Abarth 124 Spider (2019) Teknik Özellikler



Abarth 124 Spider (2019) Teknik Özellikler
Abarth 124 Spider (2019) Teknik Özellikler

"70. Yıldönümü" rozeti Abarth 124 örümceği, 124, 124 Turismo ve 124 GT'nin özel sürüm versiyonlarında da dikkat çekecek. Özel standart donanımlarıyla, iki örümcek Abarth Racing Team'in desteğiyle geliştirildi ve her biri gerçek bir roadsterin maksimum sürüş zevkini ve dinamizmini temsil etti. Spor otomobillerin gerçek bir göstergesi olan mekanik kendinden kilitlemeli diferansiyel, Abarth 124 örümceğinde, akrep rozeti ile roadster'ın dinamik özelliklerini ve yarış kişiliğini arttırmak için standarttır. Ağırlık, akslar arasında yoğunlaşır ve motor optimum çeviklik ve üstün sürüş hissi sağlamak için ön aksın arkasına monte edilir. İnce mekanik ve özel malzemelerin kullanımı, ağırlığı 6.2 kg / HP olan güç oranı için sadece 1060 kg'a düşürdü. Ayrıca, en uygun ağırlık dağılımı doğrudan ve heyecan verici bir tepki sağlar. Motor kaputu altında, MultiAir teknolojisine sahip güçlü, güvenilir, 1.4 litre dört silindirli turboşarjlı bir motordur. 170 HP (litre başına yaklaşık 124 HP) ve 250 Nm tork sunar. 232 km / s azami hıza sahip ve 6.8 saniyede 0 ila 100 km / s hıza ulaşıyor. Dahası, motor sesi tüm Abarth otomobillerinin temel bir unsuru olduğundan, standart ekipman, egzoz gazı yolunu basınca göre değiştiren, lineer torku ve güç dağıtımını garanti ederken, aynı zamanda doyurucu, derin bir üretken kükreme. Süspansiyon ön tarafta yüksek çift salıncaklı bir yapıya ve arka tarafta beş kollu çoklu bağlantı düzenine sahiptir. Hidrolik direksiyon sistemi belirli bir spor kalibrasyonuna sahipken, viraj alma ve frenleme stabilitesini artırmak için ayar kalibre edilmiştir.

Abarth 124 örümceği, EBD'li ABS de dahil olmak üzere hem aktif hem de pasif bir dizi gelişmiş güvenlik cihazı ile donatılmıştır (ikincisi, fren mesafesini en aza indirmek ve tüm yük koşullarında doğru tutumu sağlamak için fren kuvvetini ön ve arka akslar arasında dağıtır) ve ESC, tüm sürüş koşullarında, özellikle de en zorlu araçlarda optimum kontrol için. Abarth 124 örümceğinin olağanüstü dengesini ve dinamik yeteneklerini maksimum seviyeye çıkarmak için yarış pistinde sürüş yaparken ESC'nin kullanımı tamamen azaltılabilir veya kapatılabilir.

İçeride, aynı anda hem destekleyici hem de çok konforlu deri koltuklar bulunuyor ve sürücüyü ideal konumda tutuyor, aracın tüm yan hareketlerini algılayabilecek kadar düşük ve geri çekiliyor. Dahası, kumandalar aracın sportif kurulumuna mükemmel şekilde uyuyor: pedalların konumu, dikey direksiyon ve kısa vites kolu, büyüleyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Gösterge panelinde, sürücüye bakan ve merkezi bir konumda düzenlenmiş kırmızı arka plana sahip büyük bir takometre ve anahtarsız çalıştırma sistemi bulunur.

Paket, ses yalıtımlı ön cam ve arka cam tarafından sağlanan mükemmel ses yalıtımı ve bir yandan sürüş koltuğundan bir elinizle birkaç saniye içinde açılıp kapanabilen çift katmanlı yumuşak üst kısım ile tamamlanır.

Son olarak, renk paletinde "Turini 1975 White" ve "Costa Brava 1972 Red" pastelleri bulunur ve "San Marino 1972 Black", "Hessen 1972 Blue" ve "Alpi Orientali 1974 Gray" metalize edildi. İsimler, markanın ralli yarışlarını uyandıracak şekilde seçildi.

70. Yıldönümü rozeti, bir coupé'nin şıklığını ve roadster'ın dinamizmini birleştiren Abarth Racing Team tarafından geliştirilen adrenalin paketli Abarth 124 GT özel sürümünde de görünecek. Abarth 124 GT, aynı anda hafif ve basit özel bir çözüm sunar. Kullanımı kolay, manuel yumuşak bir üstün rahatlığı, segmentinde tamamen karbon fiberden yapılan ilk hafif sert üstün avantajları ile birleştirilmiştir. Otomobil standart olarak bol miktarda bulunuyor ve 17 inç OZ Ultra-Hafif alaşım jantlar gibi standart jantlardan yaklaşık 3 kilo daha hafif olan ve yenilenen, daha sportif bir tasarımla birlikte daha iyi kullanım garantisi sağlayan çok sayıda özel içeriğe sahip. Ayrıca, ayna kapakları, ön spoyler ile eşleşen özel bir silah metal rengine sahiptir. İsteğe bağlı olarak mat siyah kaporta tedavisi, sürücünün gözlerine parlamayı önlemek için bu çözümün uygulandığı klasik Abarth 124 Rally'ye net bir referans. Talep üzerine karbon fiber ön spoiler de temin edilebilir. Ayna kapakları karbon fiberden veya kırmızıdan yapılabilir.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger