Renault Twingo (2019) Teknik Özellikler




Renault Twingo (2019) Teknik Özellikler
Renault Twingo (2019) Teknik Özellikler
- Arkaya monteli motoru ile New TWINGO, piyasada en iyisi olan sadece 4.30m'lik bir dönüş dairesine sahiptir. Kompakt tasarımıyla (3.61m uzunluğunda), şehir içi trafiğe girip çıkabiliyor ve cep tipi park yerlerine park edebiliyor.
- New TWINGO’nun özel ve güvenli çerçevesi ile sportif sürüş deneyimini yaşayın. Yeni SCe 75 motor, sürüş keyfi ve yakıt tüketimi arasında en iyi dengeyi sağlarken, TCe 95 (bu pazar segmentinde mevcut olan benzersiz bir otomobil seçeneği olan Efficient Dual Clutch (EDC) otomatik şanzıman ile birleştirilebilir) şehirden.
- Renault EASY CONNECT ekosisteminin kalbindeki New TWINGO, iki multimedya sistemi ile birlikte R & Go ve EASY LINK ile donatılmıştır. Apple ve Android akıllı telefonlara bağlı olan bu sistemler, navigasyon için Waze veya Google Maps, Navigasyon veya Spotify veya müzik için Apple Music gibi en popüler servisleri kullanmanızı sağlar.
- Karoser renkleri (yeni Mango Sarı ve Kuvars Beyazı dahil), iç ve dış renk paketleri, çıkartmalar ve katalogdaki altı tekerlekli jantları bir araya getirerek, New TWINGO birkaç yüzlerce versiyon halinde geliyor.
- Beş kapıya ve tamamen katlanabilen bir ön yolcu koltuğuna sahip olan New TWINGO, daha yüksek araçların kullandığı bir rekor olan 2.31m yükleme uzunluğu sunuyor. Sürücüler, yeni orta konsolun yanı sıra daha kullanıcı dostu kaporta ve yükleme kapağı açma sistemlerinin de keyfine varacak.
- Yeni TWINGO yolcularını hayatta kalma hücresi etrafındaki programlanmış deformasyon bölgeleri, dört hava yastığı ve ön gergilerle emniyet kemerleri ile korur. Elektronik sürüş yardımı, şerit kalkış uyarısı ve yokuşta kalkış yardımını içerir.

Yeni TWINGO, üç adet üç silindirli benzinli motorla (SCe 75, TCe 95 ve TCe 95 EDC) geliyor. Euro 6D standartlarına uygun olan bu motorlar, Stop & amp; Sistemi başlat ve yokuşta çalıştırma asistanı.

Selefinden daha güçlü olan yeni SCe 75 motor, şehir içi sürüş için mükemmel bir uyum sağlayan sürüş keyfi ile göze çarpıyor. Maksimum 92 Nm tork ile New TWINGO, şehir içinde sürüş için özellikle rahat. Ayrıca sürüşü daha zevkli hale getirir, aynı zamanda benzin tüketimini azaltmaya ve CO2 emisyonlarını azaltmaya yardımcı olur. Bu motor, manuel beş vitesli şanzıman ile mevcuttur. Aynı şanzımanla veya küçük şehir otomobili pazarında mevcut olan benzersiz bir seçenek olan altı ileri EDC otomatik şanzımanla mevcut olan TCe 95 motor, maksimum 135 Nm tork sağlar. Turboşarj, düşük devirlerde daha hızlı hızlanma sağlar, böylece hem şehir içinde hem de açık yollarda sportif araç sürüş hissini arttırır. Güç aktarma sistemi, yeni bir egzoz sistemi ve değişken bir deplasmanlı kompresör ile birlikte gelir ve yakıt tüketimini azaltır.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger