Volkswagen T-Roc R (2019) Teknik Özellikler



Volkswagen T-Roc R (2019) Teknik Özellikler
Volkswagen T-Roc R (2019) Teknik Özellikler

Volkswagen R tarafından geliştirilen bu güçlü araç bazı etkileyici performans verilerine sahiptir: 2.0 litre kapasiteli ve kanıtlanmış Volkswagen TSI teknolojisine sahip dört silindirli TSI motor, 400 Nm tork ile 221 kW / 300 PS çıkışa sahiptir. 4MOTION dört tekerlekten çekiş ve standart olarak 7 vitesli DSG çift kavramalı şanzımanla donatılmıştır. Bu kombinasyon, hiçbir çekiş kaybı olmadan mükemmel hızlanma sağlar. Volkswagen T-Roc R 4.9 saniyede 0-100 km / sa hıza ulaşırken, en yüksek hız elektronik olarak 250 km / sa ile sınırlandırılmış.

Spor koşu bandı (alçaltılmış süspansiyonlu) ideal yol tutuş sağlar. Standart olarak bulunan ilerici direksiyon çevik sürüş davranışını sağlamada önemli bir rol oynar, daha önce sadece Volkswagen Golf R Performance'da bulunan 17 inçlik fren sistemi etkili frenleme sağlar.

Sürüş modları, özellikle sportif bir sürüş deneyimini garanti eden özel bir yarış modunu içerir. Bu önlemler, maksimum tahrik torku ve buna karşılık gelen bir stabilite yönetimi programı sunarken, hızlanma sırasında optimum çekiş sağlayan lansman kontrol özelliği ile desteklenir. ESC Elektronik Denge Kontrolü özelliği, özellikle kenarda dinamik sürüş sağlamak için manuel olarak kapatılabilir. Sportif kullanım ve özel tasarımı sayesinde T-Roc R, performans ve yaşam tarzının mükemmel bir kombinasyonunu sunar.

Volkswagen T-Roc R'nin sportif özellikleri, dış ve iç kısımdaki özgün ve net tasarımla vurgulanır. Güçlü geçidin dış tarafı, daha muhafazakar meslektaşlarına kıyasla bazı büyük farklılıklar göstermektedir. Özel olarak yeniden tasarlanmış radyatör ızgarası, alt taraftaki, aracın tüm genişliğini çalıştıran parlatılmış bir gümüş eloksallı alüminyum bandına sahiptir. Radyatör ızgarasında “R” logosu açıkça görülebilir ve yan panellerin ve kapıların üzerinden geçen özel bir tasarım şeridi ile yansıtılır. Bu model için özel olarak geliştirilen tampon sportif bir tasarıma sahip ve ön ve arkadaki araçlarla aynı renkte boyanmış. Bağımsız, dikey olarak düzenlenmiş gündüz sürüş farlarındaki ışık birimleri öndeki tamponla bütünleştirilmiştir. Ek olarak, uyarlanmış alt gövde, kaplama ile aynı renkte ve özel hava girişlerinde “R” tasarımının tipik özelliğidir.

Arkadan görünüş, araçla aynı renkte eşit derecede sportif bir tamponla karakterize edilir ve üst kısımda görsel hava çıkışları ve kontrast renkte bir "R" difüzör içerir. Hem sol hem de sağdaki çift uçlu egzoz sistemi “R” modeline özgüdür. T-Roc R, standart olarak 18 inç Spielberg alaşım jantlarla donatılmıştır. 19 inçlik Pretoria koyu grafit mat alaşım 235/40 R19 jantları isteğe bağlı olarak temin edilebilir.

Volkswagen T-Roc R için özel olarak yaratılan tasarım öğeleri arasında mat krom görünümlü şık ayna kapakları, tavan renginde bir tavan spoyleri ve aracın renginde kapı eklentileri, vurgu renginde boyanmış siyah plaka ve hafif kabartmalı genişletilmiş tekerlek kemerleri ve yüksek performanslı fren sisteminde “R” logolu siyah fren kaliperleri. En sportif T-Roc R modeli için araç karoseri boyası açısından müşteriler, özel R renkli Lapiz Mavi Metalik veya Saf Beyaz Uni, Flaş Kırmızı Uni, Zerdeçal Sarı Metalik, Beyaz Gümüş Metalik, Enerjik Turuncu Metalik, Derin Siyah İnci Efekti ve İndiyum Gri Metalik. İstenirse tavan tüm renk seçenekleriyle bağlantılı olarak siyah boyanabilir.

Anahtar kapağının üzerinde “R” logosu bulunan araba anahtarı bile bunun özel bir araç olduğunu gösterir. Kapı açıldıktan sonra, göz, 2010'dan beri Volkswagen'de özellikle güçlü motorlarla ve özel olarak tasarlanmış araçlarla eşanlamlı olan “R” logosunu taşıyan paslanmaz çelik eşik paneli süslemelerine çekiliyor. Motif koltuk sırtlıklarına da düzgün şekilde işleniyor. Paddle kollu ve Crystal Grey'de dekoratif dikişli özel deri çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, siyah tavan döşemesini ve başlangıç ​​ekranındaki selamlamayı yaptığınız gibi “R” logosuyla sportif yanını da gösteriyor. Pedallar paslanmaz çeliktir.

Dark Graphite'de bulunan 19 inçlik Pretoria alaşım jantları yoldayken kafalarını çeviriyor. Akrapovic'in 235/40 R19 lastikleri ve R-performans titanyum egzoz sistemi ile geliyorlar.

Yeni T-Roc R, efsanevi Nürburgring yarış pisti de dahil olmak üzere Volkswagen R tarafından geliştirilmiş ve test edilmiştir. Aracın gelişimi, WRX Dünya Şampiyonu Petter Solberg ve Volkswagen şoförü Benjamin Leuchter'in yarış pilotu uzmanlığıyla da desteklendi.

Volkswagen R, Volkswagen AG'nin% 100 bağımsız bir iştirakidir. R harfi, ilk model olan Golf R32'den bu yana yarışmak için durdu ve motor sporlarıyla olan yakın ilişkisini ifade ediyor.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger