Chevrolet Silverado 2500 HD High Country (2020) Teknik Özellikler




Chevrolet Silverado 2500 HD High Country (2020) Teknik Özellikler
Chevrolet Silverado 2500 HD High Country (2020) Teknik Özellikler
- Daha yüksek performans için doğrudan enjeksiyonlu yeni, daha güçlü 6.6L V-8 gaz motoru ve önceki 6.0L gaz motoruna kıyasla yüzde 22 daha fazla tork ve yüzde 18 daha fazla çekme ile daha güçlü römork kabiliyeti.
- Tamamen yeni Allison® 10 vitesli otomatik şanzıman, uygun donanımlara sahip modellerde maksimum çekmede% 52 artış için mevcut Duramax 6.6L V-8 Turbo-Dizel motorla eşleştirildi.
- 4x4 modellerinde Autotrac aktif iki hızlı transfer kutusu, “4 Auto” modunu elektronik olarak kontrol eder ve forkliftin yol koşullarına göre iki tekerlekten çekiş ve dört tekerlekten çekiş arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasını sağlar.
- Gelişmiş Römork Sistemi teknolojileri ve yeni şeffaf römork görünümü: Araç içi römork sistemi, HD Surround Vision1 ve yardımcı olmak için şeffaf bir römork özelliği de dahil olmak üzere diğer benzersiz görünümler gibi mevcut toplam 15 kamera görüşüne (takılı bir aksesuar kamera gerektirir) sahiptir çekerken ilave güven sağlar. Ayrıca myChevrolet mobil uygulaması2 ile daha fazla entegrasyon özellikleri.
- HD'ye özel heykel dış tasarımı, şimdiye kadar Silverado 1500'den en fazla ayrışmaya sahiptir - çatı, paylaşılan tek sac levhadır.
- Kolay erişilebilen motor bloğu ısıtıcı çıkışı, yakıt kapağının içinde açılan, doldurması kolay dizel egzoz sıvısı (DEF) deposu, daha entegre bir kar gibi özellikler de dahil olmak üzere işleri daha kolay ve sezgisel hale getirmek için tasarlanmış ağır hizmet detayları pulluk hazırlık paketi ve mevcut spot lambalar ve daha fazlasıyla birlikte yeni ve gelişmiş römork aynaları.
- BedStep özelliği ve daha büyük CornerSteps, bir çift boy 12 bot ve 500 pound ağırlığa sahip olacak şekilde tasarlanan kargo kutusuna eşyaların yüklenmesini veya ulaşılmasını kolaylaştırır.
- Daha büyük kabin, toplam uzunluğu yaklaşık 3 inç ekleyen Crew Cab modelleriyle daha geniş iç mekanlar sunar.

2020 Silverado HD, diziliş boyunca 2019'a göre çekme kabiliyetini artırıyor. Bu daha fazla özellik, şasi ve süspansiyon geliştirmeleri ve özellikle çekerken büyük dayanıklılık ile güvenli performans sunmak için sorunsuz bir şekilde çalışan yeni tahrik kombinasyonları tarafından kullanılıyor. Silverado HD’nin sağlam, kanıtlanmış merdiven çerçeve tasarımının geliştirilmiş bir versiyonu, gücü artıran ve yumuşak bir sürüşe katkıda bulunan kutulu raylara sahip, yeni kamyonun temelini oluşturuyor. Uygun modele sahip kamyonlarda 43.500 pound'a kadar daha yüksek brüt toplam araç ağırlığı (GCWR) dahil, kamyonun daha yüksek yüklerini taşımak için tasarlanan mevcut modele kıyasla daha ağır bir şasi.

Arttırılmış çekme kabiliyetinin üstesinden gelmek için, yükseltilmiş yürüyen aksam yeni, daha büyük, daha sağlam ön ve arka akslar, 2500HD modellerde standart 11,5 inç halka dişli ve 3500HD dizel modellerde büyük 12 inç halka dişli içerir. Ayrıca, yüzde 30 daha büyük çaplı pervane şaftı, yeni 6.6L gaz motorunun ve Duramax Turbo-Diesel'in yüksek tork çıkışı ile daha fazla güç sağlar. Duramax motorunun soğutulmasına yardımcı olmak için, değişken fan hızına sahip - mevcut fandan 2,5 inç daha büyük - büyük 28 inç çaplı bir fandır.

Ağır hizmet tipi kamyon sahiplerinin yüzde 90'ından fazlası, kamyonlarını treyler için kullanıyor, bu sayede çekme sırasında güvenlik, güven ve görünürlük ile müşteriler için en önemli hususlardan biri. 2020 Silverado HD, çekmenin her yönünü daha kolay ve rahat hale getirmek için tasarlanmış Gelişmiş bir Römork Sistemi sunar.

2020 Silverado HD, HD Surround Vision, Yatak Görünümü, sektörde ilk şeffaf römork görüntüsü ve aksesuar kamerası dahil olmak üzere 15'e kadar benzersiz kamera görüntüsü sunar. Şeffaf römork görüntüsü, römork çekerken daha fazla güven veren bir treyler yokmuşçasına görünmesini sağlar. Şeffaf römork, park yerlerinde gezinme, trafiğe girme veya sıkışık dönüşlerde yardımcı olur. Sürücünün römorku hemen hemen görmesine ve yanına görmesine yardımcı olan geniş bir ekran sağlamak için iki kamera - bir arka kapıya monte kamera ve mevcut bir aksesuar kamera (kurulum gerekli) monte edilmiş - kullanır.

Yeni bir 6.6L V-8 gaz motoru, şimdi benzin doğrudan enjeksiyonlu 2020 Silverado HD’nin standart performansını ve kabiliyetini arttırıyor. Alüminyum kafalarla uzun süre dayanıklılık için dökme demir Küçük Blok üzerine kurulu, düşük devirlerde güçlü performansla 401 bg daha yüksek güç çıkışı için 10,8: 1 daha yüksek sıkıştırma oranı sağlayan daha hassas yakıt kontrolü sağlar. yüklü bir kargo kutusu veya römork ile çekerek. Ayrıca, HD müşterileri tarafından talep edilen ilave gücü ve dayanıklılığı sağlamak için dövme çelik krank mili, dövme toz metal bağlantı çubukları ve ek yüksek mukavemetli bileşenler sunar.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger