Bentley Flying Spur (2020) Özellikler





2020 Bentley Flying Spur - Tahrik, İç ve Dış Tasarım. Renk: Aşırı Gümüş.

 

 Bentley Flying Spur (2020) Özellikler
 Bentley Flying Spur (2020) Özellikler
Yeni Flying Spur'un kalbinde, Bentley'nin ünlü 6.0 litrelik çift turboşarjlı W12'sinin geliştirilmiş versiyonu, daha hızlı ve daha yumuşak vites değişimi için çift kavramalı sekiz vitesli şanzımanla eşleştirildi. Bu yeni TSI motor, 635 PS (626 bhp) ve 900 Nm (664 lb.ft.), 0-60mph hızda 3.7 saniyede (0-100 km / sa saatte 3.8 saniye) ve 207mph (333 km / saat hızda) h).

130 mm daha uzun dingil mesafesi, yeni Flying Spur'un eşsiz rahatlık ve zarafet sunan geniş ve lüks bir kabine sahip olduğu anlamına gelir. Tek ve Çift Kaplama ahşap seçeneklerinden oluşan kapsamlı bir listenin yanı sıra sedan, hem Bentley’in yeni oluklu deri koltuklarını hem de koltuklarda benzersiz Mulliner Sürüş Şartnamesi elmasını ve otomotiv dünyasında ilk kez bir otomobil sunmaktadır: üç boyutlu elmas kapitone deri kapı ara parçaları.

Bu tür modern el sanatları, sürücünün ve yolcu konforunu ve yeni Flying Spur'un tadını çıkarmak için seçilen bir dizi son teknoloji ile birleştirilmiştir. Örneğin, HD dijital gösterge paneli ekranı, 12.3 inç dijital dokunmatik ekran, güzel analog kadranlar veya dijital detoksifiye kaplama seçenekleri ile benzersiz dönen merkez konsol ve arka yolcuların uzaktan kumanda dokunmatik ekranı, Flying Spur'un kabini en iyi şekilde yapmak için bir araya geliyor seyahat etmek için modern, yenilikçi ve lüks bir yer.

Özellikle modern lüks müşteriye özel olarak tasarlanan iç mekan, tavanı tamamen uzatan panoramik bir cam tavan ile daha da geliştirilebilir.

Flying Spur'un cesur dış tasarımı, kusursuz bir şekilde Bentley olan yeni ve modern bir vizyona dayanıyor. İkinci nesil modele kıyasla 130 mm uzatılmış bir dingil mesafesi ile yeni Flying Spur artık daha fazla yol mevcudiyetine ve arabanın tüm uzunluğunu süpüren daha güçlü, daha kaslı çizgilere sahip.

Yeni Uçan Mahmuz tamamen sıfırdan başlayarak tamamen yeni bir platformda yeniden yaratıldı. Yeni Bentley Continental GT'de ilk kez kanıtlanmış bir işlem olan alüminyum süper biçimlendirmenin kullanılmasıyla yontulmuş yüzeyleri ve güzel güç hatları mümkün.

Bentley, yeni Flying Spur için yüksek mukavemetli çeliklerle birlikte alüminyum ekstrüzyon ve dökümdeki en son teknolojileri kullandı ve kullanım ve sertliği optimize etmek için sınıfının en iyisi gövde sertliği sunuyor.

LED matris farlar, benzersiz kristal kesim efekti detaylarıyla Flying Spur'da standart olarak bulunuyor. Kesik elemanın arkasına, yanmadıklarında bile parlamalarını sağlayan bir krom manşon eklenmiştir. Arka kısımdaki sarmalı lambalar, alışılmış “B” grafiğini kullanır ve iç havalandırma deliklerinin elmas tırabzanını yansıtır. Yeni 21 inç jant seçeneklerinin yanı sıra, iki benzersiz 22 inç Mulliner Spesifikasyonu seçeneği de sunuluyor.

Tam boyutlu, camdan panoramik cam tavana bir cam tavan tanımlanabilir. Ön panel, sabit arka panelin üstünden arkaya doğru eğilir ve kaydırılır. Alcantara panjurlar elektrikle yerleştirilir ve 15 iç tavan rengi ile renk uyumludur.

Tamamen yeni Flying Spur'un iç tasarımı, Bentley’nin eşsiz lüks ve yeniliğe sahip modern bir kabin yaratma konusundaki uzmanlığını gözler önüne seriyor. Şık ve benzersiz, alt konsol ve ön paneldeki Bentley’nin ‘Wing’ temasıyla 15 farklı renkte yeni ve olağanüstü konforlu koltuklar sunuyor.

Süpürme yatay kaplaması ön panel boyunca ve kapıların içine akar ve bu da kabinin genişliğini vurgular. Zarif, hareketli bir orta konsol, özelleştirilebilir 12,3 inç HD dokunmatik ekrana ve önden ve arkaya yeni Bentley "heykel" hava delikleri, konut istifleme ve indüktif ‘kablosuz’ şarjı ve cep telefonları için iki adet USB soketi barındırıyor.

Endüstride ilk Bentley Döner Ekran şimdi yeni Flying Spur'da da mevcut. Motor çalıştırma düğmesine basıldığında, gösterge panelinin ortasındaki kaplama bölümü, özelleştirilebilir üç dijital döşemeyi gösteren 12.3 inçlik bir dokunmatik ekranı ortaya çıkarmak için döner. Ekranın ikinci tarafı, dış sıcaklığı, bir pusulayı ve bir kronometreyi gösteren üç zarif analog kadranı ortaya koyuyor. Kabin etrafında devam eden kesintisiz ahşap kaplama ön panelinin keyfini çıkarmak için üçüncü tarafta komple bir dijital detoks seçilebilir.

Bentley’nin detaylara gösterdiği titizliğin bir başka örneğinde, geleneksel yuvarlak “bullseye” delikleri gösterge panosunun ortasına değiştirildi ve aralarında Bentley saatinin bulunduğu yeni şekillendirilmiş, hassas detaylı delikler kullanıldı. Saatin ve anahtarların etrafında ince bronz detaylandırma, şalt sistemini yeni bir iyileştirme seviyesine yükseltir.

Bentley EXP 10 Speed ​​6 tasarım konseptinden esinlenerek üç boyutlu elmas kapitone deri kapı ara parçaları ilk defa bir otomobilde kullanılıyor. Yeni elmaslı tıraşı döner şalterleri süslüyor ve ayrıca havalandırma deliklerinde ve saatlerde de mevcut. Dekoratif detayların üretilmesi için, kanalların karmaşık eğrileri ile çalışmak için yeni bir yazılım algoritması icat edilmek zorundaydı.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger