Aston Martin Vanquish Vision Concept (2019) Teknik Özellikler




Vanquish Vision Concept, Aston Martin'in ilk seri üretim orta motorlu süper otomobilinin tasarım dilini ön görüyor

Aston Martin Vanquish Vision Concept (2019) Teknik Özellikler
Aston Martin Vanquish Vision Concept (2019) Teknik Özellikler
- Aston Martin’in Aston Martin Valkyrie, Valkyrie AMR Pro ve AM-RB 003’den sonra ortaya çıkan orta serisinde 4. model
- Aston Martin'i daha önce kilit rakipler tarafından tanımlanan orta motorlu sektöre yönlendirir
- Teknik özelliklere ısmarlama gümrüklü alüminyum yapı ve yeni V6 Motor dahildir
- 2022’de üretime başlaması planlandı

Aston Martin'in ilk seri üretimi orta motorlu süper vagonunun baştan çıkarıcı bir önizlemesi olan Vanquish Vision Concept, markanın en iddialı modelinin tasarım dilini gözler önüne seriyor; bugünün merkezinde AM-RB 003 ile birlikte - merkezin üçüncü orta motorlu hiper arabası - ve Lagonda Tüm Arazi Kavramı.

Geleneksel olarak Aston Martin'in amiral gemisi üretim modeli için ayrılan ikonik bir isim plakasını yeniden canlandıran gelişmiş tasarım çalışması, gururla İngiliz markasının, otomotiv dünyasında en çok tartışılan pazar sektörlerinden birinde - geleneksel olarak İtalyan süper otomobil üreticileri tarafından tanımlanmış - rekabete girme niyetine dair daha fazla kanıt sunmaktadır. Bu Gaydon ile teklif inşa etti.

Aston Martin Lagonda Başkanı ve Grup CEO'su Andy Palmer şunları söyledi: “Öncelikle, Vanquish adını canlandırmak ne büyük bir zevk. Seri üretim bayrak gemilerimizle eş anlamlı olarak, onu bu kadar önemli bir araca takmanın tamamen uygun olduğu düşünülüyordu. Vanquish Vizyon Kavramı, Aston Martin’in tarihinde önemli bir anı ve İkinci Yüzyıl Planı’nın hayata geçirilmesi için kritik bir adım daha yaratıyor. İlk seri üretimli arka orta motorlu süper otomobilimiz, marka için dönüşümsel bir an olacaktır, çünkü Aston Martin'i geleneksel olarak lüks spor otomobillerinin kalbi olarak görülen pazarın bir sektörüne iten otomobildir. ”

AM-RB 003 gibi, Vanquish Vision Concept de, Aston Martin Valkyrie’de öncü olan ve AM-RB 003’de damıtılan ve tasarım ve mühendisliğin her yönünü bilgilendiren ağırlık, ambalaj ve aerodinamik verimlilik arayışıyla damıtılan felsefenin daha da kristalleşmesinden faydalanır.

Aston Martin Tasarım Direktörü Miles Nurnberger, “Vanquish Vision Concept, Aston Martin Valkyrie ve AM-RB 003'ten daha baştan çıkarıcı ve daha az teknik bir görünüme sahip, ancak görsel jestler açısından hala aşırı. Örneğin, çok belirgin bir kapaklı ön çamurluğa sahip, açıklıkları ile lastiği görebiliyorsunuz. Aston Martin Valkyrie ve AM-RB 003'ün görünüşünü tanımlayan olumsuz alandan daha az şey var. Daha güzel ve daha kibar bir performans zarfı içinde gelişmek üzere tasarlandığı gibi kibar bir araba. Ancak, yolda çok fazla evdeyken, bir yarış pistinde tur sürelerini takip ederken hala eşit derecede yetenekli olacak. Sonuç olarak, görünümünde daha az kışkırtıcı ve daha klasik. Güzelliği, Aston Martin Valkyrie ve AM-RB 003'ün agresif, fonksiyon güdümlü yüzeylerinden vurgu yaparken, kararlı bir atletizm ve modernliği korurken, belirgin karakteristiği ve yeteneklerini ifade etmede kritik nitelikler Aston Martin'in ilk orta motorlu seri üretim supercar'ı olacak ”dedi.

Geliştirme programı ilerledikçe ayrıntılı teknik bilgiler açıklanacak, ancak iki yüksek düzeyde bilgi açıklanabilir; Bunlardan ilki, Vanquish Vision Concept'in üretim versiyonunun onaylanması Aston Martin’in yeni V6'sının bir versiyonuna sahip olacak: AM-RB 003’te hibrit turbo formunda ilk çıkışını yapacak motor.

İkincisi, Aston Martin Valkyrie ve AM-RB 003'ün tamamen karbon elyaf konstrüksiyonundan ayrılırken, Vanquish Vision Concept, orta motorlu uzman ve Aston Martin Baş Teknik Sorumlusu Max Szwaj'ın rehberliğinde geliştirilen ısmarlama gümrüklü bir alüminyum şasi sunuyor. . Bağlı alüminyum yapılarda otomotiv dünyası liderleri olarak kurulan Aston Martin, bu teknolojinin maliyet, üretim hızı ve ağırlığa karşı güçlü avantajlarını göstermek için mükemmel bir şekilde yerleştirilmiştir.

Tüm Aston Martin ürünlerinde olduğu gibi, Vanquish Vision Concept, gurus Matt Becker ve Chris Goodwin'i kullanma deneyimini kullanarak nihai üretim spesifikasyonlarına yaklaştığı için sıkı bir geliştirme sürecinden geçecektir.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger