Ford Tourneo Connect Active (2020) Özellikler

 
Ford Tourneo Connect Active (2020) Özellikler
Ford Tourneo Connect Active (2020) Özellikler
2020 Ford Tourneo Connect Active - Sürüş



Sağlam, SUV'den ilham alan dış tasarım, gelişmiş çekiş için isteğe bağlı mekanik sınırlı kaymalı diferansiyel (mLSD) ve daha yüksek sürüş yüksekliği sunan yeni Active modelleri, maceracı iş veya yaşam tarzı etkinlikleri zorlu yol kabiliyeti gerektiren müşteriler için çok yönlü, yetenekli paketler sunar .

Zorlu arazi ve hava koşullarına daha fazla güven duyulan geliştirmelere ek olarak, yeni Active varyantları, aynı zamanda Connect serisinin ayırt edici özelliği olan pratikliği ve esnekliği korurken, önemli iç kaplamalar ve gelişmiş sürücü yardımı ve konfor teknolojileri de sunar.

Beş ve yedi koltuklu versiyonlar sunan geniş Tourneo Connect Active, yolcuları ve tüm eğlence ekipmanlarını kırsal alanda günler boyunca ya da arkadaşlarınızla ve ailenizle daha uzun yolculuklar için şık ve konforlu bir şekilde taşıyabilir. Ticari veya çift kullanımlı müşteriler için, Transit Connect Active, kullanıcılarına şirketlerini sergilemek için akıllıca tasarlanmış ve farklı bir kamyonet sağlar ve hafta sonu bir yaşam tarzı aracı olarak ikiye katlanmanın çok yönlülüğü ile birlikte.

Hem Tourneo Connect Active hem de Transit Connect Active, daha iyi çekiş gücü sağlamak için aktarma organı uzmanları Quaife ile ortaklaşa geliştirilen daha büyük Aktif modeller için zaten sunulan aynı mLSD teknolojisi ile belirtilebilir.

MLSD, düşük kavrama koşullarında motor torkunu otomatik olarak en fazla çekiş gücüyle tekerleğe aktarır ve sürücülerin asfaltsız yollar, çakıl yolları, çimenli kamp alanları veya kar ve buz gibi ıslak, kaygan ve zorlu yüzeylerle daha rahat mücadele etmelerini sağlar.

Ford mühendisleri ayrıca, sistemi daha etkili bir sürüş için zorlu sürüş koşullarında performansı optimize ederek, mLSD'nin özellikleriyle daha etkin bir şekilde uyumlu hale getirmek için ısmarlama bir Çekiş Kontrolü konfigürasyonu geliştirdiler.

Tüm yeni Tourneo Connect Active ve Transit Connect Active modelleri, Ford'un 1,5 litrelik EcoBlue dizel motoruyla güçlendirilmiş olup düşük sürtünmeli tasarıma sahip ileri yakıt enjeksiyonu, turboşarj ve emisyon kontrol teknolojilerine sahiptir.

100 PS veya 120 PS güç çıkışlarıyla sunulan motor, yumuşak vites değiştirme sekiz vitesli otomatik veya altı vitesli manuel şanzıman seçeneği ile birlikte sunuluyor. MLSD, 120 PS manuel güç aktarma organı ile isteğe bağlı olarak hem Tourneo hem de Transit Connect modellerinde mevcuttur.

Active serisi modeller, sürücü yorgunluğunu azaltmaya ve kazaların etkilerini önlemeye veya azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanan Ford’un Connect serisinin geri kalanıyla aynı kapsamlı Ford güvenlik ve sürücü destek sistemleri paketinden yararlanır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger