Abarth 595 Turismo (2019) Teknik Özellikler



Abarth 595 Turismo (2019) Teknik Özellikler
Abarth 595 Turismo (2019) Teknik Özellikler
Bu kayıtları ve yıldönümünü değerli bir şekilde kutlamak için, işte Abarth 595, Abarth 124 örümceği ve Abarth 124 GT'nin yeni Abarth "70. Yıldönümü" versiyonları. Amaç için geliştirilen bir kutlama "70. Yıldönümü" rozeti, 2019'da kayıtlı tüm otomobillerde benzersiz ve ayrıcalıklı bir hale getirilecek. Haber, dünyanın en ünlü ve onur rallisi olan Monte Carlo Rallisi'nin 87. baskısında sunuldu. Akrep rozeti taşıyan otomobiller, Walter Röhrl’in 1980’de 131 Abarth Rallisi’nin direksiyonunda kazandığı unutulmaz zafer gibi, Monte Carlo’nun lideriydi.


Yeni 595 serisi, "70. Yıldönümü" rozeti ile hemen tanınır ve her müşterinin ihtiyacına cevap veren 145 ila 180 HP ve Euro 6D-Temp motorları ile farklı güç seviyelerinde ifade edilen markanın simgesinin gelişimini temsil eder. . Serinin Competizione ve Turismo versiyonları, Abarth'ın iki ruhunu ifade eder; 180 HP ile yüksek performanslı 595 Competizione, sportif performans ve rakipsiz yarış tutumu hayranları için tasarlandı. Bugün, "70. Yıldönümü" için 595 Competizione, Apple CarPlay hazır ve Android AutoTM * uyumlu standart olan Abarth Telemetrisine sahip, dokunmatik ekranlı 7 "HD dokunmatik ekranlı yenilikçi Uconnect ile geliyor. Sabelt yarış koltukları ve "Sport" düğmesiyle kontrol edilen aktif valfi olan Record Monza egzozu Sport tuşuna basıldığında egzoz valfini açar ve motor gürültüsü daha derin ve daha cesur hale gelir. , sportif - ve daha geleneksel olarak Abarth - kükreme.

Abarth 595 Turismo, 165 HP'yi serbest bırakabilen yüksek performanslı bir otomobilde bile konforu temel olarak değerlendiren sürücüler için tasarlanmıştır. "70. Yıldönümü" nin yeni içeriklerinden biri, standart olarak standart olarak Apple CarPlay hazır ve Android AutoTM uyumlu olan Android CarTM uyumlu olan Uconnect 7 "HD'nin daha iyi seyahat rahatlığı için kullanılmasıdır. Döşeme, Turismo'nun zarif stili için mükemmel bir seçimdir.Tüm Park sensörlerini, yağmur sensörünü ve alacakaranlık sensörünü içeren Urban Pack ile güçlendirilmiş: günlük sürüşü daha kolay ve daha az stresli hale getirmek için tasarlanmış ekipmanlar.

Diziliş, 595 versiyonla devam ediyor, 145 HP gücüyle Abarth giriş seviyesi modelidir ve markadan beklenen akrep rozeti gibi markadan beklenen tipik keyfi ve sürüş zevkini sağlamak için gereken tüm standart ekipmanları sunar. crosshairs ilaveli düz dipli direksiyon. Seriyi tamamlamak, puanları sürekli izlemek için 7 "Abarth Telemetrisi, toplam güvenlikte daha iyi yol tutuşu, yol tutuşu ve denge için yeni Record Monza egzozu ve Koni FSD (Frekans Seçici Sönümleme) arka süspansiyonları ile donatılmış performans odaklı 595 Pista'dır.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger