VW Golf MK8 (2020) Özellikler





2020 Volkswagen Golf MK8 - Sürücü, İç ve Dış.

 

VW Golf MK8 (2020) Özellikler
VW Golf MK8 (2020) Özellikler
Sekizinci Golf, kompakt sürüş sınıfına destekli sürüş işlevleri açısından yeni bir kriter getiriyor: Dünyada ilk kez kompakt sınıf bir modele yerleştirilmiş olan Travel Assist, otoyollarda sürüşe yardımcı olmayı mümkün kılıyor aktif olarak yönlendirmek, hızlandırmak ve fren yapmak zorunda kalmadan 210 km / s hıza. Bu, özellikle uzun yolculuklarda kolaylık ve güvenliği arttırır. Yeni Golf aynı zamanda standart olarak ortamına bağlanan ilk Volkswagen'dir: Car2X işlevselliği, trafik altyapısından sürücüleri uyarmak ve ayrıca bu uyarıları iletmek için sinyallere ek olarak, 800 metreye kadar bir yarıçap içinde diğer araçlar tarafından sağlanan bilgileri uygular diğer Car2X modellerine.

Yeni Golf'ün sürüş yelpazesinde benzin (TSI), dizel (TDI), doğal gaz (TGI), hafif hibrit (eTSI) ve takmalı hibrit sürücüler (eHybrid) bulunuyor. Tüm benzinli ve dizel motorlar turboşarjlı direkt enjeksiyonlu birimlerdir. Tüm motorların piyasaya sürülmesinin ardından, çıkış aşamaları 66 kW / 90 PS ile 221 kW / 300 PS arasında olacaktır. İlk defa, Golf için sekiz sürücü versiyonu mevcut olacak. 66 kW / 90 PS ve 81 kW / 110 PS üreten iki üç silindirli benzinli motorun yanı sıra 85 kW / 115 PS ve 110 kW / 150 PS olan iki dört silindirli dizel motor yeni seride prömiyer yapacak. Yeni TSI çeşitleri, yenilikçi TSI Miller yanma işlemi de dahil olmak üzere elementler sayesinde özellikle düşük tüketim değerlerine ve emisyonlara sahiptir. Yeni bir TDI özelliği: Bu motorlarda, Volkswagen azot oksit emisyonlarını (NOx) önemli ölçüde azaltmak için ikiz dozaj uygular - çift AdBlue enjeksiyonu -. Yeni TDI tüketimi: selefinden% 17 daha düşük. Ayrıca yeni: Sekizinci Golf neslinin beş hibrit sürücüsünün dördü.


Yeni Golf, sürücüye her zamankinden daha yakından bağlı bir araç. Bunun temeli, 10,25 inç ekranlı standart dijital enstrümanlar (Dijital Kokpit), bir Infotainment sistemi (çevrimiçi bağlantıya sahip 8,25 inç dokunmatik ekran) ve çok işlevli bir direksiyon simididir. Dijital Kokpit ve Bilgi-Eğlence sisteminin birleştirilmesi yeni, tutarlı bir dijital mimari oluşturur. Sürücünün dijital çalışma alanı, isteğe bağlı 10 inçlik iki Infotainment sistemi ile daha da geliştirilebilir. Büyük Discover Pro navigasyon sistemi ile birlikte, bu Innovision Kokpiti yaratır. Bir ön cam tavan ekranı da mevcuttur. Head-up display doğrudan ön cama yansıtılır ve bu nedenle neredeyse sürücünün önünde yüzer. Işık ve görüntü işlevleri de yeniden tasarlandı, bir araya getirildi ve kullanımı daha sezgisel hale getirildi: ön cam ve arka cam ısıtma gibi ışık şimdi cihazların solundaki dijital bir panel kullanılarak çalıştırılıyor. Orta konsol aynı zamanda mükemmel ergonomi ile de karakterize edilmiştir: bu alan şimdi her zamankinden daha düzenli, özellikle de çift kavrama şanzımanı (DSG) için şimdi önemli ölçüde daha küçük olan vites topuzu vites topuzu ile birlikte. Bu görüntü, operasyonun dijitalleştirildiği yeni tavan konsolu boyunca uzanmaya devam ediyor - isteğe bağlı yatar ve kaydırılabilir panoramik açılır tavan için bir kaydırıcı dahil. İsteğe bağlı 400 watt'lık bir Harman Kardon ses sistemi, mükemmel bir dahili ses garantisi verir.

Spesifikasyon paketi aralığı Golf ile başlar. Bu model halihazırda standart olarak aşağıdaki özellikleri içermektedir: LED farlar ve LED kuyruk lambası kümeleri, Anahtarsız Çalıştırma, dijital cihazlar ve 8,25 inç Bilgi Eğlence sistemi, Biz Bağlandık ve Biz Bağlanın artı mobil çevrimiçi servis ve fonksiyonları, çok işlevli bir direksiyon, Climatronic ( otomatik klima sistemi), Lane Assist şerit tutma sistemi, yeni bir kapatma yardımcısı, Front Assist (alan izleme sistemi), öngörülü yaya koruma sistemi ve Car2X (diğer araçlar ve trafik altyapısı ile yerel iletişim).

Yeni üst spesifikasyon paketi Style, ayrıca Golf ve Yaşam özelliklerinden sapan aşağıdaki standart ekipman ayrıntılarını içerir: 17 inç alaşım jantlar, ek dış krom kapsamları (trapez boruları ve yanal pencere korkulukları dahil), ön kısımda spor koltuklar ArtVelours'ta merkezi koltuk panelleri (elektrikli olarak ayarlanabilir koltuklar olan ErgoActive sürücü), deri direksiyon simidi ve deri vites topuzu, hafıza fonksiyonlu dış ayna ayarı, 32 renkte iç arka plan aydınlatması, viraj lambası olan LED farlar, zayıf hava ışığı, LED kuyruk lambası Dinamik dönüş sinyalli kümeler, 3 bölgeli sıcaklık kontrollü Air Care Climatronic, Seyahat yardımcısı ve Şerit yardım şeridi tutma sistemi.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger