört Tekerden Çekiş Sistemi sunar. Arka dişlilere aktarma dişlileri ve bir tahrik mili yerine, sistem, optimum çekişin korunmasına yardımcı olmak için gerektiğinde arka tekerlekleri sürmek için ikinci bir bağımsız elektrik motoru kullanır. Buna ek olarak, NX 300h’nin temel 17 inç alaşım jantları ve dört mevsim lastikleri olan isteğe bağlı 18 inç alaşım jantlar, yolda daha boyutlu bir görünüm için daha koyu bir görünüme sahiptir.

Tasarımcılar NX tasarımıyla maksimum alan yarattılar ve yolcularınızı ve donanımınızı veya başka herhangi bir şeyi taşımak için bolca alan bıraktı. Kargo tabanının altındaki dört bölmedeki saklama, değerli eşyalarınızı gözden uzak tutmak için alan sağlar. Büyük bir torpido gözü ve konsol kutusu, konsol orta tepsisi, yardımcı kutu, güneş gözlüğü tutucusu, iki ön ve iki arka bardak tutucu ve ön ve arka kapı cepleri dahil olmak üzere kabin boyunca her şey için bir yer var.

Standart 60/40 eğimli arka koltuk, elektrikli katlanır seçenekle yükseltilebilir. Koltukları gösterge panelindeki, her bir arka koltuğun yan tarafındaki veya bagaj bölmesindeki anahtarları kullanarak ayrı ayrı alçaltabilir veya kaldırabilirsiniz. Bellek yüksekliğini de içeren mevcut elektrikli arka kapı, gösterge paneli, kapı ve kablosuz uzaktan kumanda üzerindeki düğmelerle de çalıştırılabilir.

Tüm 2021 Lexus modellerinde ilk üç yıl boyunca ücretsiz olan Lexus Enform Safety Connect, bir Acil Durum Yardım Düğmesi (SOS), Yol Yardımı, Otomatik Çarpışma Bildirimi ve Çalıntı Araç Bildirimi içerir. Lexus Enform yanıt merkezi 24/7/365 çalışır. Navigasyon seçeneği, Lexus Enform Destination Assist'i içeren gerçek araç içi kişisel konsiyerj şeklinde bir dizi değerli hizmet de getiriyor. Akıllı telefonunuz NX’in Wi-Fi etkin noktasına sorunsuz bir şekilde bağlıyken İnternet'te kolayca arama yapmak, İnternet radyosu dinlemek veya en son haberleri dinlemek için gelişmiş ses tanımanın keyfini çıkarın.

Lexus Enform Remote (üç yıllık deneme aboneliği dahil) ile sürücü, iOS ve Android cihazlar için bir mobil uygulama kullanarak aracın belirli yönlerini uzaktan görüntüleyebilir ve kontrol edebilir. Kayıt olduktan sonra, uygulama uzaktan kapı kilitleme / kilidini çalıştırabilir; motor ve klima kontrolü için uzaktan durdurma / çalıştırma; araç bulucu, konuk sürücü monitörü ve daha fazlası.

Lexus Enform Service Connect (ücretsiz 10 yıllık abonelik dahil) ile NX, fabrikada önerilen belirli bakımlar için uyarı gönderebilir ve eşzamanlı olarak tercih edilen bir Lexus satıcısını uyarabilir.

Yüksek çözünürlüklü sekiz inç ekrandan erişilen Lexus Multimedya Sistemi, çok sayıda özellik sunar ve standart olarak abonelik gerektirmeyen Lexus Enform® App Suite 2.0'ı içerir. 10.3 inçlik ekranı ile Lexus Navigasyon yükseltmesi, servis yolu önizlemesi, ETA hesaplaması ve yakındaki yakıt istasyonları ile düşük yakıt koordinasyonu da dahil olmak üzere tahmini trafik bilgilerini içerir.

NX için Lexus Multimedya Sistemi, Apple CarPlay işlevselliğini ve Android Auto uyumluluğunu içerir. Android Auto ile konuklar artık cihazlarının arayüzünü aracın multimedya ekranına sorunsuz bir şekilde yayınlayabilir. Spotify ve Pandora gibi en sevdikleri uygulamalar aracılığıyla müzik çalın, WhatsApp gibi yaygın olarak kullanılan çeşitli uygulamalar aracılığıyla mesaj gönderin, Google Haritalar veya Waze ile gezinin ve Google Asistan aracılığıyla hepsi sesli sesleriyle bilgi isteyin.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger