Ford Transit Custom Trail (2020) Özellikler




Ford Transit Custom Trail (2020) Özellikler
Ford Transit Custom Trail (2020) Özellikler


Yeni Transit Trail ve Transit Custom Trail modelleri, önden çekişli Transit ve Transit Custom varyantlarında ve Intelligent All- Transit Çekiş.


Özel dış ve iç yükseltmeler, Transit Trail ve Transit Custom Trail'in pratiklikten ödün vermeden zorlu koşullarda konfor ve yetenek sağlamak için donatılmasını sağlar.

Transit Custom ve Tourneo Custom'ın yeni Aktif varyantları, ek gövde kaplaması ve gevşek, kaygan veya yumuşak yüzeylerde daha iyi çekiş için bir mLSD seçeneği ile özel ve ticari müşterilerin çoklu etkinlik yaşam tarzlarını destekler. SUV'den ilham alan bir dış tasarım, görsel çekiciliğin yanı sıra dövülmüş pistte pratikliği de artırıyor.

Yeni Ford Transit Trail ve Transit Custom Trail, işleri normal yollardan zorlu arazilere götüren sahipleri ve operatörleri desteklemek için sağlam yeni görünüm ve gelişmiş yetenek sunuyor.

Trail varyantlarında ön ve arka alt tamponlar ve yan paneller etrafında ek siyah kaplama bulunur. Mat siyah ızgaradaki büyük boyutlu “Ford” yazısı, benzersiz 16 inç alaşım jantlar ve ön kapılardaki “Trail” logoları ile tamamlanan, araçların her yere gitme ruhunu somutlaştıran cesur ve maksatlı bir varlık sunar. Transit Custom, daha fazla çok yönlülük için tavan rayları ve koşu tahtaları ile de belirtilebilir.

Bir dizi aktarma organları zor koşullar için gelişmiş çekiş sunar. Önden çekişli Transit ve Transit Custom Trail modelleri standart olarak bir mLSD ile donatılmıştır ve Transit Trail, daha zorlu arazi ve hava koşullarında emin ilerleme için Akıllı Dört Tekerden Çekiş ile mevcuttur.

Aktarma organları teknolojisi uzmanları Quaife ile ortaklaşa geliştirilen mLSD, düşük kavrama koşullarında motor torkunu en fazla çekiş ile otomatik olarak tekerleğe aktarır, böylece Transit Trail ve Transit Custom Trail'in asfaltsız yolları, çakıl izlerini ve engebeli veya zorlu yüzeyleri daha rahat bir şekilde çözmesini sağlar. Aracın Elektronik Denge Kontrolü sistemi de mLSD ile uyumlu olacak şekilde yeniden kalibre edilmiştir.

Transit Custom Trail, iki dingil seçiminde panel van, çift kabinli ve kabinli kombi dahil olmak üzere 3.000 kg'dan 3.400 kg'a kadar GVM ile çeşitli gövde tarzlarında mevcuttur.

Transit Trail, panel van, çift kabinli kabin, kombi, tek şasi kabin ve çift şasi kabin çeşitleri ile 3.500 kg kategorisinde birden fazla gövde stili ve dingil mesafesi sunuyor.

Tüm Transit Trail ve Transit Custom Trail modelleri, 130 PS, 170 PS ve 185 PS güç çıkışı seçenekleriyle Ford’un gelişmiş 2.0 litrelik EcoBlue dizel motoruyla güçlendirilmiştir.

Buna ek olarak, Transit Custom Trail modelleri, Ford'un 130 PS, 170 PS ve 185 PS formunda segmentteki benzersiz 2.0 litrelik EcoBlue Hibrit güç aktarma organlarıyla elektrikli güç aktarma organlarının verimlilik avantajlarını sunuyor. 48 voltluk hafif hibrit teknolojisi, yavaşlama sırasında enerjiyi geri kazanır, 48 voltluk bir pil takımında saklar ve enerjiyi yakıt verimliliğini artırmak için kullanır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger