Vauxhall Astra (2019) Özellikler





2019 Vauxhall Astra - Sürücü, İç ve Dış.

 

Vauxhall Astra (2019) Özellikler
Vauxhall Astra (2019) Özellikler
Canlı olduğu kadar ekonomik olan yeni turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar, Astra'nın verimliliğindeki belirgin bir iyileşmeden öncelikli olarak sorumludur. Düşük tüketim ve CO2 rakamları aynı zamanda Astra’nın altı ileri manuel vites kutuları, yedi vitesli sürekli değişken şanzıman (CVT) ve - Vauxhall’da ilk kez - dokuz vitesli yeni bir otomatik şanzıman sayesinde.

Kompakt, üç silindirli, turbo benzinli üniteler 1,2 ve 1,4 litrelik deplasmanlar ile sunulmaktadır. Yeni 1.2 litrelik benzinli motorla Astra, giden 1.4T (150PS) motora kıyasla 6kg ağırlık kaybına neden oluyor. 110PS'den 145PS'ye uzanan güç çıkışları ve 195Nm'den 236Nm'ye kadar maksimum tork ile performans ve verimlilik arasında mükemmel bir denge sağlarlar.

Astra 1.2 litre, düz vites değiştiren altı ileri manuel şanzımanla birleştirilirken, Astra 1.4 litre yalnızca yeni bir yedi vitesli CVT ile birlikte sunuluyor. CVT ile Astra sürücüleri otomatik vites değiştirme ve vites değiştirme kolunun kendiliğinden vites değiştirme rahatlığının keyfini çıkarabilir.

Su soğutmalı egzoz manifoldunun silindir kafasına entegrasyonu, motorun hızlı bir şekilde ısınmasına katkıda bulunur, bu da soğuk çalıştırmadan sonra emisyonları azaltır.

Vauxhall için tipik olarak, 1500 dev / dak'da benzinli motorların mükemmel geçici gaz tepkisidir.

Astra’nın 1,5 litrelik, üç silindirli dizel motorları 105PS ve 122PS’nin yanı sıra 260Nm ila 300Nm tork sunmaktadır. Common rail yakıt enjeksiyon sistemi 2.000 bara kadar çalışır.

Standart altı vitesli manuel şanzımana bir alternatif olarak, en güçlü dizel, yeni Astra'da ilk kez sahneye çıkan, düz vites değiştiren yeni dokuz ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle sunuluyor.

Yeni dizel motorlarda değişken geometrili türbin kanatlarına sahip elektrikle çalışan bir turboşarj ve benzinli benzerleri gibi blokta ilave arıtma için bir denge mili bulunur. Aynı şekilde, egzoz manifoldu da silindir kafasına entegre edilmiştir.

Astra 1.5 dizelinin optimum egzoz işleminden geçirilmesi, pasif oksidasyon katalizörü, AdBlue enjektörü, SCR katalizörü ve Dizel Partikül Filtresi'nden oluşan emisyon azaltma sistemi ile sağlanır.

 Yeni Astra, daha hızlı bir işlemci sayesinde öncekinden daha küçük ve daha güçlü olan yeni bir dijital ön kamera ile birlikte sunuluyor. Artık sadece araçları tanımakla kalmıyor, aynı zamanda yayaları da büyük ölçüde güvenliği artırıyor. Ayrıca, yüksek çözünürlüklü kamera sayesinde trafik işareti tanıma özelliği artık daha fazla trafik işaretini işleyebilir ve bunları ekranda simgeler olarak gösterebilir.

Seçilen modellerde bulunan dijital arka görüş kamerası da daha güçlü ve yeni Multimedya Navi Pro bilgi-eğlence sistemi ile birlikte çalışıyor. Aracın arkasındaki trafiğin monitördeki görüntüsü daha belirgin ve kesin, kontrastlar karanlıkta daha belirgin.

Astra müşterileri daha akıllı, daha hızlı ve daha sezgisel Multimedya Radyo, Multimedya Navi ve Multimedya Navi Pro sistemleriyle yüksek düzeyde bağlantı keyfini yaşayacaklar. Tüm sistemler, pahalı abonelikler ödemeden müşteriye ihtiyaç duymadan Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumludur. Zaten Vauxhall Insignia amiral gemisinde de bulunan üstün Multimedia Navi Pro, sekiz inç renkli dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca ses kontrolü ile de çalıştırılabilir. Gerçek zamanlı trafik bilgileri ve çevrimiçi harita güncellemeleri ile bağlantılı navigasyon servisleri yolculuğu daha rahat hale getirir, navigasyon ekranı ise daha taze ve daha modern bir görünümde yeniden tasarlanmış sembollerle görünür. Aynısı, yeni bir dijital hızölçer içeren gösterge paneli için de geçerlidir.

Bir seçenek olarak kullanılabilir, E-Call acil çağrı işlevidir. Gerekirse, kırmızı düğmeye basarak yardım sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Emniyet kemeri gergileri veya hava yastıkları açıldığında, sistem otomatik olarak acil arama yapar.

Konfor yeni Vauxhall'da en büyük önceliktir. Seyahat ederken pratik bir özellik, uyumlu akıllı telefonlar artık seçilen modellerde kablosuz şarjla indüktif olarak da şarj edilebilir. Sürücünün tek yapması gereken akıllı telefonlarını orta konsoldaki bir açıklığa yerleştirmektir.

Seçilen modellerde bulunan üst seviye Bose ses sistemi, yeni Astra'yı bir konser salonuna dönüştürüyor. Botun altındaki RichBass subwoofer da dahil olmak üzere yedi hoparlör, optimum dinleme keyfi sağlar. Sürücü ve yolcular, araçta bulundukları yere bakılmaksızın, zengin bir sesle çevrilidir. Ek olarak, dijital amplifikatör üzerinden sekiz farklı ses profili kaydedilebilir.

Son fakat en az değil, yeni Astra seçilen modellerde ısıtmalı bir ön cam sunar ve kışın sürüşü daha güvenli ve konforlu hale getirir. Ön camdaki ince ve neredeyse görünmez kablolar, Astra sürücülerinin soğuk günlerde her zaman yolu net bir şekilde görmesini sağlar.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger