Mercedes Concept EQV (2019) Teknik Özellikler



Aracın teknik özellikleri arasında, sadece 15 dakika içinde 100 kilometrelik bir menzile ulaşmak için 400 kilometrelik bir menzil ve hızlı şarj bulunuyor.

Mercedes Concept EQV (2019) Teknik Özellikler
Mercedes Concept EQV (2019) Teknik Özellikler
Dahası, araç, mümkün olan en fazla konfor seviyesini sunar; örneğin, çeşitli olası oturma konfigürasyonları sayesinde.

Buna göre, konsept araç, kapsanan çok çeşitli potansiyel uygulamalara sahiptir. Örneğin, özel alanda, aileler veya spor meraklıları, büyük işlevselliğinden ve değişkenliğinden yararlanır. Bu arada, VIP taşımacılık işleri için araç, etkileyici ve kapsamlı bir donanım yelpazesi sunar ve özellikle keyifli sürüş konforu ile ikna eder.

Concept EQV ön aksta 150 kW çıkışa sahip kompakt bir elektrikli aktarma organına (eATS) sahiptir. Elektrik motoru, sabit iletim oranları ile iletim, soğutma sistemi ve güç elektroniği kompakt ve ayrılmaz bir birim oluşturur.

Enerji bir lityum-iyon pil ile beslenir. 100 kWh kapasite sayesinde, maksimum 400 kilometrelik bir mesafe gerçekçidir. 160 km / s azami hız ile şehir dışında bile üstün sürüş keyfi sağlar.

Konsept araç, bir Mercedes-Benz duvar kutusu veya normal bir ev prizi kullanılarak evde kolayca şarj edilebilir. Günlük rutininizde daha fazla esneklik için ayrıca hızlı bir şarj işlevi de vardır: sadece on beş dakika içinde pil, yaklaşık 100 kilometre boyunca yeterli enerji ile şarj edilebilir.

Mercedes-Benz'den MPV'ler en yüksek işlevsellik ve değişkenlik taleplerini karşılar. Ve bu alanlarda, tamamen elektrikli varyant da taviz vermez. Aküyü aracın tabanına yerleştirerek, iç alanın tamamı kısıtlama olmadan kullanılabilir.

Böylece, altı ayrı koltukla donatıldığında, örneğin Concept EQV, VIP taşımacılığın tüm gerekliliklerini yerine getiren temsili bir mekik aracı yapar. Daha fazla oturma konfigürasyonu, aracı şehir içinde pratik bir aile arkadaşı yapmanın yanı sıra spor ve dış mekan ekipmanlarının kolay taşınmasını sağlar. Concept EQV ile Mercedes-Benz, bireysel koltuklar veya koltuk bankları eklenerek kolayca 7 hatta 8 koltuklu bir araca dönüştürülebilen son derece esnek, tam elektrikli bir araç konsepti sunuyor.

EQ ailesinin bir üyesi olarak Concept EQV, teknoloji markasının elektromobilite ekosisteminin kapsamlı kapsamından da yararlanır. Bu, şarj altyapısına ve hatta bataryanın şarj seviyesini hesaba katan, değiştirilmiş bir navigasyon sistemine kadar kapsamlı tavsiyeler ve çeşitli hizmetler ile başlar. Örneğin, giriş öncesi iklim kontrolünün kontrolünü sağlayan ya da halka açık şarj istasyonlarında nakitsiz ödemelerin yapılmasını sağlayan uygulamalar da olacaktır.

Tüm EQ araçlarındaki bağlantı elemanı tasarımdır. EQ markası etkileyici bir avangard ve bağımsız bir estetik setine sahiptir.

Yeni dış görünüşüyle ​​dinamik dış tasarım, güçlü elektrikli tahrik sistemine odaklanmayı vurgulamaktadır. Kalbinde, krom ekler ve bir LED bandı olan bir radyatör ızgarası var - EQ tasarım tabirlerinin tipik özellikleri. Tüm dış cephe yüksek teknoloji gümüş renginde boyanırken, tampon, büyük hava girişleri ve dış kenarlara doğru yerleştirilmiş iki geniş krom kesici uç sayesinde net bir görünüm sağlar. LED farlar konsept aracın varlığının ve sportif yönünün altını çiziyor. Bu izlenim, düzenli profilin yanı sıra, dururken bile dinamik görünen 19 inçlik hafif alaşım jantlar sayesinde geliştirilmiştir.

EQ ürün ve teknoloji markası, ürün, hizmet, teknoloji ve yeniliklerin kapsamlı bir elektromobil ekosistemini temsil eder. Spektrum elektrikli araçlardan duvar kutularına ve hatta şarj hizmetleri ve şarj altyapısına kadar uzanır. Bu arada, EQ ismi “Elektrik Zekası” anlamına gelir ve Mercedes-Benz marka değerlerinden “Emotion and Intelligence” türetilmiştir.

Hayranlık ve hayranlık, en son teknolojiyi kullanarak müşterilere mümkün olan en büyük faydayı sunan bütünsel çözümlerin kendisi kadar önemli. Ürün portföyünde sürdürülen kapsamlı elektrifikasyon stratejisi, Mercedes-Benz'in müşterilere EQ ürün ve teknoloji markası hakkında daha geniş bir deneyim sunmasını sağlar. Bu, "EQ Boost" teknolojisini kullanan, hafif hibritler olarak da bilinen modern yanmalı motorun geniş kapsamlı elektrifikasyonu ile başlar. Bir başka ve çok önemli bir bileşen, devam eden plug-in hibrid saldırganının takip edilmesidir. 2022 yılına kadar tüm Mercedes-Benz Portföyünün elektrikli hale getirilmesi planlanmaktadır. Bu, elektrikli otomobil çeşitlerinin kompakt otomobilden büyük SUV'ye kadar her segmentte sunulacağı anlamına gelir.




© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger