Nissan Pathfinder Rock Creek Edition (2019) Teknik Özellikler




Nissan Pathfinder Rock Creek Edition (2019) Teknik Özellikler
Nissan Pathfinder Rock Creek Edition (2019) Teknik Özellikler
Rock Creek Edition ve standart 2019 Pathfinders arasındaki temel dış farklar arasında, eşsiz 255 / 60R18 dört mevsim lastikleri, siyah örgü ızgara, siyah tavan rayları, siyah kapı kolları ve dış dikiz aynaları, siyah ön ve arka fasya ile benzersiz koyu 18 inç jantlar var vurgulu ve plaka son işlemcisi, siyah kalıplanmış üst bıçaklar ve siyah model, kalite ve 4WD rozetleri (eğer varsa) ve ön kapılardaki benzersiz rozetler.

İç mekan değişiklikleri arasında benzersiz Rock Creek Edition iki tonlu oturma yüzeyleri ve rozetleri, koltuklarda yüksek kontrast dikişler, kapı, konsol kapağı ve direksiyon simidi ve birinci sınıf metalik iç döşeme bulunur.

Her Rock Creek Edition'da ayrıca standart bir römork çekme kancası ve kablo demeti ve su sıçrama korumaları bulunur. Hem 4WD hem de 2WD Pathfinder modelleri, sınıfının en iyisi 6.000 pound çekme kapasitesine sahiptir3.

Rock Creek Edition ile birlikte iki seçenek daha mevcut. Yeni SV Rock Creek Edition Teknoloji Paketi, 980 Dolar'lık MSRP1'e sahiptir ve Navigasyon ve Servisler ile NissanConnect®, SiriusXM® Traffic, SiriusXM®4 ile çalışan NissanConnect Servisleri (SiriusXM aboneliği gerekir, ayrı satılır), ısıtmalı kumaş ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi içerir. ve ısıtmalı dış dikiz aynaları.

Yeni SL Rock Creek Edition Premium Paketi, 2.110 $ değerinde MSRP1 ile Bose®5 13 hoparlörlü Premium Ses Sistemi ve Power Panorama Moonroof'u ekliyor.

2019 Pathfinder modellerinin tümü, Direct Injection Gasoline ™ (DIG) sistemi ve Xtronic şanzımanlı 284 beygir gücü 3,5 litre V6 ile donatılmıştır. Tork 259 lb-ft olarak derecelendirilmiştir. Standart maksimum çekme kapasitesi 6.000 pound'a kadar olan sınıfının en iyisi3 olup, sahiplerine deniz taşıtları, düz yataklar veya kampçılar için iki akslı eğlence römorklarını çekme kabiliyeti verir.

Pathfinder’in şık ve maceraya hazır iç tasarımı, yedi kişilik konforlu koltuklar içerir ve Nissan’ın yenilikçi bir EZ Flex® Oturma Sistemi ™ ile LATCH AND GLIDE®, hala monte edilmiş bir çocuk güvenlik koltuğu6 ile 3. sıradan kolay erişim sağlayan 2. sıra yatırma ve kayma koltuğunu içerir. 2019 Pathfinder modellerinin hepsinde standart Otomatik Acil Durum Frenleme (AEB) ve Nissan’ın arka koltukta unutulabilecek eşyaların hatırlatılmasına yardımcı olabilecek yenilikçi Arka Kapı Uyarısı7 (RDA) sistemi bulunur.

Ayrıca Smart Around View® Monitörü (I-AVM), Bose®5 13 hoparlörlü birinci sınıf ses sistemi, İkili Panorama Moonroof, liftgate pozisyon hafızalı Motion-Actived liftgate ve Navigasyon ve Servislere sahip NissanConnect® mevcuttur.

2019 Pathfinder, 2 tekerlekten çekişli ve 4 tekerlekten çekişli konfigürasyonlarda ve dört adet iyi donanımlı dereceli seviye seçeneğinde sunulmaktadır: S, SV, SL ve Platinum.

1.MSRP geçerli vergi, unvan, lisans ücretleri ve varış ücretleri dahil değildir. Bayi gerçek fiyatı belirler. Fiyatlar ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir.

2. Ayrı olarak fiyatlandırılırsa, benzer ekipmanın MSRP'sine dayalı olarak tasarruf edin. Bayi gerçek fiyatı belirler, detaylar için bayiğe bakınız.

3.Ward'ın Bölümlenmesi. 2019 Pathfinder vs. piyasadaki en yeni Büyük Çapraz / Yardımcı Araç sınıfı rakipleri. Çekme kapasitesi yapılandırmaya göre değişir. Ek bilgi için Nissan Çekme Kılavuzu ve Kullanım Kılavuzuna bakınız. Üreticilerin web sitelerine göre.

4.SiriusXM® aboneliği gereklidir, ayrıca satılır (geçerli tanıtım döneminden sonra).

5.Bose®, Bose Corporation'ın tescilli ticari markasıdır.

6. Çocuk Emniyet Sistemi meşgulken ileri sarma fonksiyonunu gerçekleştirmeyin.

7.Rear Door Alert, insanlara araçlarının arka koltuklarını belirli koşullar altında kontrol etmelerini hatırlatmayı amaçlamaktadır. Dikkatsizlik veya dikkatsizlikten kaynaklanan kazaları önleyemez.




© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger