Porsche Cayenne Turbo Coupe (2020) Teknik Özellikler








Porsche Cayenne Turbo Coupe (2020) Teknik Özellikler
Porsche Cayenne Turbo Coupe (2020) Teknik Özellikler
Yeni Cayenne Coupe'nin son derece dinamik çizgileri ve özel tasarım öğeleri onu gerçekten Cayenne'den ayırdı. Aynı zamanda, güçlü motorlar, yenilikçi şasi sistemleri ve kapsamlı bağlantı özelliklerine sahip üçüncü model neslin tüm teknik özelliklerinden yararlanır.

Tüm Cayenne Coupe modelleri standart donanım olarak Sport Chrono Paketi ile birlikte gelir. Piyasada iki yüksek performanslı motor mevcuttur. Cayenne Coupe, 335 hp (250 kW) ve maksimum 332 lb.-ft tork üreten, standart Cayenne ile aynı 3.0 litrelik mono-turbo V6'ya sahiptir. Opsiyonel hafif spor paketleriyle 0-60 mil sprint'e 5,7 saniyede veya 5,6 saniyede ulaşır. Aracın maksimum hızı 151 mph. Serinin en iyisi olan Cayenne Turbo Coupe, 541 hp (404 kW) ve 567 lb.-ft. üreten 4.0 litre çift turbo V8 kullanır. Tork Ayakta başlangıcından 3.7 mil sonra 60 mil / saat hıza çıkar ve en yüksek 178 mil hıza sahiptir.

Yeni tasarım oranları, yeni Cayenne Coupe modellerine daha atletik bir görünüm kazandırıyor. Stil sahibi Porsche Başkan Yardımcısı Michael Mauer, “Arkadan aşağıya doğru çok daha dik olan çatı hattı, Cayenne Coupe'nin daha da dinamik görünmesini sağlıyor ve onu segmentteki en sportif görünümlü model olarak konumlandırıyor” diyor. Bu etki, kendine özgü Coupe siluetini vurgulayan bir tavan spoyleri tarafından desteklenir. Ön cam ve A direği, standart tasarımdan kabaca 0,78 inç daha düşük olan bir çatı kenarının izniyle, Cayenne'den daha sığdır. Yeniden tasarlanan arka kapılar ve çeyrek paneller bu aracın omuzlarını genişletiyor. Plaka braketi şimdi tamponun bir parçası olup, aracın yere daha alçakta oturduğunu görsel olarak algılar.

Mevcut Cayenne Turbo, yeni Cayenne Coupe'nin yeni tasarıma adapte ettiği ve adapte ettiği bir konsept olan adaptif tavan spoylerini içeren ilk SUV idi. Her Cayenne Coupe modelinde hem tavan spoyleri hem de Porsche Active Aerodinamik'in (PAA) bir parçası olarak yeni adaptif arka spoyler bulunur. Spoyler, 56 mph hızın 5,3 inç üzerinde uzanır ve arka aksa indirgeme gücü artar.

Yeni Cayenne Coupe, bir alan hissi yaratmak için standart olarak geniş bir panoramik sabit cam tavan ile birlikte geliyor. Yolcuları güneş ışınlarına karşı korumak için, entegre bir güneşlik de vardır. İlk kez, Cayenne model serisinde, sadece Coupe modellerinde sunulan seçenek olarak bir karbon fiber çatılı olarak da mevcut. Bu seçenek üç hafif spor paketinden birinde mevcuttur. Bu paketler aynı zamanda Sport Design özelliklerini ve yeni, ağırlık azaltılmış 22 inç GT Design jantları, Pepita'daki kumaş koltuk merkezlerini ve iç kısımdaki karbon fiber ve Alcantara® vurgularını içerir. Cayenne Turbo Coupe için, pakette ayrıca bir Spor Egzoz Sistemi de bulunmaktadır.

Zaten iyi donanımlı Cayenne'de inşa edilen yeni Coupe çeşitleri gelişmiş standart donanım içeriyor. Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM), Sport Chrono Paketi ve 20 inç jantlar, standart modelin başlangıç ​​MSRP'sinin bir parçasıdır.

Cayenne Coupe modelleri için yeni, sekiz yollu Spor Koltuklar önde standart donanımdır. Turbo modelinde standart donanıma sahip 18 yollu Adaptif Spor Koltuklara benzeyen yeni koltuklar, geniş yanal destek sunar ve entegre bir koltuk başlığına sahiptir. Arkada, Coupe standart olarak ayrı oturma özelliklerine sahip bir arka bankla birlikte geliyor. Alternatif olarak, konforlu arka koltuklar - Cayenne'nin tanıdık bir özelliği - ücretsiz bir seçenek olarak mevcuttur. Arkadaki yolcular Cayenne'den 1,18 inç daha alçakta oturuyorlar, bu da aracın sportif düşürülmüş siluetine rağmen bol miktarda tavan boşluğu olduğu anlamına geliyor. Kargo hacmi 22 fit küptür ve arka koltuklar katlandığında 54.3 fit küp yükselir. Cayenne Turbo Coupe'de arka koltuklar ayakta dururken 21.2 ve katlanırken 53.3 fit küp araç alanına sahip.

Yeni Porsche Cayenne Coupe'nin 2019 sonbaharında 2020 model yılı için ABD showroomlarında olması bekleniyor. Cayenne Coupe için MSRP'nin başlaması, teslimat, işleme ve kullanım için 1.250 $ hariç Cayenne Turbo Coupe için 75.300 $ ve 130.100 $ 'dır.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger