Audi Q4 Sportback e-tron Concept (2020) Özellikler

 
Audi Q4 Sportback e-tron Concept (2020) Özellikler
Audi Q4 Sportback e-tron Concept (2020) Özellikler

2020 Audi Q4 Sportback e-tron Konsept - İç ve Dış.

Bu, potansiyel Q4 müşterilerine, ilk araçların teslim edilmesinden yaklaşık bir yıl önce hangi sürümü tercih ettiklerini düşünmeye başlama fırsatı verir: klasik SUV'nin çok yönlülüğü ve sağlamlığı veya Coupé varyantının dinamik zarafeti. İki Q4 modelinin boyutları hemen hemen aynıdır: Dış uzunluğu 4.60 metre (15.1 ft) ve yüksekliği 1.60 m (5.2 ft) ile Sportback bir santimetre (0.4 inç) daha uzun ve düzdür. Q4 varyantları 1,90 m (6,2 ft) genişlik ve 2,77 metre (9,1 ft) dingil mesafesi bakımından aynıdır.

Gelecek seri üretim modelinin en üst düzey motor serisine şimdiden net bir bakış sunan iki konsept otomobil de aynı sürüş teknolojisine sahip. İki elektrik motoru Q4 ve Q4 Sportback e-tron konseptinde 225 kW sistem çıkışını harekete geçiriyor. Audi için tipik olduğu gibi, sürüş gücü quattro dört tekerlekten çekiş ile yola çıkar. Mükemmel çekiş sayesinde, Q4'ün her iki versiyonu da sadece 6,3 saniyede sıfırdan 100 km / sa (62,1 mil / sa) hızlanır. Azami hız 180 km / s (111.8 mph) ile sınırlıdır.

82 kilovat saat kapasiteli büyük bir batarya, akslar arasındaki gövde altı alanındaki neredeyse tüm alanı kaplar. WLTP standardına uygun olarak 450 kilometreden (279,6 mil) fazla menzil, sınıfında referans noktası belirler. Arkadan çekişli versiyonlar, WLTP'ye göre 500 kilometreden fazla menzil sunacaktır. Q4 e-tron konseptinin teknolojisi, kompakt gruptan üstün orta boy sınıfa kadar gelecekte Volkswagen Grubu tarafından üretilen çok sayıda elektrikli araca entegre edilecek modüler elektrifikasyon platformu (MEB) tarafından sağlanmaktadır. Audi Q4 Sportback e-tron konsepti, üreticinin 2021 yılına kadar tanıtacağı yedinci seri üretim elektrikli aracın ne olacağına önceden bir bakış sunuyor.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger