Ford Transit Custom Active (2020) Özellikler




Ford Transit Custom Active (2020) Özellikler
Ford Transit Custom Active (2020) Özellikler


2020 Ford Transit Custom Active - Sürüş, İç ve Dış.




Yeni Transit ve Tourneo Custom Active modelleri, hem özel hem de ticari kullanıcıların taleplerini karşılamak için benzersiz tasarım özellikleri ve gözden geçirilmiş bir özellik ile sağlam SUV stili ve gelişmiş pratiklik ekler. Macera dolu yaşam tarzlarını mümkün kılmak için daha fazla alan ve yük taşıma kapasitesi sunan yeni Active modelleri, Ford Fiesta Active ve Focus Active binek araçlarının başarısını takip ediyor.

Aktif modeller, aşağıdakiler dahil olmak üzere SUV'dan ilham alan bir dış mekan ile ayırt edilir:

- Eşsiz 17 inç alaşım jantlar
- İmza Aktif kafes ızgara
- Tekerlek kemerlerinde, karoseri yanlarında, arka tamponda ve ayna kapaklarında ek kaplama
- Standart tavan rayları

Arkadaki tam genişlikte bir Aktif çıkartma, her kanattaki Aktif rozetlerle tamamlanmaktadır. Daha zorlu sürüş koşullarında ek kapasite gerektiren kullanıcılar için, Transit Custom Active ve Tourneo Custom Active de mLSD ile belirtilebilir.

Tüm Aktif modeller, benzersiz kısmi deri koltuk kaplaması ve Tourneo Custom Active için mavi gösterge paneli aksanıyla benzersiz bir iç mekan özelliklerinden yararlanır.

Çok yönlü Tourneo Custom Active’in içi, kullanıcıların taleplerini yansıtacak şekilde kolayca yeniden yapılandırılabilir. Esnek koltuklar, uzun dingil mesafesi varyantında daha da artmış olarak yolculara daha fazla yer vermek veya bagaj alanını artırmak için hareket edebilir. Koltuklar ayrıca bir konferans oturma düzeni oluşturmak için ters çevrilebilir veya daha fazla bagaj alanı için tamamen çıkarılabilir. Koltuk montaj noktaları, bisikletleri daha güvenli bir şekilde taşımak için araç içi rafları monte etmek için kullanılabilir.

Aktif seriler, modele ve teknik özelliklere bağlı olarak 130 PS, 170 PS ve 185 PS güç çıkışlarıyla mevcuttur. Otomatik ve manuel şanzımanlar ürün yelpazesinde mevcuttur ve manuel araçlarda isteğe bağlı mLSD mevcuttur. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına en uygun aracı bulmak için çok çeşitli varyantlar ve gövde stilleri arasından seçim yapabilir:

- SWB ve LWB'de Tourneo Custom Active, sürücü dahil sekiz kişiye kadar oturma
- 3.000 kg GVM ile SWB ve LWB'de Transit Özel Aktif panel kamyonet
- 3.200 kg GVM ile SWB ve LWB'de Transit Custom Active çift kabinli kabin

Yeni Trail ve Active modelleri aynı zamanda FordPass ile birlikte yakıt açısından daha verimli 2.0 litrelik EcoBlue dizel ve EcoBlue Hibrit 48 volt hafif hibrit güç aktarma sistemi seçenekleriyle 2019'da Transit, Transit Custom ve Tourneo Custom serilerine sunulan önemli geliştirmelerden de faydalanıyor. Gelişmiş araç kullanımı için modem teknolojisini, yeni iç özellikleri ve sürücü destek teknolojilerini bağlayın.
Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger