VW Arteon R-Line (2021) Özellikler

 



VW Arteon R-Line (2021) Özellikler
VW Arteon R-Line (2021) Özellikler


2021 Volkswagen Arteon R-Line - İç ve Dış Mekan. Renk: Kings Red Metalik....

Arteon ve Arteon Atış Freni için toplam dört turboşarjlı benzinli motor (TSI), iki turboşarjlı dizel motor (TDI) ve bir plug-in hibrit sürücü (eHybrid) sunulacak. TSI'ler R-TSI durumunda 110 kW (150 PS) 1, 140 kW (190 PS) 1 ve 206 kW (280 PS) 1 ve 235 kW (320 PS) üretirler. EHybrid ayrıca bir TSI özelliğine sahiptir. 115 kW (156 hp) güç üretmekte ve 85 kW (115 hp) çıkış gücüne sahip bir elektrik motoru ile artırılmaktadır. TDI, 110 kW (150 PS) 1 ve 147 kW (200 PS) 1 ile satışa sunulacak. Tüm motorlar yüksek verimlilik, düşük emisyon ve güçlü tork ile karakterize edilir.

Arteon, ilk kez LED şeritleri sadece standart LED farların altına entegre edilemeyen yeni LED gündüz farlarıyla da isteğe bağlı olarak radyatör ızgarasının ortasına - yeni krom gibi hafif - entegre edilebilir. Sonuç olarak, Arteon'a yeni ve açık bir gündüz ve gece aydınlatma imzası verildi. LED arka lambası kümeleri de yeni geliştirildi.

Arteon Shooting Brake'in çarpıcı bagaj kapağını açın ve bagajı arka koltuk arkalığı ve bagaj bölmesi kapağına kadar yüklerseniz 565 litreye kadar bagaj kapasitesinden yararlanın (fastback: 563 litre). Aracın tavana ve ön koltuk arkalıklarına yüklenmesi, yükleme kapasitesini 1.632 litreye çıkaracaktır (fastback: 1.557 litre). Her iki durumda da, depolama alanı 2.092 mm uzunluğundadır (ön koltuklara kadar).

İçeride, ürün serisi, Arteon'un karizması ve özel karakterine uyarlanmış, yeniden tasarlanmış, özel bir kokpit ortamı ile donatılmıştır. Otomatik klima için dokunmatik sürgüler ve dokunmatik kontrollere sahip yeni çok fonksiyonlu direksiyon simidi sayesinde işlem daha kolay hale getirildi. Ayrıca yeni: “Apple CarPlay” ve “Android Auto” (Google) için “App-Connect Wireless” üzerinden uygulamaların artık kablosuz entegrasyonu ve ses uzmanlarından Harman / Kardon'dan güçlü bir 700 watt ileri teknoloji ses sistemi Arteon ve Arteon Shooting Brake için özel olarak özelleştirildi (her ikisi de isteğe bağlı). Yeni iç mekana çekici bir son dokunuş vermek için 30 renge kadar ayarlanabilen arka plan aydınlatması da isteğe bağlı olarak mevcuttur. Burada, ön paneldeki ve kapılardaki kaplamalar yanıyor - “yeni krom” gibi hafif.

Ürün grubu modüler enine matrise (MQB) dayanmaktadır. Bu, 2,840 mm'lik çok uzun dingil mesafesi gibi sayısız avantajı bir araya getirir ve bu da alanın iyi bir şekilde kullanılmasını sağlar. Her iki gövde versiyonu aynı uzunluktadır (4.866 mm). Ayrıca, iki Arteon modeli aynı genişliği (dış aynasız 1.871 mm) ve rayları (ön ve arkada 1.587 mm) paylaşır. Tasarımı nedeniyle, 1.447 mm'de Atış Freni Gran Turismo'dan (1.428 mm) 19 mm daha yüksektir:

Kaput, omuz bölümünü oluşturmak için tüm ön profil boyunca tekerlek kemerlerine uzanır. Önde, Artbar'ın geniş çubuklarını enine çubuklarıyla vurgulayan radyatör ızgarasına kadar uzanır. Sadece avant-garde değil, aynı zamanda aerodinamik - sadece 0.265 sürükleme katsayısı ile. Dahası, krom ve ışık Arteon'da yeni bir ittifak oluşturuyor: üstteki iki üst kiriş, merkezdeki yeni, pürüzsüz VW rozetini ve aşağıya doğru dışa doğru yerleştirilmiş standart LED farları çevreliyor. İki bağlantı çubuğunun altında, dış kısımda LED fiber optik kablolar bulunur. Gündüz sürüş lambalarını ve yan işaret lambasını ve isteğe bağlı LED üst farlarda dönüş sinyalini oluştururlar. Aydınlatma elemanları, radyatör ızgarası ve kaput tek bir ünite oluşturmak için birleşir. Bu, Arteon Güncellemesi ve Arteon Atış Freni için geçerlidir, çünkü LED fiber optik kablolar - üst versiyonun LED farlarıyla birlikte - şimdi radyatör ızgarasının tüm ikinci çapraz çubuğunu aydınlatır (isteğe bağlı: R modeli dizi). Bu, Arteon'u geceleri bile kalabalıktan ayırır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger