McLaren GT Namaka Blue - Ultimate Grand Touring Sports Coupe (2020) Özellikler





2020 McLaren GT Namaka Blue - Ultimate Grand Touring Sports Coupe

McLaren GT Namaka Blue - Ultimate Grand Touring Sports Coupe (2020) Özellikler
McLaren GT Namaka Blue - Ultimate Grand Touring Sports Coupe (2020) Özellikler
McLaren GT, doğrusal, kesintisiz ve amansız bir hızlanma sağlayan 7 vitesli bir SSG şanzımanına eşleştirilmiş 620PS 4.0 litre, çift turboşarjlı V8 özelliğine sahiptir. Performans istatistikleri kendileri için konuşuyor: 0-100km / sa (0-62mph) 3.2 saniyede, 0-200km / sa (0-124mph) 9.0 saniyede gönderiliyor. Yeni McLaren GT'nin en belirleyici unsurlarından biri - ve tartışmalı, yeni segment lideri olarak konumunu güçlendirecek olan - dinamik üstünlüğü. Süspansiyon, direksiyon ve frenlerin tümü araca özeldir ve doğal denge, duyarlılık ve hassasiyet ile ve yeni McLaren standartlarını belirleyen sürüş konforu ile olağanüstü bir Grand Touring sürüş deneyimi sunmak için optimize edilmiştir.

McLaren GT ayrıca iç kısımda Nappa deri, yumuşak grenli deri veya Alcantara® gibi lüks döşeme seçenekleriyle ve uzun mesafeli konfor için tasarlanmış McLaren GT'ye özgü koltuklar ile performans sergiliyor. Bagaj bölmesi ayrıca lekelere, kesiklere, sıyrıklara ve aşınmaya karşı dayanıklı, nefes alabilen, kolay temizlenebilen ve kuruması kolay olan, SuperFabric® ile süslenebilir.

McLaren GT’nin iç mekanında ayrıca aydınlatılana kadar gizli ortam aydınlatması ve kabinde, makineyle işlenmiş ve tırtıllı alüminyum anahtarlar ve kumandalarla süslenmiş ambiyansı arttırmak için elektrokromik cam panel seçeneği de bulunuyor.

Yeni McLaren GT için geliştirilen bilgi-eğlence sistemi, endüstri standardı HERE® navigasyon ve gerçek zamanlı trafik bilgilerini içeren, bugüne kadarki en gelişmiş olan ve isteğe bağlı 12 hoparlörlü Bowers & Wilkins premium ses sistemine de bağlanabilir. McLaren GT, 163.000 £ (UK) fiyatla satılıyor.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger