Audi S6 - Fun To Drive Performance Sedan (2020) Teknik Özellikler

2020 Audi S6 - Sürücü, İç ve Dış.

- S6, 48V MHEV sistemi ile çalışan bir elektrikli kompresörle birleştirildiğinde daha geniş bir tork aralığı üretmek için özel olarak geliştirilmiş yeni 2.9 litrelik TFSI® V6 motoruna sahiptir. Bu kurulumu kullanarak S6, 444 beygir gücü, 443 lb-ft tork elde edebiliyor ve 4,4 saniyede 0-60 mil / saat hızlanabiliyor.

- 250 milisaniyenin altında bir tepki süresi ve maksimum 70.000 devir / dakika hızıyla, Audi'nin ABD'de sunduğu ilk elektrikli güç kompresörü turbo gecikmesini önleyerek her türlü sürüş durumunda anında tepki ve güçlü hızlanma sağlar.
- 2020 için yeni olan S6, standart olarak V6 motorunun düşük uç torku için uygun olan sekiz ileri Tiptronic® otomatik şanzımanla donatılmıştır ve motorun ideal motor hızına sürekli olarak çalışmasını mümkün kılar.
- S6, her iki aksa da aktif tork dağıtımı ile yüksek hassasiyetli kullanım sunan standart quattro® dört tekerlekten çekiş ile donatılmıştır. Normal sürüş koşullarında, sistem torkun yüzde 60'ını arka aksa ve yüzde 40'ını öne aktarır. Bununla birlikte, ihtiyaç duyulduğunda, güç ön aksa yüzde 70'e kadar veya arka aksa yüzde 85'e kadar torkla karşı aksa yönlendirilebilir. Tekerlek seçici tork kontrolü, her bir tekerleğe tek tek fren uygulamasıyla ek çekiş sağlayarak sportif yol tutuşunu geliştirmeye yardımcı olabilir.
- Mevcut quattro® spor diferansiyel, daha dinamik bir sürüş deneyimi sunar ve torku arka tekerleklerin her biri arasında aktif olarak bölerek viraj çevikliğini artırır ve neredeyse tüm torku bir tekerleğe yönlendirir.
- Mevcut S spor paketi, tüm hızlarda, spor egzozunda ve kırmızı fren kaliperlerinde daha fazla yol tutuş ve denge sağlayabilen dinamik dört tekerlekten direksiyon sağlar.
- Adaptif amortisörlü mevcut spor süspansiyonları S spor paketi ile birleştirilebilir ve sürücünün sürüş seçimi ayarına bağlı olarak sportif veya konforlu bir sürüş arasında seçim yapmasını sağlayan S6'nın en dinamik yinelemesidir.
- S6'nın dış yüzeyi, S modeli tamponlar, platin çift lamelli Singleframe® ızgarası ve alüminyum dış yan aynalar gibi sportif tasarım öğeleriyle farklılaşıyor.
- Alu-optik ön ayırıcı, aracın alt tarafında iki alt hava girişini bağlayarak genişlik hissi yaratır. Arkada S6, dört S'ye özgü egzoz borusu ve siyah krom matta bir arka difüzör kakması içeriyor.
- S6 standart olarak yaz performans lastikleri olan 20 inç, 5 kollu tasarım jantlar veya yaz performans lastikleri bulunan 21 inç, 5 çift kollu V tasarım jantlar ile donatılmıştır.
- İç kısımda S6, S amblemli ısıtmalı, 3 kollu çok fonksiyonlu ısıtmalı direksiyon simidi, elmas dikişli Valcona deri S spor koltuklar ve aydınlatmalı S logolu paslanmaz çelik kapı eşikleri.
- Mevcut bir siyah optik paket, siyah dış ayna gövdeli siyah bir dış kit ve yaz lastikleriyle antrasitte 21 inç 5-V kollu yıldız tekerlekleri ekler.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger