Volkswagen Passat Variant R-Line (2019) Teknik Özellikler




Volkswagen Passat Variant R-Line (2019) Teknik Özellikler
Volkswagen Passat Variant R-Line (2019) Teknik Özellikler
Volkswagen, iş sınıfı en çok satanını yeni bir spesifikasyon yapısı ile sunacak. Temel ekipman Passat ismine sahiptir. Bunun üzerinde orta seviye profil İşletme olarak adlandırılır. Şu andan itibaren en üst seviyeye Elegance deniyor. İş ve Elegance ayrıca R-Line kişiselleştirme ile sipariş edilebilir. Bu modellerin yanı sıra, yeni model ayrı bir Alltrack modeli (arazi aracı özelliklerine sahip dört tekerlekten çekiş) ve ayrıca bir GTE olarak da sunulacak. Piyasaya sunulması için ayrıca 2.000 ünite ile sınırlı özel bir özel baskı modeli olacak: özel renkli Moonstone Gray renkli dört tekerlekten çekişli Passat R-Line Sürümü. Standart olarak burada gemide: iki üst motordan biri (176 kW TDI veya 200 kW TSI) ve Travel Assist gibi yeni yardım sistemlerinden biri.

Standart olarak partikül filtreleri. Ek bir vurgu, yeni geliştirilen 2.0 TDI Evo - önceki modeldeki eşdeğer motora kıyasla 10 g / km daha az CO2 üreten 110 kW / 150 PS çıkışlı yüksek verimli bir turbo dizel motor. 2.0 TDI Evo, yeni nesil dizel motorların öncüsüdür. Motor serisinde ayrıca 110 kW / 150 PS, 140 kW / 190 PS ve 200 kW / 272 PS değerinde üç benzinli motor (TSI) ve üç dizel motor (TDI); ikincisi sırasıyla 88 kW / 120 PS, 140 kW / 190 PS ve 176 kW / 240 PS sunar. Tüm TSI ve TDI üniteleri Euro 6d-TEMP emisyon standardının şartlarını yerine getirir. Ayrıca, her yeni Passat - ister benzinli ister dizel motor olsun - parçacık filtresi ile donatılmıştır.

Seyahat Asistanı IQ.DRIVE, Volkswagen yardım sistemleri için yeni şemsiye markasıdır. Bundan sonra, otonom sürüşe dahil olan teknolojiler IQ.DRIVE etiketi altında toplanacak. Bir örnek yeni Seyahat Asistanı. Passat, pratik olarak tüm hız aralığında (0 ila 210 km / s) kısmen otomatik sürüş yapabilen ilk Volkswagen olacak. Yardım sistemi ile birlikte Passat, IQ.DRIVE'ın şimdiye kadar görülmemiş en gelişmiş versiyonunu temsil ediyor.

Kapasitif direksiyon Volkswagen, sezgisel çalışmaya ve büyük ölçüde otomatik olarak çalışan teknolojilere dayanıyor. Yeni Passat, kapasitif bir direksiyon simidine sahip dünyadaki ilk Volkswagen olacak. Seyahat asistanı gibi sistemlere etkileşimli bir arayüz sağlayan sürücünün dokunuşunu algılar.

Otomatik olarak daha güvenli. Acil Direksiyon Yardımı ayrıca Passat'taki düşüşünü de görüyor. Sistem, ani kaçış manevraları sırasında fren müdahalesiyle güvenliği arttırır. Ek olarak, Lane Assist ile şerit kılavuzu, yeni çok işlevli kamerayla optimize edilmiştir. Yeni IQ.LIGHT - LED matris farlar da güvenliği ve konforu arttırıyor.

Kalıcı olarak çevrimiçi. Modüler Bilgi-Eğlence Matrisinin üçüncü nesli (MIB3) de yeni Passat'ın yanında début'a sahip. App-Connect - akıllı telefon uygulamalarını entegre eden arayüz - sonuç olarak ilk kez kablosuz bir Apple CarPlay ™ ile iPhone uygulamalarının kablosuz entegrasyonunu sunar. Yeni Bilgi-Eğlence sistemi de standart olarak SIM kartla birlikte entegre bir çevrimiçi bağlantı ünitesi (OCU) ile birlikte geldiğinden Passat artık sürekli olarak çevrimiçi. Gerçek zamanlı bilgi içeren navigasyonla ilgili gelişmiş hizmetlerin yanı sıra, bu yeni teknolojiler ve teklifler, müzik yayını hizmetleri, İnternet radyosu, güncellenebilir web uygulaması teknolojisinin kullanımı, çevrimiçi içerikle zenginleştirilmiş doğal ses kontrolü, çevrimiçi hizmetlerin kesintisiz kullanımıdır Volkswagen Biz tarafından sağlanmıştır ve gelecekteki bulut tabanlı taşınabilir araç ayarları. Akıllı telefonlar (uyumlu Samsung modelleri) de Passat'ı açmak ve başlatmak için bir mobil anahtar haline geldi.

Yeni Dijital Kokpit. MIB3'teki donanım ve yazılım, Passat’ın yeni Dijital Kokpitine dijital olarak bağlı bir birim oluşturur. Dijital cihazlar önceki sisteme (Aktif Bilgi Ekranı) kıyasla oldukça geliştirilmiştir. Gelişmiş yüksek kontrastlı grafik ekran, net ve yüksek kalitededir. Fonksiyonların çeşitliliği tamamen yeni bir seviyeye yükseltildi. Bir düğmeye dokunarak yeni çok işlevli direksiyon simidi aracılığıyla üç farklı ekran konfigürasyonu özelleştirilebilir.

LED'ler tasarımı geliştiriyor. Volkswagen, Passat’ın tasarımını, salonda veya emlak formunda, yolda daha da iyi bir şekilde var olmak için ayarladı. Ön ve arka tamponlar, radyatör ızgarası ve şimdi arkada merkezi olarak bulunan Passat logosu yeniden tasarlandı. Ayrıca, yeni LED farlar, LED gündüz yanan farlar, LED sis farları ve LED arka far kümeleri kendine özgü bir tasarım sağlar. Lapiz Blue, Bottlegreen ve Sandgold gibi renkler Passat'ta yeni. Ek olarak, 17, 18 ve 19 inç alaşım jantlardan oluşan dört yeni stil jant aralığını genişletmektedir.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger