Nissan Juke (2020) Özellikler





2020 Nissan Juke - Sürücü, İç ve Dış.

 

Nissan Juke (2020) Özellikler
Nissan Juke (2020) Özellikler
Şekillendirilmiş kaputun altında, hem verimli hem de duyarlı olan 3 silindirli bir benzinli motor bulunur. 1.0 litrelik birim kompakt ve hafiftir ve doğa sahiplerinin beklediği duyarlılığı ve eğlenmesi için bir turboşarj özelliğine sahiptir. 117PS ve 180Nm tork üretir (aşırı tork işlevine sahip 200Nm). Altı vitesli bir manuel şanzıman standarttır, ayrıca ilk kez kanat kaydırmalı otomatik yeni bir çift debriyaj da mevcuttur.

Yakıt tasarrufu, manuel şanzıman için 5.9 l / 100km (WLTP) ve DCT (WLTP) için 6.0 l / 100km olacak şekilde gelişmiştir.

Bir "D Modu", sürücünün yola veya sürücünün havasına bağlı olarak aracın tepkisini ayarlamak için üç mod (Standart, Eko ve Spor) arasında kolayca geçiş yapmasını sağlar.

Yeni Nissan JUKE, her yolculuğu daha güvenli, daha basit ve daha eğlenceli hale getirmek için bir dizi gelişmiş sürüş yardımı teknolojisi ve bilgi-eğlence seçenekleri ile donatılmıştır.

Güvenlik özellikleri, Yaya ve Bisikletçi Tanıma ile Akıllı Acil Durum Frenlemesi, Akıllı Hız Yardımı, Trafik İşareti Tanıma, Akıllı Şerit Müdahalesi, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Kör Nokta Müdahalesini içerir.

Kör Nokta Müdahalesi, Nissan modelinde bir galası. Yanlarında görünümden gizlenmiş bir araç olduğunda sürücüleri uyarır ve bir çarpışmayı önlemek için JUKE'yi tekrar şeride yönlendirir.

JUKE sürücüleri ayrıca, JUKE'yi otomatik olarak şeritte tutarak ve yavaş hareket eden sıralarda bile diğer araçlardan sabit, güvenli bir mesafeyi koruyarak uzun yollarla ve yoğun trafiğin stresini hafifletmek için Nissan'ın gelişmiş ProPILOT teknolojisinden faydalanacaktır.

Güvenlik açısından kritik bir alanda görüşü geliştirmek için, ön cam ile kapı çerçeveleri arasındaki A direği daha ince hale getirildi, ancak yine de hafif ultra yüksek mukavemetli çeliklerin stratejik kullanımı nedeniyle güçlerini koruyorlar. Geceleyin görüş alanı, görüş alanını 10 metre genişliğinde ve 5 metre uzunluğunda arttıran standart LED farlar sayesinde daha da iyi hale geldi - sınıfın en iyisi.

Tamamen yeni JUKE büyüdü, ancak bir kez daha B-geçit segmentinde yeni bir standart oluşturacak olan çağdaş iç ve dış görünümle eğlence duygusunu hala koruyor. Bir kupanın tarzını çaprazlama duruşuyla birleştirir. Bu, şehir ve ötesi için mükemmel olan gerçek bir "dünyanın en iyisi" haçını sunar.

Tamamen yeni olmasına rağmen, en yeni JUKE, anında tanınabilir bir yüz vermek için imza dairesel farlar dahil olmak üzere ikonik tasarım özelliklerini koruyor. Yeni bir bükülme vermek ve tasarımın güncel olmasını sağlamak için, bu ışıklar artık Nissan'ın ticari marka V-Motion ızgarasını tamamlayan Y-şekilli bir LED imzalı.

19 inç jantlar, yeni JUKE'ye etkileyici ve atletik bir duruş kazandırıyor. 'Yüzer' çatı tasarımı ve keskin yan panel detayları JUKE'nin görünümüne yeni bir prestij katar.

3 çatı kontrast rengi ile birlikte 11 gövde rengi, yeni JUKE'nin gövde, çatı ve iç mekan için uygun veya kontrast renk kombinasyonları ile öne çıkmasını sağlar.

Yeni JUKE daha fazla stil, daha fazla alan, lüks kalite ve teknoloji ile içeride de dönüştürülüyor. Hem yolculara hem de eşyalarına göre daha geniştir, arka koltuk diz boyu 5.8 cm, arka tavan yüksekliği 1.1 cm artarken, bagaj kapasitesi% 20 ila 422 litreye ulaşmaktadır.

Yeniden tasarlanmış iç tasarım, üst sınıf malzemeler ve çevre aydınlatması ile tamamlandı ve daha fazla stil ve konfor da sundu. Gösterge panelindeki yeni yumuşak dokunuşlu malzemeler, kapı kaplaması ve ayaklıklar birinci sınıf bir his verir. Tek parçalı sırtlıklı monoform koltuklar sportif bir görünüm kazandırır ve Alcantara veya deri ile süslenebilir.

İyi görünme ve mükemmel konfor sunmanın yanı sıra, ön koltuklar aynı zamanda yüksek kaliteli ve etkileyici bir ses sunan yenilikçi sınıfta Bose Personal Plus ses sistemini de içeriyor. Bu, Nissan Connect Servislerine kolay erişim sağlayan 8 inçlik '8 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı ile kontrol edilebilir.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger